נדרש זכרון

een ogenblik

New member
נדרש זכרון

חברתי באה לביקור בן שבוע בשבוע שעבר. היא הייתה כאן מיום חמישי עד יום חמישי. צילמתי חצי פילם, וסיימתי את התמונות במצלמה. הוצאתי את הפילם מן המצלמה, והכנתי אותו על השולחן, מוכן ללכת לפיתוח. ביום שישי ישנתי כדי להתאושש מהביקור (לקום שבוע שלם בבקרים מתיש אותי קשות). ביום שבת נשארתי עם האיש, ולא הלכתי לשום סידורים. ביום ראשון החנויות סגורות, אך שוחחתי עם חברתי, והתמונות שלה כבר מודפסות. היום קמתי, ניגשתי לשולחן, ואין פילם! היכן הפילם שלי? אם מישהו מצליח לחשוב על רעיונות פרודקטיביים למציאת פילם אבוד, נא להודיע לפני שאני מאבדת את הצפון לגמרי.

ipple®

New member
פטנט של "סבתא"......

סבתא שלי הייתה אומרת שאם איבדת משהו צריך לשים כוס הפוכה (כלומר עם הפתח כלפי מטה) על השיש במטבח, ותוך יומיים-שלושה פתאום מה שאבד יצוץ לו..... שווה ניסיון

een ogenblik

New member
../images/Emo51.gif הלכתי למטבח

טוב, במקור הלכתי למטבח למזוג את המים לקפה, אך זה היה לאחר קריאת הודעתך. הפילם עמד לו על השיש בין מכונת הקפה לארגז הלחם, מוסתר קלות על ידי סלסילת התפוזים. נפלאות דרכי הפילם. לא הייתי שמה לב אליו שם, אם לא הייתי מחפשת מקום פנוי להנחת כוס, במקרה של יאוש גמור. תודה על העזרה.

mikledet

New member
הֵי - מבטית !

אני חושב שהמיקרה שהיה פה פשוט מדהים - אם זה לא היה בצחוק שמצאת את הסרט... לא? הרי מה הסיכוי?

een ogenblik

New member
מצאתי את הסרט, באמת שמצאתי

במהלך הסוף שבוע הקודם לאחרון, היינו בטיול מחוץ לבית, והשתמשתי באריזת פילם ריקה כמיכל לסוכר (האיש שותה קפה ללא סוכר, וחברתי השתמשה בממתיק כלשהו). מיד לאחר שחזרנו רוקנתי את הסוכר מן המיכל המאולתר, ואיפסנתי את המיכל. אבל האיש לא ידע. התברר שיום אטחרי שחברתי עזבה, הוא ראה על השולחן מיכל ממתיק, ולידו מיכל פילם. הוא הניח שזה הסוכר שלי, ולקח אותו למטבח, והניחו בקרבת כלי הסוכר. זהו. אני זכרתי שהפילם על השולחן, הוא ידע שלקח סוכר למטבח, לא היה שום סיכוי שהוא יעזור לי למצוא את הפילם האבוד. עצתה של ריפל עזרה, מכיוון שגרמה לי להסתכל בחשדנות על המיכל השחור שהציץ אלי (רגע, רוקנתי כבר את הסוכר, מה זה עושה כאן?), וכך נמצאה האבדה בכוחות פורום משותפים. מבטית זה כינוי חדש שלי. נחמד, אני מייד מוסיפה לאוסף.

בדיוק באתי להציע

את: "איה מוקי?" הרעיון היה לפנות לעיתון כל שהוא שיפרסמו בפינה השבועית לילד את הציור עם הכותרת איה הפילם. אם היית מוצאת אותו בתמונה - לא היתה לו ברירה אלא להראות את פניו ברבים. אבל עושה רושם ששיטת כוס המים יעילה יותר.

ipple®

New member
רק כוס, בלי מים (אחרת הם ישפכו...

החוצה כאשר הופכים את הכוס ומניחים אותה עם הפתח כלפי מטה)....

למעלה