רציתי רק להוסיף עוד משהו
אני מקווה שאתה לא נכנס לפורום האח הגדול וקורא את מה שכותבים שם
השנה, הגועל נפש שם מרוכז ביותר. אפילו פרמין לא עוזר לי. על הבוקר, בעוונותיי נכנסתי לקרוא קצת על מה קרה בלילה ואשכרה קיבלתי בחילה עזה
אין גבול לרוע של האנשים. אין גבול לטיפשות של האנשים. כמה נוח לשבת מאחורי המקלדת ולשפוט את האחרים שנמצאים במצבי לחץ שהוא לפעמים לחץ קיצון. אנשים נמצאים בלחץ כזה עד שזה מביא אותם לפעמים לחשוד אפילו בכשרים. למה הוא פתאום התחיל לדבר איתי? למה פתאום הוא נחמד אליי? פתאום הוא נזכר בי? וכן הלאה וכן הלאה מצבים של חשדנות יתר וחוסר ביטחון.
הדבר היה נסבל אם היו שופטים בכבוד. מה שעושים שם בפורום ההוא, פשוט מוציאים להורג יום יום ושעה שעה את אותו אדם, פעם אחר פעם אחר פעם אחר פעם - בעיקר את ביז'ו, יניב וטהונייה - עכשיו הוא הפליץ. עכשיו הוא גיהק. עכשיו הוא מזיע. עכשיו הוא מתגרד. וואו. לקרוא ולהקיא.
והאכזבה שלי האישית העמוקה, היא לא מהעונה המחורבשת הזאת, אלא ממגיבים שחשבתי אותם למגיבים טובים ולא מתלהמים, כולל אפילו חברות וירטואליות שלי משנים עברו. פשוט בושה וחרפה.
אני עם הפורום הזה גמרתי. ממילא אני מחוברת לערוץ 20 ובו אני צופה, ומבינה את מה שאני רואה. אני לא צריכה את הגאונים של הפורום ההוא שיסבירו לי מי עשה מה למי וכמה הוא ככה או ככה. יש לי שיקול דעת משלי ואני אחליט למי מגיע להמשיך הלאה ולמי להיות מודח על פי שיקוליי בלבד.
לקרוא אותם על הבוקר ולקבל בחילות בוקר בלי הריון. לזכותם של המנהלים שם ייאמר שיש סדר ויש משמעת. הגועל נפש מרוכז במקום אחד כל כמה שעות ולא מתפזר על פני אלף הודעות כמו פעם.
אז במקום להתנתק מערוץ 20, אני מתנתקת מהפורום הגדול
אני מאוד מקווה שיניב לא מועמד הפעם להדחה, כי יהיה קשה לשרוד כאשר גם ביז'ו וגם לבנה על הגריל יחד איתו.