נדודי שירה בערוץ 33

עדי 345

New member
נדודי שירה בערוץ 33

משום מה הפסיקו לפרסם את זה אצלנו. בכל אופן, הנה הרשימה להשבוע. דוקא עכשיו יש משהו ממש שווה - ספיישל להקת "גזוז" קליפים של הלהקה.(להזכירכם, גלי התחילה כחברת צוות בלהקה זו, אבל הוחלפה די מהר ע"י מזי כהן כי היא היתה עדיין דיילת והיתה עמוסה בטיסות.)

עדי 345

New member
הרשימה לא צורפה

אין לי מושג, אבל צורף משהו אחר (מקווה שאין לי וירוס במחשב)

שרית7

New member
איזה חמוד אתה באמת נשמע אחלה

יש שם פנינים ממש. בערוץ 33 צריך ממש לשים קלטות ולהקליט אל תוך הלילה ואז למחרת לגלות כל מיני הפתעות. אני לא מאמינה איך בפוקס ממש נפלתי על תכניות נדירות ביותר בהן גלי השתתפה - תכנית אחת של שירים יווניים משנת 1976 ותכנית משנת 1979 בהנחיית שלמה ארצי.

באמת מוזר../images/Emo56.gif

אני אנסה למצוא ולא זכרתי שגלי היתה בגזוז אבל אני מניח שידעתי את זה מתישהו
דווקא להקה טובה היתה תקופה שהייתי מכור ל"רוני"

שרית7

New member
נורא חבל שסגרו את הקומונה הזו

הבחורה החמודה שניהלה אותה היתה מעדכנת אותנו אחת לשבוע

היא לא סגורה במובן של סגרו אותה

הקומונה קיימת אבל אי אפשר להכנס אליה באופן חופשי אלא באישור של המנהלת.

הקומונה לא פעילה../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif

דיברתי עם המנהלת והיא ממשיכה לעדכן בפורום "מוזיקה עברית ישנה וחדשה". אני אעקוב אחרי הפורום שם

שרית7

New member
היא לא היתה בגזוז ... היא היתה

אמורה להיות בלהקה לפני מזי כהן. הם התחילו חזרות עם גלי ואז היא ירדה מזה והלכה להיות דיילת באלעל - בתקופה הזו היא לא היתה סגורה על זה שהיא הולכת להיות זמרת... קולטים? תארו לכם גלי מורה לספרות והיסטוריה. בטח היתה המורה הפצצה של הבי"ס... אלוהים ישמור. אם היא היתה מורה היאודאי היתה אפרורית כזו עם משקפיים ועם בגדיםפ מרושלים שגדולים עליה ב3 מידות... כל הפוטנציאל היה הולך לאיבוד מכל הבחינות...

../images/Emo6.gif../images/Emo56.gif

הקול גם היה הולך לה מצעקות על תלמידים וואי כזה לא מתאים לה. היא לא טיפוס של מורה

למעלה