נהגים פרועים.

הצילצול

New member
נהגים פרועים. ../images/Emo73.gif

בנות זה עושה לכם את זה? שבנים עושים פוזות עם הרכב שלהם לידכם?
כי לי זה לא עושה את זה בכלל...

אמנם אני לא בת אבל-

נהגים פרועים הם סכנה לציבור, בין אם זה עושה להם את זה או לא... אני רוכב אופנוע כבר שנים ונהג בפחית גם מספר לא מבוטל של שנים, באמת שאני לא מבין את ההתרגשות מנסיעה פרועה בפחית, אם אתם רוצים אנדרנלין- סעו באותה מהירות על אופנוע, ההרגשה היא שונה לגמרי, כאילו אתם יותר מהירים
כבר יצא לי כמה פעמים למצוא את עצמי עוצר ליד מכונית שהשתוללה, משכתי את הנהג החוצה ממנה וצרחתי עליו, אין לי אלוהים, גם ליד חברה שלו וגם ליד חברים שלו! חוץ מזה, אני ממוגן, קסדה, כפפות, מעיל מיגונים... אני נראה כמו רובוקופ, לא ינסו להרביץ לי

זה ממש ממש אבל ממש

לא עושה לי את זה
כשהאקס שלי קיבל רישיון,הוא בהתחלה התפרע... וזה עיצבן אותי ואמרתי לו שאם הוא לא מפסיק אני יורדת מהאוטו ולא נוסעת איתו יותר והוא הפסיק. אני לא מבינה בכלל מה מלהיב בזה

free soul

New member
במקום להרביץ מהירות

הם יכולים לדבר עם אותן בנות באותן זמן ולא להראות להן כמה הרכב שלהם סוחב בשנייה.. כי אנחנו לא מכונאיות רכב..

Darkwing

New member
ואת זה אומרת מי שבחתימתה

בחרה לשים, אני יותר מהירה ויותר עצבנית? טיפה אבסורדי, לא? ואגב, כמה הרכב סוחב בשניה!??? מאיפה הקישקוש? אולי מאיץ בשניה, ואין זה קשור למכונאות רכב. זה דווקא יכול לעזור ללמוד מעט את התנהגות המכונית. כך לפחות אני חושב, ביחוד כאשר מישהו מתיימר להיות "רייסר" או מתפאר במכונית שלו. אבל שוב, מבחינתי גם ככה הציבור הישראלי לא יודע לנהוג ולפי המצב הנוכחי אני לא מודאג כי שיטת הלימוד דואגת לחיסול טבעי של הנהגים הגרועים. פחות אנשים, פחות פקקים.

הצילצול

New member
זה לא קשור לחתימה שלה! ../images/Emo3.gif

היא אוהבת את הסרט מהיר ועצבני. אבל כמו שאני מכירה אותה היא נהגת מצויינת!!!

flowers girl

New member
פחחח ממש לא..

סתם עושים מעצמם צחוק, ובסופו של דבר הם יפגעו מהעניין, ואני אשב ואגלגל עיניים.. כל זה בשביל פוזה
צצצ...

ilana4ka

New member
ממש ממש ממש ממש ממש

לא עושה לי את זה. זה סתם שיטי, מסוכן, ואינפנטילי אפילו. כי זו הדרך הכי מטומטמת לנסות למשוך תשומת
של גירלז. בכל מקרה, זה לא עושה לי את זה.

sattla

New member
אני לא בת ../images/Emo70.gif

אבל אני יודע שזה עושה את זה רק לפרחות
ואם זה עושה את זה להן, אני מעדיף לא לעשות "פוזות" כדי לא לעשות להן את זה

הצילצול

New member
בניגוד לבנים..

שעושים מה שבא להם על הכביש.... (אני לא מתכוונת לכולם אלא לרובם)

black side

New member
טחחחחחח!!!

איזה שטויות, אנחנו לא מפחדות לנהוג (רובנו לפחות) ואל תעשו מבנות חסידות כאלה גדולות, בנות הרבה פעמים גם נוסעות מהר, לא בשביל הפוזה, כי הם פשוט טיפשות

jessy19

New member
ממש ממש לא../images/Emo70.gif

להפך, זה יותר מרחיק אותי מהם כי זה מסוכן ומטומטם!

למעלה