נדודי שינה

דנטל

New member
מאז שיש לי אינטרנט בבית - יותר גרוע

ההרגשה יותר טובה, מאידך. ואני אסביר - פעם הייתי נכנסת למיטה ומסתובבת שם שעות. רואה את הדקות מתחלפות בשעון של הוידאו. עמוסה במחשבות על החיים. מתאפקת לא לבכות על זה שאני לא נרדמת, אבל צריכה לקום מוקדם. היום אני יושבת עד שעות מאוחרות מול המחשב. נכנסת למיטה יותר מאוחר, אבל לפחות חוסכת את הסיבובים. כשאני נכנסת למיטה זה לוקח פחות זמן להרדם ממה שהיה פעם. גם היום זה לוקח זמן. גם היום אני מסתובבת המון, אבל זה פחות מפעם אז ההרגשה הנפשית השתפרה שזה כבר משהו.

2ודדה

New member
מסכימה איתך..

אלא שאני עוד אתחרט על זה בבוקר.. מחר אני מתחילה לעבוד במקום חדש ואני לא רוצה לעשות רושם רע.. עם עיניים אדומות והרבה פיהוקים..

דנטל

New member
אני תמיד מתחרטת על זה בבוקר

אני לא סובלת מעיניים אדומות... ופיהוקים - שיקפצו לי כולם (הם גם התרגלו). הבעיה היא שאני פשוט סובלת. הקושי בלהחזיק את העיניים פתוחות, החולשה בגפיים, הבחילה מהעיפות. פשוט סבל.

דנטל

New member
ואני בטח גם אתחרט היום

כי קבעתי עם חברה שלי ב- 11 (רק שאני לא ממש זוכרת איפה) וזה אומר שאני צריכה לקום ב- 10. ממש אכזריות לקום בשעות כאלו ביום שישי. אני חושבת שאני אקום בחצי שעה איחור ומקסימום היא תחכה לי קצת.

ברלה25

New member
כן גם אני מעבירה את הלילה

באינטרנט אבל אז אני קמה מאוחר ואני כל היום עייפה וזה חוזר על עצמו כל הזמן

ברלה25

New member
אוף זה מעצבן לחיות ככה

היו לי כל כך הרבה דברים שרציתי לעשות בבוקר אבל לא עשיתי בגלל שלא ישנתי בלילה ושבוע הבא אוניברסיטה אוף

דנטל

New member
לא הייתי מתמודדת עם לימודים

טוב, אולי עם כאלה שמתחילים מאוחר. לקום מאוחר באמת הורס את היום מבחינת דברים שצריך להספיק, אבל זה עדיין עדיף לי מאשר לקום מוקדם ופעם בכמה זמן קמים מוקדם בגלל שאין ברירה.

למעלה