נדנודי שינה...

®Hada

New member
נדנודי שינה...

יש פתרון לבעיה ? כאילו דייי... כבר נמאס יש לי סחחורת מרוב נדנודים תוך כדי שינה אני גם שונא שמנדנדנים לי כשאני ישן
טוב... עכשיו אני אנדוד לי לישון בנדנדה

דנטל

New member
כשמנדנדים לי כשאני ישנה

אני יכולה להרוג. עד שסוף סוף נרדמתי, מישהו ינדנד לי וזה יעבור בשתיקה? אין סיכוי. התחושה אבל היא לא של סחרחורת. זה עושה לי בחילה ופוטנציאל לאולקוס.

דנטל

New member
לא יודעת בקשר ל- 200 ק"מ

אבל פעילות גופנית בהחלט יכולה לפעמים לעזור להרדם יותר מוקדם.

את טועה!

על פי המומחים בכל אופן, פעילות גופנית אומנם מביאה הרבה תועלת לגוף, אך היא ממריצה את הגוף ולכן קשה יותר להירדם (למרות שהיא כן מביאה תשישות לעיתים לגוף) ולכן מומלץ להימנע מפעילות גופנית כמה שעות לפני השינה. מזל טוב להיותך מנהלת קבועה, אך תרשי לי לקוות שלמרות מה שכתבת הפורום לא יהיה "הרבה יותר אופטופיקי" וכן יתייחס לנדודים ולדרכי טיפול ומאמרים בנושא. רק טוב.

דנטל

New member
../images/Emo51.gif

וחבל שאת הציטוט על האופטופיק לא השלמת עד סופו. ההמשך התייחס לפורום אחר שאני מנהלת. שם אני טרוריסטית. פה אני מתכוונת שהפורום יהיה כמו שהוא היה בעברו. הגולשים הגיעו לפה בגלל נדודי שינה, אבל השיחות היו ברובן תומכות ולכן עסקו בהמון תחומים. הם עזרו הרבה אחד לשני והעזרה היתה בעיקר בלנסות קצת לשכוח את הבעיה שהביאה אותנו לפה. כשמישהו מבואס ממשהו, עדיף להעסיק אותו בדברים אחרים, מאשר להזכיר לו את הבעיה שלו והאנשים פה היו מגיעים מבואסים, אבל ידעו שמהר מאוד, כשיהיה להם עם מי לדבר על הכל, הבאסה תחלוף... לפחות לאותו לילה. ובקשר לטעות שלי - הטעות היתה בניסוח. פעילויות מסוימות מרדימות. מדברי עלה שזה כאילו שכל הפעילויות מרדימות. פשוט לא התנסחתי נכון.

למעלה