נדודי שינה

נדודי שינה

טוב אם חזרו הנדודי שינה נכתוב קצת אולי זה יעזור... אז אני עיפה כל כך עיפה שאני יכולה להישתגע ולא אני לא יכולה להירדם...(רגע מקללת) מחר אני מתחילה את הקורס במרכז וזה הולך להיות מעין טיפול קבוצתי שצריך להראות רגשות ולדבר, אלוהים מאיפה אני אקריץ להם רגשות?????ולדבר, טוב זה לא הצד החזק שלי בנושא הספציפי הזה.......אפילו המטפלת שלי לא יודעת הכל והיא המטפלת שלי.... הרגש אצלי לא מתפקד באופן פעיל הוא מקבל הוראות מהשכל....טוב אני בלחץ....וכן יש לי חצי שנה לדבר אבל אני לא יודעת אם אני מסוגלת לדבר על זה ולהביע רגשות ביחד זה נראה לי יותר מידי... אולי זה מחוסר שינה אבל אני קצת חסרת מנוחה וזה בטח משפיע עלי איכשהו... לונה---כי אני יודעת שאת תידאגי...אז אני בסדר אני פשוט כל הזמן נלחמת ומן הסתם יהיו קרבות שאני אפסיד אז אל תידאגי יעבור לי......

תקשיבי..

אני ממש חשבתי עליך ביומיים האחרונים.. אני לא רוצה כל כך לפרט כאן, אבל בדיוק על הנושא הזה של הרגשות חשבתי... אני רק יכולה לומר לך שאני כל כך מבינה... ולצערי אין לי כרגע הרבה עצות חכמות... אולי רק לנסות לפתוח את הראש, ובעיקר את הלב, ולנסות משהו חדש.. אולי תופתעי לטובה? (מנסה לשכנע גם את עצמי...) וזה שאת כותבת לנו זה כבר טוב... אפשר לקבל המון כוחות מהמקום הזה... אני כבר כמה ימים מנסה לכתוב משהו... למישהו... העיקר לעשות לעצמי קצת סדר בראש, אבל זה לא כל כך מצליח לי.. בקיצור, אני שולחת לך מעיכה ענקית!! מאחלת לך המון בהצלחה... יודעת כמה זה מפחיד וכמה אומץ דרוש כדי ללכת לשם... ואני מאוד מעריכה את זה.. ואני גם סומכת עליך!!!! ואוהבת אותך...
איתך....

ילדונת

את יכולה לכתוב לי מתי שתירצי... הראש שלי מאוד פתוח הבעיה היא לא בראש הבעיה היא בלב.....והראש בדרך כלל מסודר אבל יש לי נחיתה קלה ...וזה קצת מטריף אותי...(זאת המילה הנכונה?)... הרי אני בסוף אלך כי המטרה חשובה לי אבל בחיי שזה מוריד אותי קצת ....את בטח תביני כשאני אגיד לך שבאיזשהו שלב אתה באמת חושב שזהו זה ניגמר ופתאום משום מקום עוד דברים צפים ... עזבי אני בטח לא ממש ברורה ..... בכל מקרה כנפיים את מוזמנת לכתוב אלי בכל עת...גם אם זה סתם כדי לשחרר... קבלי ממני מעיכה יותר גדולה ....

good vibrations

New member
שמש

אני לא יודעת בדיוק את כל הפרטים, אבל אני מבינה את הקושי בלחשוף רגשות.. אני מקווה שהחששות שלך יתפוגגו באיזושהי דרך או יפחתו. ושהעניין הזה שאת הולכת לקראתו יתרום לך ויעשה לך טוב. ובנוסף אני מקווה שתירדמי במהרה! (למרות שמאוד שמחתי לתגובה המהירה שלך על מה שרשמתי עכשיו). אני כרגע במצב דומה עם הנדודי שינה אבל בטח מסיבות אחרות..

קינגית7

New member
הי שמש

אולי פשוט תלכי לזה בלי לחשוב, פשוט תקפצי ואל תדברי ותשתפי אם את לא מוכנה. חוץ מזה, יש בוודאי מנחות לקורס והן מודעות לכל הדברים הללו. יהיה בסדר, שמש! שולחת לך חיבוק.

מה שהיא אמרה ...

זה גם מה שאני רציתי להגיד: מציה לך לא לעשות מראש תכניות. לא להחליט שיהיה קשה, או שיהיה קל. לא להחליט שכן תדברי, או תדברי. פשוט להחליט שאת הולכת לחוות את הקורס, ולפי איך שתרגישי בזמן ובמקום - כך תנהגי.

efratushb

New member
ו... לא רק לונה דואגת, גם אני...

למרות שאני מעט עסוקה בעיניינים הלא פשוטים שלי כרגע את בהחלט חשובה אני יודעת שהדבר שלקראתו על הולכת יביא לך בסופו של דבר רק טוב ברגע שאת תהיי בצד התומך את באופן אוטומטי תתחזקי בעצמך אך לצורך כך את חייבת לעבור את התהליך הזה של לפתוח את הלב ולתת לו הוראות מהמוח עם השכל שיש לך, לשתף פעולה... אני בטוחה שהדרך לא פשוטה אבל באותה נשימה בטוחה שתצליחי, כי את שמש... אוהבתותך

למעלה