נדוש, אני מניחה

NightThought

New member
נדוש, אני מניחה

אבל אני באמת צריכה את עזרתכם. לחבר שלי יש יומולדת 21 אוטוטו. הוא קצין בצהל ושונא את התפקיד שלו ודופק חצאים כמו מטורף. לכן חשבתי על לקנות לו מתנה (לא זולה אבל עד גבול ה300 נניח) שתעזור לו להעביר את השבתות ביתר קלות, עם מחשבה קטנה.. עלי:) חשבתי על דיוידי נייד למשל אבל הוא כבר גונב כזה לחברים שלו בשבתות ככה שזה כבר איבד את המומנטום שלו אז רעיונות של גאדג'טים למניהם, שהם בסגנון של מה שאני מדברת עליו יתקבלו בברכה או אם יש לכם רעיון שהוא לא גאדג'ט אבל עדיין משרת את המטרה אני ממש אשמח לשמוע וחרשתי את הקישורים שלכם, אחלה אתרים ומוצרים אבל זה עדיין איכשהו לא קולע.. אשמח לעוד רעיונות:) תודה!!

tink1984

New member
לא בטוחה שתמותי על הרעיון הזה אבל...

לקנות לו ספר ולמרקר (בטוש זוהר) מילים מסויימות, כך שהן יצרו סיפור נוסף ושונה. אף-פעם לא ניסיתי לעשות את זה, אבל שמעתי את זה איפשהו... אני בספק אם זה באמת מעשי. להעביר שבתות בקלות? אמממ.... בוא נחשוב רגע..... אולי דיסק עם שירים שאתם אוהבים? משחק קופסה מעניין כלשהו? האמת שלא עולה לי שום דבר רציני לראש. מה שכן, רעיון נחמד למתנה הוא לקנות איזה שהיא מתנה ולעשות לו "חפש את המטמון", ככה שאת מחביאה פתקים בכל מיני מקומות, ובכל פתק יש איזה רמז או כתב חידה שמכוון אותו לרמז הבא. אם ממש בא לך להשקיע, את יכולה להוביל אותו למקומות מיוחדים "שלכם" ולעשות מזה טיול רציני. בכל אופן, הפתק האחרון מכוון אותו למתנה שלו. אין לי עוד רעיונות, האמת.

KarinDi

New member
זה עובד!

אני עשיתי את זה! עוד דברים: לארגן ספריית סרטים לדיוידי הנייד יקר אבל X BOX אם הוא קורא, אז אפשר ספר אלקטרוני (בעיקר אם הוא קורא אנגלית) את יכולה להכין לו עיתון מסך שמתחבר לדיוידי הנייד שיוכל לראות עם כל החברה

למעלה