נדודי שינה

cundason

New member
נדודי שינה

זה מה שחווה כל בחור דתי שעושה בכל שבת את אותה הטעות מחדש, וישן בצהריים :)
בכל מקרה, בשעות האלה יש שירים פשוט מדהימים ברדיו. פשוט נוסטלגיה במיטבה.
הייתי שם כאן את השיר שגרם לי להכנס לפורום ולספר לכם על כך, אבל בדיוק אחותי כתבה כמה שהיתה רוצה לפסיק להיות כזו רגישה.
לי השיר גרם לדמוע כמו הכנרת.

אז במקום זאת אשים שיר אחר שגרם לי להרים את הווליום בהתלהבות ב4 לפנות בוקר....

בוקר טוב קונדסון

ואני התעוררתי ב-05.30 וזה מה שקורה למי שנרדמת בשעה 22.30 ולא ב-24.30 כפי שהיא רגילה...
חוץ מזה יש לי יקיצה טבעית כל בוקר בגלל חוליה אחת שנמאס לה לישון והיא מחליטה כל לילה לפנות בוקר להעיר אותי מתי שנוח לה
אז אין לי ברירה ונאלצתי לקום לעמל יומי בזמן מוקדם מדיי, קרי להיכנס לפורום ולבדוק מה עשיתם בזמן שישנתי...

http://www.youtube.com/watch?v=Qt2mbGP6vFI

רציתי רק להוסיף עוד משהו

אני מקווה שאתה לא נכנס לפורום האח הגדול וקורא את מה שכותבים שם

השנה, הגועל נפש שם מרוכז ביותר. אפילו פרמין לא עוזר לי. על הבוקר, בעוונותיי נכנסתי לקרוא קצת על מה קרה בלילה ואשכרה קיבלתי בחילה עזה

אין גבול לרוע של האנשים. אין גבול לטיפשות של האנשים. כמה נוח לשבת מאחורי המקלדת ולשפוט את האחרים שנמצאים במצבי לחץ שהוא לפעמים לחץ קיצון. אנשים נמצאים בלחץ כזה עד שזה מביא אותם לפעמים לחשוד אפילו בכשרים. למה הוא פתאום התחיל לדבר איתי? למה פתאום הוא נחמד אליי? פתאום הוא נזכר בי? וכן הלאה וכן הלאה מצבים של חשדנות יתר וחוסר ביטחון.
הדבר היה נסבל אם היו שופטים בכבוד. מה שעושים שם בפורום ההוא, פשוט מוציאים להורג יום יום ושעה שעה את אותו אדם, פעם אחר פעם אחר פעם אחר פעם - בעיקר את ביז'ו, יניב וטהונייה - עכשיו הוא הפליץ. עכשיו הוא גיהק. עכשיו הוא מזיע. עכשיו הוא מתגרד. וואו. לקרוא ולהקיא.
והאכזבה שלי האישית העמוקה, היא לא מהעונה המחורבשת הזאת, אלא ממגיבים שחשבתי אותם למגיבים טובים ולא מתלהמים, כולל אפילו חברות וירטואליות שלי משנים עברו. פשוט בושה וחרפה.
אני עם הפורום הזה גמרתי. ממילא אני מחוברת לערוץ 20 ובו אני צופה, ומבינה את מה שאני רואה. אני לא צריכה את הגאונים של הפורום ההוא שיסבירו לי מי עשה מה למי וכמה הוא ככה או ככה. יש לי שיקול דעת משלי ואני אחליט למי מגיע להמשיך הלאה ולמי להיות מודח על פי שיקוליי בלבד.
לקרוא אותם על הבוקר ולקבל בחילות בוקר בלי הריון. לזכותם של המנהלים שם ייאמר שיש סדר ויש משמעת. הגועל נפש מרוכז במקום אחד כל כמה שעות ולא מתפזר על פני אלף הודעות כמו פעם.
אז במקום להתנתק מערוץ 20, אני מתנתקת מהפורום הגדול

אני מאוד מקווה שיניב לא מועמד הפעם להדחה, כי יהיה קשה לשרוד כאשר גם ביז'ו וגם לבנה על הגריל יחד איתו.

יהלום 86

New member
היי!

כתבתי שאני רוצה להפסיק להיות כזה רגישה (וגם בזה אני לא כזה בטוחה...)
לא כתבתי שאני רוצה שאתה תפסיק להיות רגיש!

אגב,
אמא סיפרה לי אתמול שהיא ראתה את יניב מקריא את הפרשה (היא אמרה שהוא עשה על זה חזרות ושהוא שר את זה ממש יפה!)
אז אני חושבת שזה הצליח לרגש את שני ההורים שלנו :)

לגבי השיר,
אחד האהובים עלי גם כן.
באופן כללי, אני אוהבת הרבה מהשירים של שלמה ארצי.

בוקר טוב יהלומה

את יודעת שדבריי לקונדסון מכוונים גם אלייך נכון?

אז שוב אני חוזרת ואומרת, השהות שלך במקום ההוא היא לא בריאה ולא תורמת לכלום. מי שרוצה לסמס ליניב, יסמס למרות ההשמצות, ומי שרוצה להמשיך להשמיץ, יעשה זאת גם בנוכחותך. רגישות היא לא הצד החזק של המסתובבים שם. פשוט נקרע לי הלב כל פעם שאני רואה אותך מנסה להגן בחירוף נפש, כאשר אני יודעת שאני הייתי עושה הכל כדי לא להיות שם בכלל עד שזה ייגמר. אפילו אני כבר לא עומדת בזה יותר. בשנה שעברתי איכשהו עוד הסתדרתי למרות שחטפתי המון על הראש. אבל השנה זה כבר מעל לכוחותיי. מעדיפה לשפוט לבדי את הדמויות ללא "עזרת" ה"חברים" מהפורום הגדול.

וגם לך ולכולם שיהיה יום נפלא

http://www.youtube.com/watch?v=BDy0pSQBIVQ

יהלום 86

New member
יודעת יקירה

תורמים לחוסר השפיות שלי בעיקר! (גם זה טוב :p)
אני חושבת שבאיזשהו מקום אני בעיקר רוצה שכשיניב ייצא משם הוא יראה שהגנו עליו.
אם אני אנסה לנתח את המהלך ההגנתי שלי כרגע, זה גם לנסות להגיע אל אנשים ולהוריד את רמת ההשמצות וגם מהסיבה האנוכית שאני רוצה שיניב ייראה שהגנו עליו, שאני הגנתי עליו.

מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך :/

ובוקר אור יקירה!

צהריים טובים יהלום יקר

חזרתי מסיבוב בניו-פארם עם כוחות מחודשים וריחניים

ורק רציתי להגיד לך שאני מבינה היטב על מה את מדברת,
אבל אני למדתי בחיים דבר מאוד חשוב. מה שאת לא קוראת לא יכול לכאוב.
על משקל - מה שאתה לא יודע, לא כואב.
על אותו המשקל אני ממליצה ליניב, לאחר שייצא מבית האח הגדול, פשוט לא לקרוא בפורום או בפייסבוק, אלא לקחת פסק זמן בחברת המשפחה, החברים הטובים ביותר והחתולים האהובים שלו. לא להדליק אפילו את המחשב. לא להזין את האש ולא להישרף בלהבה.
הזמן ממילא עושה את שלו ואף אחד כבר לא יזכור מי בכלל השתתף בעונה החמישית של האח הגדול, בדיוק כמו שאני לא זוכרת מי בדיוק השתתף איפה ומתי.
אני בטוחה שיניב מספיק חכם ונבון כדי להיות סמוך ובטוח שהגנת עליו ככל יכולתך, וכשהוא מוסר ד"ש לציפורי לילה, הוא יודע שהחברים כאן עושים כמיטב יכולתם להגן עליו אפילו בגופם.
יש דברים עליהם אומרים:
זר לא יבין זאת.
אני בטוחה שאת מבינה על מה אני מדברת.

Anna begins cc

New member
זה נחמד נורא לראות אתכם כותבים אחד לשני..

איך אני אגרור את אחותי לפה גם?
זה כיף שיש משפחה בפורום..

Anna begins cc

New member
יאאאא יחפונת..

השיר הזה היה הצלצול שלי בפלאפון במשך שנתיים!
הגיטרה הזאת בהתחלה,
אני יכולה לשמוע אותה כל היום ברצף :)

יש עוד זמן עד החתונה, היא בסוף אוגוסט,
אבל יש לי עוד כל מיני דברים להספיק עד אז, אז אני כרגיל נכנסת ללחץ (מיותר לחלוטין. יש לי עוד חודש שלם!)
צילמנו את הקליפ בשבוע שעבר ועכשיו אני אוספת צילומי השלמות מאנשים שלא יכלו להגיע,
וכותבת כתוביות אחרות לשיר (זה החלק הקשה, אני נטולת השראה לאחרונה..)
ואני גם מארגנת מסיבת רווקות (ובדרך גם מסייעת למסיבת רווקים..)
ומנסה להכין סקיצה לחולצות שנלבש,
ועוד מעט אני צריכה לקבל טיוטה של הקליפ כדי לעשות תיקונים,
ואני גם מנסה להכין קליפ קצר של פספוסים, אם יהיה לי זמן :)
בקיצור-
אני עוד אחפור לך על החתונה הזאת לא מעט..

אחותי הכי נהדרת בעולם,
אבל לא נראה לי שיש סיכוי לגרור אותה לעולם הפורומים..

יהלום 86

New member
האמת שזה באמת כייף משפחה בפורום :)

אני מחכה שיניב יחזור... אני לא יודעת עד כמה הוא יתלהב מהרעיון אבל אני מוכנה לפחות לנסות את זה :)

לגבי ענייני החתונה - מזל טוב לחברה!
איפה הם מתחתנים? (סקרנות מתוך עבודה, אני עובדת באולם אירועים)

Anna begins cc

New member
את חושבת שיניב יחזור

לפורום?
נראה לי שהוא יהיה סלב ויהיה עסוק בהשקות ומינגלינג וישכח מאיתנו...

הם מתחתנים בנאות קדומים,
לא בדיוק אולם מסודר, אבל נראה לי שיהיה כיף.
בשלוש שנים האחרונות הייתי לפחות ב30-40 אולמות חתונה בארץ,
אני יכולה לתת לך רכילות על כל אחד מהם..

חשבתי עליך הרבה במהלך הפרק היום.
אני ואמא שלי דמענו שתינו מול המסך ללא שליטה,
וחשבתי לעצמי איך הייתי מרגישה אם הייתי רואה את אחותי נשברת כך ולא הייתי יכולה להיות שם איתה..
נעצבתי לגמרי. חצי עליו וחצי עליך.

איך את מרגישה?

יהלום 86

New member
לכאן אני בטוחה שכן

לפורום האח אני מקווה שלא, למרות שנראה לי שהוא יחזור גם לשם.

או אה!
אז בהחלט יש לך ניסיון מול אולמות ארועים :)

אני למען האמת לא ראיתי כמעט את הפרק של היום.
לצערי (בגלל סיבת הביקור יש את הצער), נסעתי עם בעלי לבית חולים לבקר את בת הדודה שלו שמאושפזת שם.
אבל איך שחזרתי הבית הוהדלקתי את מאקו ראיתי את יניב בוכה ואת ביז'ו מנחם אותו, אז הנחתי שהראו הרבה סצנות שקשורות לאור.

אני לא מרוצה מהמצב, אני פוחדת שהוא יפגע מהסיפור הזה עוד יותר ממה שהוא נפגע עד עכשיו.
אבל אני לא יכולה לומר שאני מרגישה טינה מסויימת כלפי דור, אני לא מאשימה אותו בכל המצב הזה.

לגבי אח שלי, אינ בעיקר רוצה לחבק אותו ולומר לו שהכל יהיה בסדר.
אני מתנחמת בזה שעוד שבועיים יום ההולדת שלו בעזרת השם ושאני מחכה (בתקווה שהוא ישרוד את ההדחה של שבוע הבא) שלבנה וביז'ו יעשו משהו מיוחד בשבילו.

Anna begins cc

New member
קודם כל,

החלמה מהירה לבת דודתו של בעלך,
מקווה שהכל יהיה בסדר במהרה!

לא הפסדת הרבה בפרק, הסצינה המשמעותית עבורך היא זו של יניב וביז'ו בנסט.
אני גם לא מאשימה את דור, וגם לא את אור,
אני חושבת שיש משהו ב"משולש" הזה שלוחץ ליניב על הנקודות הכי רגישות וחסרות בטחון אצלו,
אני מחכה כבר שהוא יצא מהבית ויראה את האהבה שיש אליו, וימצא בת זוג, וכל השלב הקשה הזה ישאר כזכרון בעבר.

אני גם מקווה שיהיה לו יום הולדת נחמד,
בדיוק היום הראו שחגגו לדידי וחשבתי לעצמי שזה בטח כזה יום עצוב בשביל זה שחוגג.
מה התאריך המדויק שלו?
נראה לי שיש ביננו הפרש של כמה ימים בודדים.

יהלום 86

New member
תודה רבה יקירה }{

אני גם חושבת כמוך שיש משהו שם שלוחץ לו על הנקודות הרגישות.
אני מקווה אבל שהוא יראה פחות את התגובות הלא אוהדות.

שלו זה ה - 4/8
אני מחכה לראות (אם בעזרת השם הוא יהיה שם עדיין) מה יעשו בשבילו :)
מתי שלך?

Anna begins cc

New member
אני לא רואה ערוץ 20,

ובטח שלא קוראת בפורום השני,
אז אני סומכת עליך שתבואי באותו היום ותעדכני מה היה, טוב? :)

אני ב17/8, כנראה שההפרש יותר גדול ממה שחשבתי..:)
(מתוך נסיון להדחיק את יום ההולדת הזה, יוצא שאני חושבת ומדברת עליו כל הזמן. מאד הגיוני
)

ומאחר ואתה מזכיר שירים מדהימים

אפשר בהחלט להפוך את השרשור הזה לאשכול שירים מדהימים.
ונשאלת השאלה, מה זה שיר מדהים?

בשבילי שיר מדהים הוא שיר שגורם לי לדמוע ולחשוב ולהרגיש שהוא מכווץ לי את הלב

אני חייבת להתחיל בשיר שהוא יצירה של ממש שכל פעם שאני שומעת אותה, אני כמו עוברת למימד אחר שבו לזמן אין שום משמעות...

http://www.youtube.com/watch?v=kqVeDuZR2_8

Anna begins cc

New member
אני לא יכולה, קונדסון!

אני לא מתמודדת טוב עם סקרנות.
על איזה שיר מדובר?..:)

למעלה