נדודי שינה...

נדודי שינה...

עד עכשיו האמצעים הקונבציונאלים לא ממש עבדו אז... מה יש לצמחי המרפא להציע? ואם יש משהו להציע למצבי רוח, זה גם יהיה נחמד. יש לי חברה שסובלת מדכאונות ולא מוכנה לקחת תרופות
טוענת שזה ידפוק לה את הגוף.

נדודי שינה...

מצרפת לך קישור על שרשור שהיה בנושא וכמובן אם יש ח\למישהו עוד להוסיף זה יועיל..

Cגלית

New member
היי פני בובה :)

לנדודי שינה נרולי ולבנדר מטיבים מאד, ניתן להשתמש באנילציה או אידוי או עיסוי, גם אמבטיות חמימות :) לדיכאון-ברגמונט, יסמין, נרולי וורדים, בדיוק באותו הליך של אידוי, עיסוי או אמבט. אבל, לא כתחליף כשמצב הדיכאון חריף, יש פעמים שטיפול תרופטי ישנה את חייה. בהצלחה .

shloמי

New member
../images/Emo39.gif עוד על מצבי רוח ונדודי שינה

היי פני בובה יש צמח בשם רודיולה, אך מאחר שאי אפשר להשיג אותו כצמח מאחר והוא במקור מסיביר, אפשר לקחת אותו כקפסולה, נמכר בבתי טבע. הצמח מחזק את הכוחות הנפשיים, בעיות בשיער פגום, מרגיע ועוד, מאוד ממליץ עליו. צמח נוסף, דובדבן - מקל על בעיות שינה מאחר ומכיל כמות טובה של מלטונין. בעל תכונות אנטי דלקטיות ועוד, עכשיו זו העונה וגם זה טעים.
הרבה בריאות בברכת אור ואהבה שלומי

עכשיו כשאני חושבת על זה...

באמת כל פעם שאני אוכלת דובדבנים יש לי מצב רוח
עכשיו אני יודעת למה!

יודעים יש לי רעיון כנסו../images/Emo24.gif

בס"ד פשוט לדמיין שאתם ישנים על אי שומם מלא עצי קוקוס עצים של מנגו.ורחש של הרוח האוורירית לוחשת לכם.. אני בכל אופן בטוח שישנם הרבה דברים טובים לפתרון. אני בעצמי חושב על אי בודד מלא מלא עצים מנמנם לי כמו תינוק
המשך ערב טוב

מעט על נדודי שינה../images/Emo24.gif

בס"ד מצב של חוסר הכרה טבעי, בו המוח אינו מראה פעילות, מלבד המשך התחזוקה של תפקודי גוף בסיסיים, כגון נשימה, אך ניתן לזהות את הפעילות המוחית באמצעות אלקטרואנצפלוגרם (EEG, ראה אלקטרואנצפלוגרפיה). שלבים שונים בשינה מראים דפוסי גלים שונים ב- EEG. לנמנום יש דפוס של גלים קצרים ולא סדירים; ככל שהשינה מעמיקה, הגלים נעשים איטיים יותר, ארוכים יותר ופחות סדירים. שינה זו מופרעת מדי פעם על-ידי אפיזודות של תנועות עיניים מהירות (REM), בהן דפוס ה- EEG המתקבל דומה לזה של אדם ער ועירני. החלומות מופיעים בשינה המאופיינת ב- REM. שני מצבים אלה מתחלפים במחזורים שנמשכים 30 עד 90 דקות. שלב ה- REM מהווה כרבע מן הזמן הכולל של השינה. המשך ערב טוב

לי זה קורה עם שוקולד

אבל מהר מאוד מתחלף בתחושה מגעילה שאני אשמין...

למעלה