נדרשת עזרה

btal

New member
נדרשת עזרה ../images/Emo53.gif

ערב טוב לכולכן !!!!!!!!!!!! יש לי שאלה לגבי דאס - לא מזמן התחלתי לעבוד עם החומר ושמעתי מחברה מנוסה שהיא שומרת אותו במקרר השאלה היא אם זה הכרחי ואם זה לא מייבש אותו ? איפה הכי מומלץ לשמור אותו ???????????? תודה וסוף שבוע מקסים

גליתא

New member
דעה שלי

עד כמה שידוע לי דאס הוא חומר המתיבש באויר, כך שמספיק לאטום אותו עם שקית והוא שומר על עצמו יש אפשרות לעטוף בבד לח ואז לאטום בשקית אבל אני אישית לא אוהבת את הריח כשפותחים את השקית, במידה וזה נכון לגבי המקרר השמח לשמוע תגובה גלית

btal

New member
תודה רבה רבה

נדמה לי שאני אשמע לעצתכם ... אני אשמור אותו בשקית / קופסא אטומה תודה וערב נעים !!!!!!!!!!

av_i_va

New member
מומלץ../images/Emo140.gif

לסגור היטב בניילון נצמד ולשמור בכלי של TOPPER-WARE מנסיון - נשמר הכי טוב. בשום פנים לא במקרר!!! שימו
דאס הוא חומר שעובר תהליך התישנות. על האריזה יש תאריך מומלץ לשימוש כמו למוצרי מזון. בעת הקניה הקפידו לבדוק שיש לכם פער של לפחות 8-10 חודשים. מומלץ להשתמש בחומר מוקדם ככל האפשר לאחר הפתיחה. המלצה נוספת: אם אפשר, נסו לקנות את החומר במשותף עם חברה ובכך למנוע את הצורך לשמור עודפים.

natali_rh

New member
למה לא במקרר??

אצלי כבר שנים שאני שומרת דאס בתוך שקית במקרר ועוד לא היו אף פעם בעיות...

av_i_va

New member
כפי שהסברתי קודם

דאס הוא חומר "חי" שמירה במקרר מתחת לטמפרטות החדר גורמת להתיבשות הנקבוביות הפנימיות. לכן, כשמעבדים דאס שנשמר במקרר יש לו נטיה להישבר. זו גם הסיבה לכך שקשה יותר להגיע למירקם חלק.

למעלה