נהגים! סעו בזהירות!!!!!!!!!

נהגים! סעו בזהירות!!!!!!!!!

גיסתי, בחורה שחגגה יומולדת 30 לפני שבוע וחצי, אמא לתאומות בנות שנה וחצי מאושפזת בבית חולים בעקבות תאונת דרכים שקרתה לה הבוקר.
עדיין לא ברור איך קרתה התאונה אבל יש חשד שמישהו פשוט חתך אותה, פגע בה וברח. אחי, בעלה, הראה לי את הקסדה שלה והמעיל שלבשה בזמן התאונה. פגיעות ראש, כתפיים וגב זה מה שנראה שהיא ספגה הכי הרבה. תתחילו להתנהג כמו בני אדם על הכביש, תהיו סבלנים. כשאתם מתעלמים מהחוקים אתם לא מסכנים רק את עצמכם אלא גם את האחרים. כשמישהו נפגע בתאונה, לא רק הוא נפגע, אלא משפחה שלמה!!!!! החיים יקרים מדי!!!!!!

kees

New member
החלמה מהירה לגיסתך

מקווה כי תחלים בהקדם

AvihayA

New member
ראשית - החלמה מהירה ...

ושנית, לצערי אנחנו חיים במדינה בה ההרתעה נמוכה, דבר הגורם ללא מעט עברייני תנועה פשוט לצפצף על החוק. במקום בו השופט פוסל דוחו"ת תנועה על חוסר יכולתו של שוטר זה או אחר לשים סימני פיסוק בדו"ח תוך התעלמות מוחלטת מחומרת המעשה, במקום בו אין עונשי מינימום הקבועים בחוק לעבירות תנועה אלמנטריות שאינן ניתנות לניתוח או מותירות מקום לספק כמו חציית קו הפרדה רצוף, נהיגה ללא רשיון נהיגה בר תוקף/רשיון רכב בר תוקף, חציית צומת באור אדם וכו', במקום בו תאונת פגע וברח אינה מסתיימת עם מאסר עולם (או לפחות עונש כבד אחר) בפועל שירתיע נהגים אחרים לנטוש פצוע בתאונה, אני מתנצל מראש ומקווה שאיני פוגע ברגשות חבריי לפורום, אבל אני לא יכול להבין מדוע עברייני תנועה לכאורה יירתעו מקיום העבירות. לכאורה שום דבר אינו מרתיע אותם לכאורה שום דבר לא יגרום להם לנטוש את דרכם הפרועה ולנהוג בזהירות לכאורה שום דבר לא ירתיע אותם מנטישת הנפגע בידיעה שינעלו להרבה זמן מאחורי סורג ובריח תחת הסיכוי ב"לצאת נקי" במידה ולא יזהו אותם ויצליחו לברוח. דווקא אותם אנשים איכתפתיים נהגו, נוהגים וינהגו בזהירות ... אולם אותם נהגים זהירים נמצאים תחת איום מתמיד של צפצפני-חוק ההופכים כל כלי תחבורה שבידיהם לכלי נשק קטלני חסר שליטה, חסר אבחנה בין דת, עדה, לאום, מין ומידת זהירות בדרכים. שוב, איחולי החלמה מהירה לגיסתך אביחי

למעלה