נדודי שינה ודכאון קל

נדודי שינה ודכאון קל

שלום, אשמח לשמע מה כדאי לעשות. יש לי נדודי שינה ואני גם סובל מדכאון קל (מין דכדוך תמידי כזה) לאיזה כיוונים כדאי לפנות? אודה על תשובתכם

בובי

New member
אבקש לקבל יותר פרטים

ראשית יש כמה הגדרות לנדודי שינה האם קשה לך להרדם ? (גם שאתה מאוד עיף) האם אתה עם שינה קלה ומתעורר מכל רחש ? ממתי זה התחיל ? מה התזונה שלך לי נראה שאתה לא אוכל מספיק או לא אוכל אוכל מזין . האם אתה מעשן שותה הרבה קפה ? יש לי הרגשה שזו בעיה של תזונה לא נכונה אם תיתן יותר פרטים נפנה אותך לכיוון הנכון רפואה שלמה

m_katzmann

New member
../images/Emo6.gifמדיטציה לפני השינה

היי סקוביבון, אז באופן כללי כדי לפתור את הבעיה ממליצה בחום על טיפולים קנסיולוגים לגילוי המקור לבעיה. והנה כמה טיפים שיכולים לעזור קצת אך כמובן לא באים במקום טיפול. 1. אור על העין השלישית. שב יום יום כמה דקות, כאשר אתה מאיר על העיין השלישית. חשיפה לאור השמש גם יכולה מאוד להועיל כמובן לא בשעות שיא הקרינה. 2. פעילות גופנית מכל סוג, רצוי באופן קבוע. רצוי בשילוב חשיפה לטבע(ים, חורשות,הרים וכו) 3. מדיטציית הצחוק לפני השינה. נשום כמה נשימות רגועות ואז כאשר אתה רגוע התחל לצחוק. בהתחלה זה נשמע טפשי, אבל מהר מאוד זה יהפוך לצחוק אמיתי. וגם אם לא זה יעשה את העבודה. נסה להגביר כל יום את דקות השהייה בצחוק. מדיטצייה זאת מאוד מרגיעה ומפעילה. מאיה

לא לאכול לפחות שעתיים לפני השינה

וממולץ לסים לאכול הכי מאוחר בשעה 08:00 בערב! לנסות לא לקחת את כל מה שעבר עליך היום איתך לשינה, את חשבון הנפש תעשה כמה שעות לפני ולא בזמן שאתה הולך לישון. לא צחוק - יש אתרים, פורומים וכו´ של בדיחות והומור ממליץ לקרוא כמה בדיחות ותראה שתהיה קצת פחות עגמומי. רפואה שלמה, ושנה טובה.

למעלה