נדודי שינה קשים

מיטללל

New member
נדודי שינה קשים

עד לא מזמן השינה שלי הייתה מה זה טוב אבל בזמן האחרון, מלפני שבוע בערך, זה השתנה. אני מתעוררת בלילה בערך איזה 3-4 פעמים. ואז לוקח לי כמה דקות להירדם. לפעמים יותר. לפעמים פחות. אתמול בלילה זה היה השיא. התעוררתי ממש המון פעמים. בערך 7. בשינה של בערך 6 שעות. :\ אני נורא אוהבת להגיע בבוקר, למקום אליו אני מגיעה. אז זה לא בגלל זה. זה לא בגלל שחם לי. זה לא שאני סובלת מעודף שנות שינה... היה דבר שהטריד אותי נורא בימים האחרונים, אבל הוא דיי הסתדר. אז זה לא בגלל זה. למה זה קורה? ומה עושים נגד? הימים שלי נורא ארוכים בימים האלו. והעובדה שאני לא מצליחה לישון נורמלי הופכת את הימים שלי לנורא נורא נורא מעייפים.. מה עושים?:)

מיטללל

New member
לא.

שום דבר לא השתנה. חוץ מאולי ההרגשה האישית, האישית. יש קצת דברים שמטרידים אותי. אבל זה בפרופורציה (לפחות שאני בהכרה
)

s h i r k u s h

New member
מיטללל ../images/Emo24.gif

כן כן אני גם פה
נראה שמה שהטריד אותך אולי מטריד אותך עדיין. אני מבינה אותך בהחלט, בד"כ אני מתעסקת עם פול דברים ונאלצת להתמודד עם המון בעיות בצבא וזה גורם לי להתעורר כל כמה דקות ולא מצליחה לישון בצורה מסודרת, זה ככה מאז הצבא. ובגלל זה פשוט הורדתי את העומס ממני, ביקשתי שיעזרו לי בקטע של החינוך ושאני יותר לא אעביר הרצאות ורק אדאג לתאם הכל וקצינים ונגדים יעבירו עד שאני אשתחרר (עוד חודשיים). אולי תקחי כמה ימי חופש להירגע מהכל, זה יעשה לך טוב על הלב. אגב אם ממש לא מצליחה להירדם,צאי לטיול ברחוב שירדים אותך, או קיראי ספר מאוד משעמם (מומלץ לקרוא ספר היסטוריה מהתיכון אם ממש משעמם
)

למעלה