"נד נד עלה ורד"....

טליה Talya

New member
"נד נד עלה ורד"....

וידוי אישי.... ויסות ואיזון בין הגישמיות לרוחניות- פעם הרוחניות נוסקת אל על ואני מוצאת את עצמי מרחפת בעולמות אחרים חושבת, בוהה בהקיץ, מחוברת למיימדים אחרים אבל... מרגישה בודדה מאוד כי האנשים שסביבי לא יכולים לחלוק איתי חוויות
ואז...אני מתקרקעת בצורה עוצמתית ומתחברת לחיים שהם פה ועכשיו וכאן ובמיימד הזה עסוקה בטרדות היום יום והנאות החיים ולא מוצאת דקה להרהורים ומחשבות במיימדים אחרים. וכך כמו גאות ושפל אני נעה בין רוחניות גבוהה לחיים גישמיים... זה כבר חודשיים שאני במצב של HOLD בכל מה שקשור ברוחניות כמו בודקת את עצמי ולא נותנת לעצמי "חיים קלים" והנחות...
שבוע טוב לכולם

Tal_Ya_Tal

New member
א-כ-ן טליה../images/Emo45.gif באיזשהו שלב זה מתאזן

אך אינני רואה שום סתירה בין הרוחני לפיזי או לגשמי בלשונך. למעשה אלו הם ביטויים שונים של אותה אנרגיה עצמה. או 'מצבי צבירה' שונים בדיוק כמו ההבדל בין קרח, מים וקיטור. אלו הם שלושה מצבי צבירה שונים של אותו החומר- (CO2 למשל.) כאשר את מרגישה שהגדשת את השאה בנושאים 'רוחניים', הגוף, שעדיין חווה את החוויה החמרית, מחפש את האיזון וזה לגמריי טבעי. המורה הנאור אומרם מיכאל איבנהוב, מדבר על כך ב
ו המדיטציה הוא אומר, שפתוח הצד הרוחני בלבד, דומה להרמת משקולות למשל ורק ביד שמאל נניח ואילו פתוח רק ההיבט הגשמי הוא כמו הרמת משקולות רק בצד הימני נניח (צריך לזכור שאומרם מיכאל איבנהוב חיי בתחילת המאה הקודמת ועל כן, הליכה למכון כושר ועבודה משולבת על הגוף לא היתה מוכרת לו.) כדאי לקרוא גם מה הוא כותב על אהבה וגם על היוגה של התזונה. L&L TALYA

טליה Talya

New member
תודה טליה../images/Emo24.gif

נכון שאים סתירה וניתן לשלב אבל בתקופה האחרונה אני מרגישה שחיי היומיום והאינטנסיביות לא מאפשרים לי לפתח את היכולות הרוחניות שלי... ומלבד זאת אני במין דילמה של צומת דרכים... לאן להמשיך הלאה?...

E t o i l e

New member
היי טליה וכל שאר הקוראים

ראשית, אני חושבת שכולם חווים מצבים כמו שתיארת. מובן שזה לא הכי קל כשאין סביבנו אנשים שאיתם אנחנו יכולים לחלוק, אבל לפחות את יודעת שברשת את יכולה למצוא תמיכה והבנה
אני חושבת שחשוב להבין שאם התגלגלנו בגוף פיזי, יש לכך סיבה. ויש דברים שאנחנו יכולים לטפל בהם רק במישור הזה, עם הגוף הזה, אחרת היינו מתגלגלים במישור קליל יותר. כך שמובן שעלינו גם להתמודד עם עניינים חומריים וגשמיים. ההתחברות למימדים גבוהים יותר היא נהדרת ונפלאה ויכולה למלא מצברים, לתת השראה ומעל לכל להעניק לך אינפורמציה בנוגע למה שעלייך לעשות בהמשך. אנחנו יכולים לבחור לראות ולמצוא המשכיות בין העולם הרוחני לעולם הגשמי יותר, אפילו שהאנרגיה והחוויה היא שונה לגמרי. לדוגמא- בפעם הבאה שאת במצב כזה של "היי" את יכולה לשאול את עצמך ואת הרוח שלך- מה אני יכולה לעשות כדי להביא מהאנרגיה הגבוהה הזו, אפילו במקצת אל העולם החומרי בו אני חיה? יכול להיות שיגיע רעיון לראשך על משהו שאת יכולה לעשות, או למקם חפץ מסוים במקום מסוים שיימשמעות מיוחדת בשבילך, ועוד אני מקווה שיכולתי נקודת מבט שונה שאולי תוכל לעזור לך קצת בעתיד. בכל מקרה כל דבר שהוא, הוא אנרגיה. גם החומר. שיהיה לך בהצלחה ובהנאה ואני פה אם בא לך לכתוב ולשתף

rama69

New member
ברוכה הבאה למועדון....

מה שלומך טליה? אני חושבת שאת זו שבימים שכאלה אמרה לי שגם כאשר אנחנו בגשמי בפעולות שאנו עושים הם עדיין מאוד רוחניים. אותי משפט זה מלווה כל הזמן. אוהבת ומתגעגעת אתי

טליה Talya

New member
../images/Emo23.gifהיי אתי

האם התכוונת אלי?...חחח...זה פורום עם הרבה טליות...

טליה Talya

New member
תודה חמודה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני חייבת לציין, שהיו לי 2 רעיונות שהם פרוייקט מדהים ליצור ולעשות הייתי בהיי הייתי שמחה ומאושרת באמת הרגשתי נפלא ואז החלו ללחלחל מחשבות של האם אני עושה זאת בגלל האגו... או אולי זה משהו שיכול גם לתרום לאחרים?... וזהו מאז אני תקועה... ושוב תודה

E t o i l e

New member
גם עם מה שקראתי שכתבת בהודעות לאחר מכן

אני חושבת שאת נמצאת בתהליך מעניין כי את מסתכלת על מקורות הרעיונות שלך. עצם זה שאת חושבת על לעזור לאנשים אחרים, זה כבר מדהים ומאוד "רוחני" כי כמו שאנחנו נעזור לאנשים אחרים, כך גם יעזרו לנו. ובקשר לאגו ולרעיונות יצירתיים- במקום מסויים, הרבה מאוד מהרעיונות והפרוייקטים שלנו מגיעים מהאגו, אבל במובן חיובי לטעמי, כי אלו דברים שיעשו לנו טוב, כי אנחנו אוהבים לעשות אותם. וכשטוב לנו יש לנו השראה ואנחנו באנרגיה טובה, וכך הרבה יותר קל לעזור לאנשים אחרים. טוב זה די כללי, אחר כך זה כמובן תלוי מה את מתכננת לעשות. אבל תעשי מה שעושה לך טוב, במיוחד ביצירה

מהי בעצם רוחניות? איך את יודעת מהי רוחניות?

אני נוהגת לומר: "רוחניות זה להדיח את הכלים בזמן" אם תראי את המטבח שלי תביני כמה אני רחוקה. טליה (טל) יכולה לומר לך שאני בין האנשים היותר רוחניים שמסתובבים כאן. עם זאת, אני לא חורשת את כל הספרים, לא יושבת חצי יום במדיטציה כל יום (גם לא חצי שעה) ונמנעת עד כמה שניתן משפה "רוחניקית" ממוצעת. בחרנו להיוולד לתוך עולם גשמי מאוד רוב האנשים סביבנו הם גשמיים ברמה כזאת או אחרת, או נאחזים בגשמיות כדי להצילם מאותה הבדידות שאת מדברת עליה. סבתי זיכרונה לברכה (חחח כמעט כתבתי שתחיה, כשנזכרתי שהיא לא איתנו כבר עוד מעט 15 שנה). היא נפטרה 24 שעות לאחר לידת בני - חיכתה לשמוע שילדתי ושלשנינו שלום. חברות שלי שביקרו בביתי (היא חיה אצלי תקופה), תמיד היו מדברות על ההילה הרוחנית סביבה. מבחינה גשמית, היא הייתה אישה הכי פשוטה שאת יכולה לדמיין וחיה חיים מונוטוניים וקבועים עד כדי שיעמום. עם זאת, פעם חלמתי שהיא הייתה המורה למדיטציה במקום בו הייתי, והיא הייתה "ה" מורה, בהא הידיעה שאי פעם הייתה לי למדיטציה. הרוחניות היא משהו באיך שאנחנו ניגשים לחיים ואולי... וזו רק מחשבה.... את רוחנית יותר כשאת חושבת, דווקא כשאת עוסקת בגשמיות

טליה Talya

New member
נאוה היקרה../images/Emo23.gif

איזו סבתה מקסימה ומוארת!! את צודקת בהחלט באומרך כי, "הרוחניות היא משהו באיך שאנחנו ניגשים לחיים" ובזה, אני מודה, לא חל בי שוני... השינוי או הפער שמטריד אותי ...ואולי סוף סוף אני מצליחה להעביר את התחושות למילים.... זה להתפרנס מהיכולות הרוחניות כמו למשל טיפולי רייקי, ייעוץ רוחני, תקשור וכדומה....

אני מציעה... וזה לא מחייב אותך :)

אני אסביר לך את הגישה שלי ותראי אם היא יכולה לעבוד בשבילך. כשאת מייעצת לאנשים - את משתמשת בפה שלך, בדימויים שלך, במחשבות שהמוח שלך מייצר. כל מידע שאת מקבלת מכל גורם אחר - עובר דרך המסננת הזאת שפירטתי קודם רייקי זה כלי אנרגטי. תשתמשי בו ככלי. את התקשור / ייעוץ רוחני - תני כחלק מתהליך הרייקי. את יכולה להחליט להתפתח יותר מזה, ללמוד משהו... תלמדי שיטת טיפול פיזית: עיסוי / רפלקסולוגיה / שיאצו כשאת מטפלת בפיזי - זה מימד שקל לאנשים להתחבר אליו... אז תוסיפי את המסרים שיש לך לאותו האדם, וקחי עליהם אחריות מלאה = כאילו את אומרת אותם. הרווח של כולם גדל: 1. יותר אנשים פונים כדי לקבל מענה פיזי להקלה על הכאבים שלהם ולכן יהיו לך ככל הנראה יותר מטופלים => יותר הכנסה 2. אנשים יקבלו ממך בונוס מהידע ומההבנה הרוחנית שלך, משהו שאולי לא היו פונים לקבל. 3. הרוחניות שלך תישאר מקורקעת ולכן תתמוך בקיום הגשמי שלך 4. הגשמיות שלך שתהיה נטולת דאגות, תאפשר לך יותר חופש לצמיחה ולעשייה רוחנית מה דעתך?

למעלה