נדב!!!

נדב!!!

זו ההודעה הראשונה שאני כותבת ממערכת ההפעלה החדשה שלי. לינוקס. מה לעזאזל הולך כאן? אפילו אבא נראה מתוסכל מלנסות להתמודד עם זה, אז מה זה אומר לגביי?
אניוואי, נדב!! אני מתגעגעת אליך! אם תבוא לפה אני אביא לך הרבה הרבה פעמונים טעימים
עכעכגכעכג

AGENT SHESH

New member
לינוקס פיכס.

זאת מערכת עם פוטנציאל, אבל מתוסבכת מדי כדי להסתדר איתה. אולי עוד שנתיים-שלוש היא תהיה יותר עממית..

De-Panther

New member
../images/Emo9.gif אני מניח שתודות|זבנג|../images/Emo23.gif|שוקו|

לגוגל לינוקס בהחלט תיהיה עממית יותר בהנחה שגוגל באמת יבנו מערכת הפעלה מבוססת לינוקס כמו שהתחזיות אומרות

AGENT SHESH

New member
אני מקווה...

יש מצב שגוגל תיקח תחת חסותה את לינוקס בצורה כלשהי כדי להילחם פנים מול פנים נגד מיקרוסופט. מלחמה כזאת תעשה רק טוב למשתמש הביתי..

HuGo Hell

New member
באמת התחלתי לתהות. ../images/Emo1.gif

מה זאת המערכת הזאת? מה כלכך שונה וקשה בה מהווינדוס ומה כלכך טוב בה?

thebaby

New member
שטויות ../images/Emo9.gif../images/Emo101.gif

שונה זה לאו דווקא מסובך. פשוט לא מוכר, לך.
חלקנו מתמודדים איתה לא רע בכלל.

AGENT SHESH

New member
נו,

אבל ניסיתי אותה, זה לא שאני סתם אומר על בליינד.. זה מסובך עד מוות, ואני תוהה - למה להסתבך?

thebaby

New member
איזה הפצה ניסית../images/Emo35.gif../images/Emo101.gif

תגדיר ניסית
אני בא במגע עם לינוקס כבר כמה שנים טובות... אישית, אין לי ידע נרחב מידי ועדין כל מה שאני רוצה לעשות אני מצליח. עניין של קריאת מדריכים וחיפושים... יש למערכת הרבה יתרונות והרבה חסרונות כמו כל דבר. אבל אני דיי בטוח שלא באמת ניסית אותה ושאתה לא יודע על מה אתה מדבר.. כי אתה לא מכיר אותה. במיוחד אם אתה אומר שהיא לא בשלה לציבור הרחב. השאלה היא מה אתה רוצה מהמחשב שלך...

AGENT SHESH

New member
Knoppix

ניסיתי. הפעלתי על המחשב שלי, וזה היה בלתי אפשרי לשימוש.. דיברתי עם חבר שמשתמש בלינוקס כבר כמה שנים, הוא הראה לי כמה דברים, אבל בתכל'ס - זה היה מסובך מדי בשביל להתעסק עם זה.

thebaby

New member
אולי בשבלך =].../images/Emo101.gif

גם בווינדאווס אם תרצה לעשות דברים מסובכים זה יהיה מסובך. וגם בלינוקס הדברים הפשוטים פשוטים. זה לייב סידי, גם לי לא נוח להשתמש בזה...

AGENT SHESH

New member
נו,

אז תמליץ על משהו נוח, שיהיה פשוט ונוח. אני מבטיח לנסות.

thebaby

New member
תתקין על המחשב../images/Emo101.gif

אל תעבוד עם לייב סידי. תפנה מחיצה במחשב. של 5-10 ג'יגה ותתקין עליה מנדרייק או פדורה או אובונטו או סוזה...

AGENT SHESH

New member
מה עשית בזה..?../images/Emo3.gif

ביקשתי שתמליץ על משהו, לא על עשרים...
תן שם, קישור, עניינים.

thebaby

New member
נמנמ...../images/Emo101.gif

תתקין מנדרייק...
. אני מניח שגיגול יעזור פה.. אתה יכול להסתדר לבד
. חפש מנדרייק או מנדריבה...

thebaby

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif../images/Emo101.gif

הייתי... אבל את צריכה להתקין על המחשב זה יהיה הרבה יותר נוח ואולי אפילו הפצה אחרת..
נמנמ..

למעלה