נדוש אבל.... שרשור של הגאה הכי שווה!
י י ס מ י ן 19 New member 24/7/03 #7 ../images/Emo39.gif וזה לא נגמרררררר......... הופ הופ הופפפפפפפפפ
מ מתה על פייסי New member 24/7/03 #13 יסמין!!!!!!../images/Emo41.gif אני עכשיו מאושרת בגללך!!!!!!!!! חחחחח
י י ס מ י ן 19 New member 24/7/03 #14 תמיד לשירותכן בננות.... ../images/Emo9.gif ומה עם הטפטים של גייל שביקשתי????? מישהי???????? אני בוכה פה עוד שנייה!!!!
תמיד לשירותכן בננות.... ../images/Emo9.gif ומה עם הטפטים של גייל שביקשתי????? מישהי???????? אני בוכה פה עוד שנייה!!!!
D Dizen New member 24/7/03 #16 בקשר לטפטים... פשוט חפשי כמה דפים אחורה או בקבצים כל כמה ימים מישהי מעלה לפה טפט חדש וכולם מהממים!!
O ofrikit New member 24/7/03 #15 וווואיייי הוא פשוט מושלםםם!!!! יש לי את כול התמונות.. האחרונה חביבה, בהחלט הכייי יפה שלו (יש לי אותה על המסך במחשב) זאתי גם מ=ד=ה=י=מ=ה (איזה עניייםםם ) הייתי חייבת..
וווואיייי הוא פשוט מושלםםם!!!! יש לי את כול התמונות.. האחרונה חביבה, בהחלט הכייי יפה שלו (יש לי אותה על המסך במחשב) זאתי גם מ=ד=ה=י=מ=ה (איזה עניייםםם ) הייתי חייבת..
י י ס מ י ן 19 New member 24/7/03 #19 מתאים לו להיות עם אמט??? ../images/Emo4.gif למה תמיד ראיתי אותו דווקא עם מייקי???