נדודי שירה לסופ"ש

עדי 345

New member
נדודי שירה לסופ"ש

גלי מופיעה ב"קסם על ים כנרת", או ב"לשיר זה כמו להיות ירדן", לא זוכר בדיוק. שווה לחכות!!! יום שישי 8/7/05 מופע הצדעה לנעמי שמר ז"ל – לשיר זה כמו להיות ירדן. 00:20:00 נעמי שמר ז"ל בצוותא. 01:30:00 אריק סיני בצוותא. 02:20:00 יום שבת 9/7/05 רוק ורומנטיקה קסם על ים כנרת. 00:10:00 אולפן זמר עם חנן יובל. 01:05:00

שרית7

New member
נמאס כבר מהתכנית הזאת האמת

לא הגיע הזמן שיגוונו קצת?

שרית7

New member
תודה בכל אופן על העדכון ואפרופו

תכניות ישנות. האם שמתם לב שגם ערוץ 11 משדר תכניות נדירות ברצף מחזורי? ואני חושבת שהם מפרסמים מראש את לוח המשדרים בעיתון, בניגוד לערוץ 33. בכל אופן אתם לא תאמינו מה פספסנו לפני כמה חודשים... את "סטלה" למי שלא יודע זו דרמת טלויזיה שגלי השתתפה בה ואני חושבת שזו היתה הופעתה הראשונה בטלויזיה, אולי אפילו לפני "ראש כרוב" או לפחות באותה תקופה. היא מגלמת שם את אחד התפקידים הראשיים בתור מוכרת גלידה נדמה לי וחברתו של מנחם עייני (ז"ל). מעניין אם יש סיכוי להשפיע עליהם לשדר את זה שוב. אני תכננתי לרכוש את זה מארכיון רשות השידור זה אמור לעלות בסביבות 200 ש"ח, אם אפשר להשיג את זה בחינם בכלל מה טוב...

וואלה??../images/Emo2.gif../images/Emo56.gif

לא ידעתי בכלל שהיא השתתפה בסידרה הזו
זה לא מופיע בביוגרפיה באתר

שרית7

New member
זה כתוב בביוגרפיה.... אבל אפשר להוס

הוסיף את זה לתכניות טלויזיה.

עדי תודה על העדכון../images/Emo56.gif

"קדם על ים כנרת" ראיתי לא מזמן וגם צילמתי תמונות
ושרית כל שידור חוזר של גלי זה מבורך, אפילו בפעם ה-300

רינה7

New member
תודה על העידכון!!!!!

אני דיי עוקבת אחרי ערוץ אחד בלילות, ולא יצא לי לראות את "סטלה", שמה שאני זוכרת ממנה ,זה את הסטירה שגלי קיבלה שם. הם חוזרים שם על התוכניות, אני מקווה שישדרו שוב .

למעלה