נהג חדש

Bulli4

New member
נהג חדש

מהו העונש שלנסוע ללא שלא הנהג חדש כמובן לנהג חדש?

danihashamen

New member
ת'אמת ..

לא חושב שהשוטרים כ"כ שמים על זה.. לא שאני ממליץ או משהו, אבל רוב החברים שלי [וכמה חברים שכבר נגמר להם השנתיים] לא שמו אף פעם את השלט.. ועברו את השנתיים בשקט. אבל תשים.. לא בושה.

Superdror

New member
בהיותי נהג חדש עצרו אותי יותר מ30

פעם לביקורות - ותמיד ניגשו לאחור ובדקו שישנו שלט נהג חדש. חבר שלי קיבל דו"ח על שלט "שנפל" על המגש האחורי. חבל על ה250 ש"ח האלו, אפשר לעשות בהם הרבה דברים אחרים, מועילים יותר.

רן88

New member
הקטע של הנפילה באמת מעצבן..

אני, ברוב הגדול של המקרים, מקפיד לשים את השלט (אני משתמש בזה של אור ירוק), אבל הרבה פעמים הוא לא מספיק חזק והוא באמת נופל.

Superdror

New member
אני הייתי מדביק אותו עם פס סילוטייפ

לחלון. כמובן, לא על הפסים האדומים שיש בחלון האחורי - זה מפשיר האדים האחורי.

ררדד

New member
הקטע זה

שאחרי כמה שעות האחיות/הורים שלי נוסעים על האוטו (ואני היחיד שצריך עדיין שלט) וכל רגע צריך לשים-להוריד-לשים-להוריד. עכשיו אם זה היה נדבק טוב אז מילא אבל זה נופל אחרי דקות בודדות, וסלוטייפ לא מתאים כי צריך משהו רב פעמי ונוח, זה לא פרקטי לקלף סלוטייפ עם הציפוניים ולהדביק אותו חזרה, ובטח שלא יעשה טוב לשמשה..

Daemonlior

New member
סילוטייפ זה הפתרון הטוב ביותר שתמצא

לפי דעתי.. גם אני משתמש בחתיכת סילוטיפ גדולה.. אתה לא אמור לקלף אותו.. כשאתה מוריד את השלט, הסילוטיפ יורד איתו ולא אמור להשאיר סימנים.. אין כל כך הרבה מה לעשות, הפקקים מגומי שאמורים להחזיק את השלט לא תופסים יותר טוב, במיוחד כשיש הפרשים של חום וקור הגומי מתכווץ ומתרחב, עד שמאבד אחיזה..

WildLove

New member
אולי זה רק מזל

אבל עד עכשיו עצרו אותי, בלי להגזים, ממש עשרות פעמים, הרבה פעמים בדיקות ביטחוניות והרבה פעמים מתנ"א שחיפשו על מה אפשר להכניס..רק פעם אחת אמר לי שוטר של מתנ"א למה אני בלי שלט, באתי אליו בפוזה של "הנה תראה, יש לי מאחורה 3 שלטים וכל פעם הם נופלים לי" אחרי שהוא ראה אותי שם את השלט ומוודא שהוא נתפס טוב טוב, הוא נתן לי ללכת עם חיוך ענק על הפנים (הוא חייך, אני שונא שוטרים) אגב - אני מוריד את השלט בגלל שזה כמעט ובלתי אפשרי לנהוג באילת עם שלט של נהג חדש, זה ממש כמו לנהוג עם שלט שרשום עליו "זהירות אישה נוהגת" אנשים חותכים אותך סתם, מצפצפים לך סתם, לא נותנים זכות קדימה, עוקפים מימין ובקיצור ממש זונות :(

Daemonlior

New member
הכל תלוי בשוטר..

בבדיקות ביטחוניות בכל מקרה לא בודקים דברים כאלה.. זה התפקיד של מתנ"א.. וכמו בהרבה חוקים אחרים, יש שוטרים שמקפידים יותר ויש שמקפידים פחות.. אני מאמין שמתנדבי המשטרה הם הקרציות שיעשו בעיות על כאלו דברים..

recoil

New member
נסעתי באילת השבוע בלי שלט

וזה לא כ"כ קשה... מה שכן הנהגי מוניות פשוט מטורפים... איזה תמרונים הם עושים הם פשוט משוגעים... (Tה וראיתי אוטובוס דופק למישהי ת'צד האחורי של האוטו.. מערך לה את כל הבגאז')

נצל"ש שאלה לגבי השלט

האם כשאני לא נוהג ברכב אלא אבא שלי חייבים להוריד את השלט?

Daemonlior

New member
כן..

ובמידה ולא תעשה זאת ותתפס, אתה עלול לקבל קנס של 250 ש"ח..

Mis Anna

New member
למה להטעות

אבא שלו יקבל 100 שקל קנס לא הוא.. הוא יקבל 250 שקל קנס אם ינסע ללא השלט.

למעלה