נהגת...

הולך להיות דבר כזה ../images/Emo13.gif

שהרי אני כבר בשעור 15, אוטוטו תאוריה... עכשיו רק נשאר לחפש בעל עם מספיק כסף לקנות רכב, או סתם נדיב נחמד. אהה.

לקח לך הרבה שנים להחליט אם להוציא רישיון?

אני מכיר הרבה גרושות נוהגות ברכב, בהצלחה בשיעורים, תיאוריה וטסט.

רציתי כבר מאז שנולדתי, בערך,

אבל כיבדתי את אבא שלי שמסרב שנשים תנהגנה. הוא תמיד היה אומר "אם בעלך יסכים - אין לי בעיה. אחרי שאת מתחתנת - הוא במקום הראשון, אבל כל עוד את ברשותי - אני לא מסכים". אבל עכשיו, כשאני רחוקה מהבית שלו - אני יכולה לבחור בדרכי שלי. אז זהו, שהגרוש שלי היה שובניסט גדול, ולא הסכים שאלמד נהיגה, אבל אחרי שהתגרשנו והוא התחתן שוב - הוא הסכים שאשתו השניה תלמד נהיגה. ככה זה, א*נשים לומדים מטועויות של עצמם.

אז קחי טיפ לטסט

לי יש כבר רישיון שנים. אבל אני עדיין זוכרת איך עברתי. צריך לא להראות שמפחדים. ולהראות ביטחון עצמי. כי טסטרים אוהבים להכשיל בנות. אז שיהיה לך בהצלחה ותעברי בראשון! לתפארת הנהגות החסידיות!...

מצד שני,

אמרו לי שמורידים בטסט על אובר ביטחון עצמי. אני אעשה הכל לעבור בראשון. סתם בשביל האגו
תודה.

בעיקרון זה אחלה דבר.

אם כי זה לא מתישב לי טוב. אולי זה בגלל הציווי של תורתנו הקדושה: ונשמרתם לנפשותיכם ואולי זה פשוט השאריות הבני ברקיות ששוכנות אי שם בין התאים האפורימ במח.

השאריות, השאריות...

אי אפשר איתן ואי אפשר בלעדיהן
מאז שהתחלתי ללמוד אני הרבה יותר זהירה, פחות מתפרצת לכביש, פחות מאפשרת לחברות שלי הנוהגות - לנהוג כמו חיות בכביש 443. אני מבינה את המשמעות של להחזיק חיים של מישהו אחר בידיים שלי. זה מאד מפחיד ואחריות לא פשוטה.

זמניט

New member
אני עונה במקום הגברים

בינתיים אף אחד לא הוריד אותי בגלל הרישיון ואני בדר"כ מספרת את זה אז אני חושבת שכיום זה כבר לא משהו שמפריע

אצל החסידים זה לא מקובל. רק בשוליים

זתומרת רק אצל הסופר מודרניים או חוצניקים.

אם מה שאמרת היה נכון אז

לא היית שואלת בכלל. או שבעצם שאלת את השאלה רק כדי שאגיב מה שהגבתי ובעיקר כדי שתוכלי לומר שמת אצלך המושג מה יגידו. אולי כך תצליחי לשכנע את עצמך.

תלוי איך היא

זה מצטייר לא טוב, אבל צריך לבדוק לגופו של עניין אולי היא לא כזו כמו שזה מצטייר

ORITB3

New member
זה ממש מוגזם

מה רע באשה שנוהגת?זה הרבה יותר טוב מאשר תצטרכי לעשות רישיון אחרי החתונה,היום הרבה נשים נוהגות ואין עם זה שום בעיה!ודרך אגב,בחור שירצה אותך יקח אותך עם רישיון בלי רישיון...זה לא משנה,זה כבר נקבע משמים!ומן הסתם תקחי בחור שמתאים לך מבחינת סגנון..(גם חסידי)

בעצם אפשר לעשות מה שרוצים

אפילו...... (לא משנה מה). זה הרי מן השמים. נו באמת. די לדבר שטויות.

ORITB3

New member
שאבעסס רישיון זה לא כזה אסור

למה אשה שנוהגת פסולה?צריך לעשות השתדלות רבתית לגבי הכל,אבל לא להיות מרובעים ולומר על כל שטות שזה לא יאה ולא נאה...אלא אם כן אתה באמת מרובע..

למעלה