נדודי שינה

dana2909

New member
נדודי שינה

הממ.. זוכרים שסיפרתי לכם את הסיפור עם השכן החוצפן שסימן לעצמו את החניה שמול הבית כשלו. זוכרים שהוא פגע לנו ברכב - זרק נלחת או משהו וממש עיקם את הפח. זוכרים שהלכנו למשטרה להגיש תלונה על פגיעה ברכוש? כמו אזרחים טובים. אז המשטרה שלחה לנו מכתב לפני יומיים שהם סוגרים את החקירה, אפילו בלי לפתוח תיק. אין מספיק עניין.. אז הם מעבירים את הנושא לטיפול של שוטר קהילתי - מה שזה לא יהיה. בכל מקרה, היום הגיע השוטר הקהילתי. בזמן שהיינו בעבודה. ומאז - כמו השקט שלפני הסערה. הוא יושב לו שם בחצר שלו, משקיף לנו על הבית ועל האנשים התמימים שעוברים ברחוב, ואנחנו - לא יכולים לישון. אנחנו יודעים שהוא מתכנן משהו. זה מפחיד. אז אנחנו פה, צופים עליהם, והם עלינו. ולא יכולים לישון. ואני תוהה, אם זה בכלל היה שווה את זה כל התלונה והכל. הוא, הפושע, יצא נקי, לא עשו לו כלום. אנחנו האזרחים שומרי החוק, יצאנו נפסדים, גם עם נזק לאוטו, וגם לא יכולים לישון בלילה, כי הוא ממשיך להטיל טרור על כולם. הצילו.

shellyland

New member
קצת לפני סיום מלחמת המפרץ

כשהפסיקו ליפול טילים, כתב י. גפן (האב) שנורא קשה לו להרדם, כי בהתחלה הוא היה הולך לישון ואז נפל טיל והיתה הזעקה והוא התעורר ועם הזמן הוא למד לא ללכת לישון עד שנופל הטיל. עכשיו, כשאין טילים, הוא לא מצליח להרדם. זה כמו עם היתושים, כתב גפן. פעם הסבירו לו שאם הוא שומע יתוש מזמזם אין לו מה לדאוג, כי היתוש לא עוקץ, רק מזמזם, והיתושה, שכן עוקצת, לא מזמזמת בכלל. ומאז, אמר גפן, באמת בכל פעם שאני שומע זימזום אני יכול להרדם בשקט. הבעייה היא כשאני לא שומע שום דבר...

מוגג

New member
נדמה לי שכבר נאמר

מה הפתרון*. אבל אין לי אלא לחזק את ידייך. ולקוות שמשהו טוב יקרה. אני מאמין שזה יגיע כי מגיע לך משהו טוב יותר . בהצלחה! * להתחלף עם טאז כמובן..

taz512

New member
מה??????????

מאיפה אני נכנסתי לתמונה פתאום? מה אני קשור לעסק לכל הרוחות? טאז, השד שלא מבין

אושר מ

New member
זה כבר ממש נזק:)

אולי תנסי לכתוב לאחד מהדברים האלה גדעון רייכר או מה שזה לא יהיה בעיתון
.

mto

New member
את לא היחיגה

עם נדודי שינה... זה דבר נוראי. להיות מוטרד זה דבר גרוע, כל הזמן לחשוב על זה, ולא להצליח להירדם, גרוע.

למעלה