נהג חדש

seraun

New member
נהג חדש

נהג חדש שמסיע יותר מ 2 אנשים, מה העונש?

Itamarro

New member
עונש גדול

זה לא איזה קנס מסכן של מאה שקל... אאל"ט זה החרמה של המכונית ל 3 חודשים, וזימון למשפט, עם קנס של 1000 שקל, אבל אל תתפוס אותי.

MrJacKasS

New member
שכחת את ההוצאה להורג בגליוטינה ...

כולה זימון למשפט ואם השוטר ממש מניאק הוא גם רשאי להחרים את הרכב אני אישית לא שמעתי עדיין שהחרימו למישהו את הרכב בגין העבירה הזו ה-1000 שקל זה לא נכון.

Itamarro

New member
השוטר

במידה והוא משבית את המכונית, אתה צריך לשלם הוצאות. הוצאת גרירה- 275.5 שקלים חדשים ל30 קילומטרים הראשונים צריכים לשלם הוצאות של 55 שקלים חדשים ליום, והמכונית הוחרמה ל30 יום, אז יש צורך לשלם 1650 שקלים חדשים על זה. סה"כ 1925.5 שקלים חדשים, וזה אם המגרש קרוב אליך, ואם בית המשפט לא מאריך לך את משך ההחרמה. בכל מקרה אם גוררים לך אתה משלם, אולי טעיתי בקנס הכספי, ולכן אמרתי פעמיים שאני לא בטוח, אבל אתה בטוח יכול לקבל החרמה, וזימון למשפט.

NewUser4

New member
תתפלא

דווקא מחרימים, ולא מעט. בכל מקרה, העונש הוא זימון למשפט, שלילה ל30 יום, ואופציה להחרמת הרכב ל30 יום (אם יש גרר זמין).

מדוע הפחד הגדול הוא דווקא מהמשטרה??

הצרה הגדולה תבוא דווקא מכיוון חברת הביטוח, שתתנער מכיסוי הנזקים שיגרמו בתאונה שהתרחשה ברכב שנהגו השתמש בו שלא לפי תנאי הרישיון !!!

SupeRonit

New member
../images/Emo207.gif לגבי שני אנשים ../images/Emo17.gif

איזה עינוי של חוק
ביום שישי אני צריכה לעשות לבחור שתי חברות לקחת איתי (בין כל החמש חברות שיש לי
) אז תמיד נוסעים עם מישהי אחרת למרות שלי אין בעיה להיות "נהגת תורנית" ולוותר על אלכוהול אני לא יכולה
לעניינו: יש לי עוד חודש לחוק הזה
ויש אמא שצריכה שאני אעזור לה להוציא שלושה זאטוטים מבית הספר
- האם יש מצב לקבל היתר מיוחד בשביל זה כי זה ממש חשוב לצדדים הנדונים
?

lsd600

New member
זאטוטים עושים יותר מדי בלאגן באוטו.

חחחח... זה יותר מסוכן מחבר'ה בגיל שלך... וותרי על העניין.

wil

New member
לגבי החברות

תוציאו 2 מכוניות, אין לכן ברירה. ולגבי הזאטוטים - הפתרון הוא 2 נגלות... חוק מטומטם...

SupeRonit

New member
שעון| ישבנו אתמול קרוב לשעה וחצי

בכדי למצוא פתרון לסוגייה (!!)

SupeRonit

New member
אפשר לומר ../images/Emo6.gif

זה פשוט שני בית ספר + גן + שעות סיום שונות + סידור אם יש לי אוטו + סידור אם אין לי אוטו + תוכנית גיבוי לימים גשמים + גיבוי לגיבוי עם יש בעיות ועוד הרבה אופציות
ואחרי כל היזע
הכל יפתר כשאני אוכל לקחת שלושה!

lsd600

New member
נו מה הסיפור...

את בתוך העיר... שוטר אחד לא תראי...

SupeRonit

New member
לא רק שזה בתוך העיר - זה שכונה ליד

מרחק של שני רחובות - ובכל זאת אני מעדיפה לא לוקחת את הסיכון ואני גם
לשעבר

למעלה