נדבקתי...במסע קניות

jocie1

New member
נדבקתי...במסע קניות

ביקרתי בפאזלנד כ"ס, חוץ מהרכישה האחרונה של "חיים" 3K , ביום שישי האחרון, הוספתי לאוסף שלי של פאזלים עוד שניים: מיניאטורי 1000 חלקים - מים מוכרת הפרחים 1000 חלקים. אעלה תמונות בהמשך. המשך שבוע נעים

מממאיה35

New member
תתחדשי!

נראה לי שיש לי את המינאוטרי שאת מדברת עליו, לא בטוחה. נראה כשתעלי תמונה. יש לך ניסיון מינאטורי? בעקרון אחרי שמתרגלים לגודל - רץ כמו פאזל רגיל.

jocie1

New member
התמונה של ונציה עם הרבה צבעים בהירים יחסית

קצת הרתיע גודל החלקים לפחות מהדוגמא שעל הקופסא. בכל מקרה אזרתי אומץ לקנות אותו. לגבי הפאזל של מגדל בבל, נשארו לי רק האזורים הכהים בתמונה, בסיום ואעבור ל"תקופה" של צבעים בהירים יחסית.

jocie1

New member
תודה על העיצה.

כנראה שהפרפרים בבטן יעלמו כשאפתח את הקופסא לקראת המיון וההרכבה לדאבוני יש לי בעיה טכנית לעלות את התמונות של פאזלים החדשים..מקוה שבהמשך.

מממאיה35

New member
אחרי ../images/Emo178.gif מגיע לי, לא?

כל החודש התאפקתי ולא נכנסתי לחנות הפאזלים, בפרט שהייתי שקועה בפוטומוזאיק. אז עכשיו כסיימתי, ולמרות שיש מלא פאזלים שממתינים להרכבה, רציתי אחד באמת באמת כפי (אחד? נו טוב רציתי יותר מאחד, זה ברור..) אז הלכתי היום לחנות בסנטר, בתקווה שעוד קיים אצלו המבצע של 1+השני בחצי (לפעמים חלומות מתגשמים
), ורכשתי
. לא במבצע ובכל זאת הוא בא לקראתי במחיר.

מממאיה35

New member
ואני הולכת לשקוע לתוך הראשון

כבר פתחתי את השקית שעוטפת את הקופסא. כבר הסתכלתי על החלקים. כבר התחלתי לחשוב איך למיין. כבר... <איזה תחביב כיפי, לא?>

מממאיה35

New member
ותגידי נעמי

הגיעו הפאזלים שלך? ועל איזה פאזל את עובדת עכשיו? או שאולי צריך לשאול אותך - איזה פאזל את מפרקת עכשיו (אוצצצצ')

123נעמי

New member
לא הגיעו הפאזלים שהזמנתי../images/Emo7.gif

התאכזבתי קשות מהחנות הזו הוא לא מביא לי - ממש לא בסדר את ההזמנה הקודמת הוא הביא לי תוך יום וזו - מלא סיפורים ולא מגיע אבל הכול נרשם בספר השחור
עכשיו אני מקנא בך על הפאזלים היפים שקנית
בנתיים מחכים לי המון פאזלים לפירוק אלו השנים הראשונים

123נעמי

New member
ובסוף שבוע זה

יצטרף גם זה למבצע הפירוק.
כרגע הוא בהרכבה והולך להסתיים הרבה עבודת פירוק מחכה לי.

רותה25

New member
נראה לי שאת יותר נהנת לפרק מאשר להרכיב

צריך הרבה סבלנות בשביל לפרק פאזל, לא?
האמת, נראה לי שצריך יותר סבלנות בשביל לפרק מאשר להרכיב. אבל תהני בכל זאת

123נעמי

New member
ממש לא../images/Emo9.gif

אני מאוד אוהבת להרכיב פאזלים. אני פשוט לא אוהבת אותם בתור תמונה על הקיר לכן אני מפרקת. דרך אגב פרוק פאזל לוקח בדיוק 3 דקות הוא מתפרק בציק
לא צריך סבלנות לזה
תנסי פעם

מממאיה35

New member
אוצצצצצצצצצ'

אני בעד הפגנה - לא לפירוק הפאזלים! את יכולה פשוט לתת לי את פו הדב הזה שממתין לי להרכבה, נעשה החלפות
סתם סתם בא לי עליו, למרות שעכשיו בא לי על המיקי
בכל מקרה, ממש כואב לראות את הפאזלים היפים והצבעוניים שלך (יש לנו טעם די דומה) מפורקים..

123נעמי

New member
מבטיחה לך שזה לא כואב להם

בררתי......... שאלתי.......... וחקרתי.......... וזה לא כואב להם.
את רוצה את פו הדב? יש לך את שלך. אני עדה שיש לך כזה

רותה25

New member
פאזלים מאוד יפים

איפה קנית אותם? אני לא זוכרת שניתקלתי בפאזלים כאלה בפאזלנד.

למעלה