נדנודי שינה

נדנודי שינה../images/Emo4.gif

ואני בכלל עיפה כל כך לא מבינה למה אני לא ישנה אולי המחשבות קצת רחוקות על כל מיני מיני רבות.. לפעמים זה לא משנה אם ישנים פשוט ממשיכים לחשוב שם כשחולמים

איזה לילה

שעבר עלי לילה כמעט ללא שינה העיקר שהבוקר הגיע מי ל
? בוקר טוב ישראל

התחלתי בזה ש...

איפשרתי לחברה לצאת לבלות אחרי שיותר משנה לא יצאה, המשכתי בשיחה לילית עם הבן שלי וסיימתי בשיעול שהפריע לי
בקיצור מכינה עוד
ועפה
אחרת שום דבר לא ילך בבית הזה

העיקר מבטיחה ../images/Emo96.gif ו../images/Emo121.gif..

אני כבר בישלתי הכל על הגז מפיץ ריח אחחחחחחח ועם הקפה השני מחכה..למי מחכה? לא יודעת אבל העיקר הילדים לא? אחד הולך לחברה שהיתה מאוהבת בו ועכשו לא (אלקקקק) הזמינה אותו מראש מיום שישי שעבר (מאוד מסודרת יש לציין) והשני ביקש אוכל כזה ואוכל כזה..נראה בסוף מה לא יהיה בסדר?

איזה בעסה לקום בבוקר ואין חלב...

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף שותה תה..כזה חלש.. לא מתעוררת כמו שצריך.. נו..הייתי צריכה לראות ולא ראיתי...היום קניות...

תימניה

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

מצטרפת ל
של בוקר רגעים של שקט... לפני שמתחילים את שיגרת היום.

איזה קפה?

דווקא מתאים לי עכשיו קפה בחברותא. עוד מעט הולכת למקלחת קפה לעשות רעש כדי שהמתוק יתעורר (כזה מפונק!) לבשל משהו לארוחת ערב לנסוע לאירוע בפקולטה לעבור אצל בת-שלי ולחטוף אותה לקפה סטלבט הביתה ארוחת ערב צחוקים עונג שבת. כל יום בונה תכנית. אין שיגרה.

צ'וב פעם שיגרה?

לא רע לא רע
פתאום נראה לי ששיגרה זה ממש אחלה כי בשבת בלי הילדים אני ממש אבודה, לא מבשלת לא עושה שום דבר חוץ מלחפש את עצמי..

קודם כל....

...צריך לעזור לך למצוא את עצמך רק אחר-כך נרשה לך לחפש גבר את יותר מדי תלויה בילדים... שנעשה לזה טיפול שורש? שבת שלום.

לא תלויה בהם קשורה איתם ב../images/Emo23.gif

מעל הכל הם החשובים לי גבר לפעמים רק יפריע לי איתם אז לחפש או לא? לא חיפשתי גם לא מצאתי כרגע נעים לי
באמת צריכה טיפול השן כואבת לי מוות

קוקי

דעתי? לא מחפשים גבר. שהוא ימצא אותך. אבל הילדים... אם כשהם לא איתך את אבודה - אז הם כל החיים שלך. וזה לא טוף. יודעת כמה שקט וריק כשהם גדלים ועוזבים ת-בית? האהבה אל הילדים הרי איננה יודעת גבולות. תלמדי להנות מהשקט כבר מעכשיו. כדי שלא יכאב כ"כ אח"כ. יש חיים בחוץ! אני הייתי מתלבשת ספורטי נוסעת למרינה, או לאיזה פארק, יעני אני בחוצלארץ. לוקחת ספר, שיהיה עם מי לדבר אם ישעמם לי. עושה סיבוב בגלריה סתם. בשביל להסתכל מה אחרים עושים.

את צודקת אבל המצב בלתי נשלט

אני לא ממש אבודה יוצאת מבלה ומכייפת וכו אבל משהו חסר לי וכשהם חוזרים האור חוזר אפילו המרץ חוזר שוב נו לא פעם כתבתי יש לי פק ביצור את חושבת שאפשר לשחזר אותי מהתחלה?

מאדי 1

New member
דווקא מזדהה איתך

אולי זה פאק בייצור של כולנו
אבל למה את חושבת שגבר יפריע לך איתם?
כל התחלות מערכות היחסים שלי הסתיימו כשזה הגיע לניסיון לשלב את הילדות. פתאום זה לא נראה לי. דווקא כשנראה שזה מתחיל להיות רציני ונפתחתי לרעיון לשלב גם אותן, דרכן ראיתי שמערכת היחסים בכלל לא מתאימה לי. אבל זה לא גרם לי להרגיש שלא יתאים לי עם שום גבר. אני צריכה רק למצוא את הגבר הנכון (כמו שאומרים באנגלית, לעצבן עוגה).

לא זוכרת אם מי דיברתי בענין

ובדיוק אמרתי ש.. אני באמת לא חיה כבר לא מפתחת קשרים שמה הילדים יהיו באמצע לא יוצאת כמעט ועסוקה רק איתם יושבת כל היום וחושבת מה לעשות למענם מתבודדת וכל הזמן חוששת להכיר ולהגיע למצב שאולי שם תהיה התמודדות שאין לי כח אליה.

צריך בדיקת איכות

....אם יש פאק ביצור. אבל לא מאמינה שזה זה. הייתי בסרט שלכם פעם לכן מבינה על מה אתן מדברות. יצאתי מהסרט הזה לפני הסוף. תגידו? אם יהיה גבר בחיים שלכם - הילדים יפרגנו או יתנגדו? ותגידו? למה להכניס גבר לחיים של הילדים רק בגלל שיש לכם עם מי לצאת? ותגידו? ממה אתן באמת פוחדות? אם לא לגלות אז לפחות לחשוב. ונכון - צריך למצוא את הגבר הנכון, כזה שישתלב במערכת, לא כזה שירצה לשנות אותה.

תימניה

New member
../images/Emo6.gif

הפעם...שיגרה כייפית. ותהני משבת רגועה אנחנו צריכות את זה מידי פעם. שבת שלום מתוקה

יערית

New member
בוקרררררררר אור../images/Emo42.gif

שני חזק מקודמו,סירים שירים ושאר ירקות כמעט מוכנים לשבת,הולכת להתחדש השבת עם מחשב וגלישה מהירה{נא לא לצחוק}, שבת ניפלאה לכל המטיילים ,הנודדים,האוהבים והבודדים
ולך תמניה
שיגרה בהחלט קשה גם לי, אבל איך אני אוהבת לשבור אותה
שבת מקסימה לכם

תימניה

New member
שאני אבין....

מכורה כמוך...עם אינטרנט רגיל
עכשיו תהיי מחוברת לכסא עם קפיץ... כל פעם שתזוזי הוא ימשוך אותך חזרה
לא לשכוח..בשבת,לנתק את החוט. שבת מקסימה גם לכם.

יערית

New member
YAP../images/Emo13.gif

עד עכשיו מזה 4 שנים אינטרנט רגיל ולא רק רגיל...מסתבר שהיה לי פנטיום 1
' עכשיו שמישהו ינסה לעצור מרוקאית בטיסה

למעלה