נדפקתי

g a l u s h

New member
נדפקתי

אני קטנה, התאריך גיוס שלי באפריל ככה שנשלח אלי זימון אחד ויחיד וזהו. ואני לא אקבל יותר יש משהו שאפשר לעשות ? אני אשמח אם תגידו לי. ואם לא, אם מישהו יודע במקרה על תפקיד כלשהו שהשירות בסביבת ראשל"צ (בסיס פלמחים, צריפין, הקרייה) שחוזרים יומיות אבל זה לא עבודה פקידותית... תודה מראש:) ..

איזו דרמה

יש לך זמן עד אפריל, אני מניח שתקבלי זימונים אם יש לך פוטנציאל התאמה לאיזה מסלול. מקסימום, תשלחי בקשה עם המלצות וכל הפרוצדורה הזו לאיזה תפקיד שמעניין אותך.

g a l u s h

New member
איזה המלצות?

זה מה שמעצבן אותי , שיש לי קב"א 55 פרופיל 97 איך הם יכולים להפסיק לשלוח זימונים שלחתי להם פקס והם שלחו לי בתשובה שהמחזור זימונים לאנשים שבמחזור גיוס הזה נגמר ושבמידה שיהיו זימונים לתפקיד שאני רוצה הם ישקלו אם לשלוח לי. זה די ברור מה יקרה.

g a l u s h

New member
עוד שאלה

אם יש תפקיד כלשהו בתפקידים ללא מיון שקבילתי במנילה יש דרך להבטיח לי אותו ולא לחכות עד יום הגיוס? כאילו לבקש אותו?

מורה של יב'

רכזת,משהו. אין מה להתעצבן, המון אנשים במצבך עם תאריך גיוס למרץ-אפריל, וציון קב"א גבוה. אנחנו נקראים מחזור מיון 6, אין לי מושג מה זה אומר, אבל בת'כלס המיונים שלנו אמורים להתחיל בספטמבר, אז נשאר לחכות בסבלנות. אני מניח שביקשת פקחית טיסה, כי גם ידידה שלי קיבלה את זה במנילה, דירגה את התפקיד במקום הראשון, ולא קיבלה מיונים אליו. תלחצי עליהם קצת, תתחילי להפעיל פרוטקציות לגבי תפקיד שאת רוצה. בסוף הם ישברו. בהצלחה.

אולי המיונים גולשים לספטמבר

כי אם תשימי לב, המון אנשים עדיין לא קיבלו את המיונים... ואוגוסט כבר התחיל לפני שמונה ימים... וגם אני בינהם, והגיוס שלי בסוף אוקטובר...
בלאט, מקווה שיתחילו לשלוח.

לא רוצה לאכזב,

אבל על תבני על לקבל מיונים.. עד כמה שהבנתי מי שמתגייס באוקטובר ככל הנראה לא יקבל עוד זימונים כי זה קרוב לגיוס ועוד צריכים להספיק לשבץ למיין בלהל..

אבל לא קיבלתי בכלל...

זה לא שקיבלתי ואני מחכה לעוד אחד. ("לא יקבל ^עוד^ זימונים") אז מה, סתם שלחו לי מנילה וכל השיט? \:

זה לא ממש משנה...

יש כאלה שלא מקבלים מיונים....יש לי חברה שזה בדיוק המצב שלה. חבל...מה לעשות. את יכולה אולי לנסות להציק למדור קד"צ עם מכתבי המצלות בלאגנים וממש להציק להם, ואלי תשכנעי אותם לתת לך להיות חריגה ולקבל מיונים יחד עם ילידי 88.

בלע

רגע, אבל למה מלכתחילה אני נדפקת פה? אם קבעו לי פרופיל רק אחרי אפריל (מה שאומר שפיספסתי את הסבב שהיה באפריל) ואני מתגייסת באוקטובר, מה שאומר שהסבב היחיד שאני יכולה להספיק הוא כעת-באוגוסט, אז באמת לא שולחים כי אין זמן לשבץ אח"כ ובלה בלה בלה, או שזה מיקרי ולחלק שולחים ולחלק לא?
אני אתקשר ללשכ"ג לשאול, הבעיה שהם תמיד יענו לי "כן עוד מעט ישלחו" כדי שאני אהיה מרוצה מהתשובה שלהם ואעזוב אותם בשקט (כי ככה זה היה עד עכשיו כשהייתי צריכה מהם דברים, אומרים הכל בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר בתהליך...)

אין יותר מיונים לאלה שבאפריל-כנסו..

חברה שלי הייתה בתחילת החודש למיונים משו בחיל האויר ואני הייתי במיונים לרפואה ואמרו לשנינו שם.. זאת ההזדמנות האחרונה שלנו להתמיין למשו כי לא שולחים יותר זיומנים.. בגלל שאנחנו קטנות יחסית נדפקנו.. ורוב הפקידים כבר "אויישו".. אז ככה שאם יש תפקיד מסויים שאת רוצה, תתקשרי ללשכת גיוס ותבקשי אותו או זימונים אליו בהצקות רבות מאוד.. כי בלי להציק את לא תקבלי כלום.. ואם כבר אז כבר.. אם אני רוצה להקדים גיוס מהסיבה הפשוטה שאין לי מה לעשות בבית עד אפריל.. למישו יש רעיון איך לנסח את זה בצורה נורמלית ויפה?? ולא סתם משעמם לי בבית...???? תודהההההההההה

למעלה