נדר אהבתי בבוא מלכות-מוות אל תיראי. צריכה היא עבור דרכי ואני אוכל לה. או נלך עימה השניים.
נ נ ט New member 13/6/07 #1 נדר אהבתי בבוא מלכות-מוות אל תיראי. צריכה היא עבור דרכי ואני אוכל לה. או נלך עימה השניים.
ט טאKילה New member 13/6/07 #2 אַהֲבָתִי - אַהֲבָתִי - כְּשֶׁדִּמְעָתְךָ בָּרוּחַ תִּיבַשׁ כֵּן יָנוּס גַּם לֵחָהּ, יִכְלֶה. אַתְּ תִּפְּלִי מֵעֵץ רִקָּבוֹן כָּפְרִי הַבָּלֶה. וּשְׁתֵּי צִפֳּרִים יִדְאוּ מֵעָלַיִךְ בְּצִּיּוּץ שֶׁל שְׂחוֹק וּנְהִי. נ ט ברוך בואך לשירה מעת לעט
אַהֲבָתִי - אַהֲבָתִי - כְּשֶׁדִּמְעָתְךָ בָּרוּחַ תִּיבַשׁ כֵּן יָנוּס גַּם לֵחָהּ, יִכְלֶה. אַתְּ תִּפְּלִי מֵעֵץ רִקָּבוֹן כָּפְרִי הַבָּלֶה. וּשְׁתֵּי צִפֳּרִים יִדְאוּ מֵעָלַיִךְ בְּצִּיּוּץ שֶׁל שְׂחוֹק וּנְהִי. נ ט ברוך בואך לשירה מעת לעט
ר ריקי די New member 14/6/07 #3 נגיעה עד שידעתי לשלוף מתוכי את הקוצים, להלך על קרקע מוצקה כשאתה מותיר נגיעה. אסופת זכרונות ועונג חתומה באותה נגיעה שלך. על המיטה הישָנה מחממת פניך, אתה הכח אני הרוך.
נגיעה עד שידעתי לשלוף מתוכי את הקוצים, להלך על קרקע מוצקה כשאתה מותיר נגיעה. אסופת זכרונות ועונג חתומה באותה נגיעה שלך. על המיטה הישָנה מחממת פניך, אתה הכח אני הרוך.