נהגי משאיות עלובים! יש לי יום הולדת היום זונת צומי שכמותי,מזה עפתי (אבל באמת יש לי יום הולדת היום!)
ד דר אמברלה New member 12/3/11 #1 נהגי משאיות עלובים! יש לי יום הולדת היום זונת צומי שכמותי,מזה עפתי (אבל באמת יש לי יום הולדת היום!)
T theone24 New member 12/3/11 #2 ../images/Emo65.gifמזל טוב עומרי!!../images/Emo65.gif שיהיה לך עוד שנים רבות של אושר, בריאות, הצלחה ורינת גבאי ה100ממת! במיוחד בשבילך!
../images/Emo65.gifמזל טוב עומרי!!../images/Emo65.gif שיהיה לך עוד שנים רבות של אושר, בריאות, הצלחה ורינת גבאי ה100ממת! במיוחד בשבילך!
D Dirrty 4 Christina New member 13/3/11 #5 ../images/Emo65.gifמזל טוב!!../images/Emo65.gif יום הולדת שמח D: הרבה בריאות ואושר =]
C candyheart New member 13/3/11 #6 יום הולדת שמח עומרי!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif אתה אחד האנשים המצחיקים ביותר כאן ואני מתה על ההודעות שלך.מקווה שיהיה לך יום הולדת שמח ותהנה ממנו! המון המון מזל טוב!
יום הולדת שמח עומרי!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif אתה אחד האנשים המצחיקים ביותר כאן ואני מתה על ההודעות שלך.מקווה שיהיה לך יום הולדת שמח ותהנה ממנו! המון המון מזל טוב!
S spiceupmylife1 New member 13/3/11 #7 ../images/Emo49.gif ../images/Emo13.gif אני כבר איחלתי לך במסן ../images/Emo13.gif אני מקווה שהיה לך יום הולדת מהנה כי Sweet 16 יש רק פעם אחת בחיים וכל הכבוד לך שאתה לא מוריד את האלבום של בריטני!!!!!
../images/Emo49.gif ../images/Emo13.gif אני כבר איחלתי לך במסן ../images/Emo13.gif אני מקווה שהיה לך יום הולדת מהנה כי Sweet 16 יש רק פעם אחת בחיים וכל הכבוד לך שאתה לא מוריד את האלבום של בריטני!!!!!
H HanAn189 New member 14/3/11 #16 מזל טוב! ../images/Emo24.gif תמשיך להיות חבר הפורום הדומיננטי, היודע, העקשן, עם האנרגיות שלך, כי אין על הנוכחות שלך בפורום. ההומור שלך מטורף ואני מת עליו ומאמץ מאחל לך להנות תמיד ממוזיקה ומריהאנה, בריאות, אושר, אהבה, הצלחה ומצברוח טוב כל יום.
מזל טוב! ../images/Emo24.gif תמשיך להיות חבר הפורום הדומיננטי, היודע, העקשן, עם האנרגיות שלך, כי אין על הנוכחות שלך בפורום. ההומור שלך מטורף ואני מת עליו ומאמץ מאחל לך להנות תמיד ממוזיקה ומריהאנה, בריאות, אושר, אהבה, הצלחה ומצברוח טוב כל יום.