נדב שלום

נדב שלום

האם תהיה מוכן לשלוח לנו את הדי וי די בדואר ואנחנו נשלם עבור המשלוח. אנחנו לא רבים פה, ולא נראה לי שניפגש בקרוב, אלא אם כן אתם מעונינים להיפגש בתל אביב. אם יש כאילו שמעונינים להיפגש בתל אביב, אז המעטים שיגיעו, תביא את ה די וי די, ואנחנו נדבר קצת וניקח אותו הביתה אלינו. אם אנחנו לא מתכונים להיפגש בחודש הקרוב בתל אביב, אני מציעה שתשלח לנו בדואר וכל אחד מאיתנו יוכל לראות אותו אצלו בבית, וכשיצא לנו להיפגש בסיום המלחמה הנוראה הזו, אז נוכל להחליף דעות גם על הדי וי די וגם על כל הדברים שאנחנו רוצים לדבר עליהם. להתראות

נו באמת...../images/Emo4.gif

זה מה שראוי לעשות אחרי עבודה כזו??!! לשלוח בדואר? מה , אתם רציניים כאילו?. אנחנו נעשה מפגש ,ואולי במפגש נראה את זה על מסך גדול והכל יהיה בסדר , רק קצת סבלנות. פשוט גם אני וגם יעקב וסיגל קצת עסוקים לאחרונה , וזה לא ייקח עוד הרבה זמן , אל תתאגו. ואגב , שוב מלחמה ושום מצב בטחוני לא ימנע את המפגש , ככה שזה לא שייך למצב במדינה בכלל.

מיכל שמ

New member
נדבי , אתה צודק ב-100% ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

להשקעתך מגיע את כל הכבוד הראוי
כולל מחיאות כפיים חזקות בתום ההקרנה החגיגית

וממש

ממש לא מחפש כבוד או משהו כזה , מי אני בסה"כ? בחור פשוט ורגיל. העיניין הוא , שנראה לי שיותר מכובד אם נעשה מפגש נחמד עם הרמת כוסית לכבוד הדבר הזה. מה אתם אומרים? לא ככה?

M i k e s F a n

New member
ברור שכן../images/Emo70.gif../images/Emo48.gif

מגיע לך את כל הפידבק והרמת כוסית חגיגית
לא ראוי שאחרי עבודה קשה הוא ישלח לנו את זה בדואר כאילו עוד דבר מה בכך.. אנו נשתדל להתארגן ולארגן מפגש ראוי, אז נא להתעזר בסבלנות, מאיה וכל שאר החברים.
תודה

למי למי יש יותר כבוד

היי נדב עשית דבר נפלא מגיע לך קופלימנטים והרבה...............אני כבר מרימה כוסית לכבוד המאמץ שעשית ...........כל הכבוד נחכה בסבלנות למפגש .......................

daliat1

New member
נדבי, הקרדיט כולו שלך ../images/Emo106.gif ...

ואכן זה יהיה הרבה יותר מכובד וכיפי במפגש עם הרמת כוסית
/כוס קפה עם עוגת "השוקולד החמה עם הרבה קצפת" כמו שאתה
...

laveeg

New member
../images/Emo41.gif גם אני מסכים עם נדב ../images/Emo41.gif

מחכה כבר (כמו כולם) למפגש המיועד . גולן

yoram415

New member
אני ממש מצפה....קשה לי לחכות..

נדב האם הקבצים הם ב.. MPEG..?

אז ככה , וכדאי שכולם ייכנסו

על מנת שתבינו. יש שתי אופציות. 1. פורמט די וי די רגיל כמו כל די וי די שאתם רואים - שזה כרגע הבעיה שלי מכיוון שיש לי בעיה קטנה בתוכנת הצריבה , ואני מקווה שהיא תפתר. 2. במידה ולא הצלחתי להתגבר על הבעיה , זה עדיין לא כל כך נורא , כי האיכות תשאר אותו דבר , ואפילו טיפה יותר איכותי. רק מה שיקרה זה , שכדי לצפות תצטרכו ללחוץ על PLAY וזהו , לא יהיה "תפריט" , וגם לא יהיו מספרי רצועות , יהיה רק שעון זמן על כל שיר. לא ממש ברור לי השאלה לגבי ה MPEG , אבל מה שמקובל זה MPEG 1 = VCD MPEG 2 = DVD

למעלה