נג"ש.....גם כן נג"ש

אבא זקן

New member
ידיעה ב ynet

עמוק בתוך האתר, חבוי היטה נמצא הדווח על אליפות הארץ בנג"ש http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3269673,00.html

shecht

New member
../images/Emo66.gif נג"ש מרגש

שלום לשותפיי למסלול המרוצים. חבר חכם אחד הראה לי פעם איך כשאנחנו מצביעים על מישהו באצבע מאשימה, עלינו להסתכל פנימה ולבדוק את עצמנו פי שלושה ולתת נקודה אחת לגורל/לאל - הצביעו קדימה כאילו כלפי מישהו כששלוש אצבעות מקופלות לאחור, אצבע מורה לפנים ובוהן כלפי מעלה. מעורר מחשבה... כמה דברים יש לי על התחרות של אתמול, בעיקר דברים טובים. 1. קשה לארגן תחרות בתוך עיר ועל כבישים ראשיים, אז כך שמבחינה זו עליי לומר שהארגון היה מוצלח מאוד היות והמסלול היה די נקי ממכשולים (להזכיר לכולם שגם בתחרויות באירופה יש אנשים וכל מיני שדים ומשוגעים שרצים אחריך). 2. היו חסרים צליות של ספונסרים, פשוט לא היה צל כי הספונסרים לא חשבו שכדאי לפרוס צליות לטובת המתחרים והטריינרים שלהם. 3. התפלאתי שגם במרוץ אשדוד וגם בעפולה העיריות לא השכילו להוציא את התושבים כדי שישתפו פעולה עם נמרוד כהן, שעושה עבודה נפלאה! למה שאזור הזינוק/ סיום לא יראה כמו בוולוו צ'אלנג' ? בכל תחרות שבתוך עיר ? 4. נהיניתי מהתחרות, למרות השטויות שעשיתי ולמרות שלא עמדתי ביעדים שלי. אני מתחקר ומפיק את הלקחים, ככה זה כשרוצים להיות ספורטאים הישגיים. די רק להביט בהשתאות ובהערצה אל אלוף ישראל בנג"ש בפעם השנייה ברציפות, גלי רונן, כשהוא קורע את המסלול ומראה לכולנו איך עושים נג"ש של מקצוענים! כל הכבוד! תקוותי שתרומותינו לאיגוד והצעותינו ישאו פרי ובתחרויות בשנה הבאה ניראה יותר כמו אירופה. אני שמח להיות ספורטאי הישגי (חובב אמנם) בקרב ספורטאים כה רבים ששואפים להצעיד את כולנו קדימה. יישר כוח לכולנו! שי

scottman

New member
חלמאות מהולה בטימטום...

מצטער שאני הורס את השמחה, אני גר באזור עפולה ורוכב לא מעט כביש ושטח. אתמול בשעת התחרות עברתי דרך עפולה וזה היה סיוט, העיר הייתה משותקת בשעה הכי עמוסה, שישי בצהריים. אני לא יודע מי אחראי לארגון התחרות הזו, אבל אי אפשר לבחור מועד ומקום יותר גרועים מזה, מצד אחד, הרכיבה עצמה, לרכב ב 37 מעלות עם רוח של אחה"צ, סיוט, אבל כל אחד יחליט לעצמו. מצד שני, והרבה יותר חמור בעיני, זה ההפרעה לסדר החיים הנורמלי של עיר שלימה בשביל כמה עשרות רוכבים, לדעתי נכחו במקום יותר ממאה שוטרים וכל מי שעבר בעיר קילל את רוכבי האופניים ה"מציקנים"... לאחר ארוע כזה בטוח שיש פחות נהגים שינהגו בסובלנות כלפינו הרוכבים. אני חושב שחלק חשוב באירועים כאלו הוא פיתוח התרבות וההכרה בעולם הרכיבה שמתפתח בארץ, אירוע כזה עושה נזק אדיר למרקם היחסים בין רוכבי האופניים לשאר שותפינו לדרכים. שבוע טוב שחר

shiri 80

New member
גם אתה וגם עזריאל טרולים

האמת ? יש לי המון להגיד אבל אחרי שהדברים נאמרו שנה שעברה (ובטוב טעם יש לציין) ואחרי שקראו לנו טרוליות ואחרי שמנכלית האיגוד הציעה לי להחליף אותה ואחרי שמצאו לנכון להעלב מההודעה במקום להשתמש בה כביקורת בונה ואחרי שסירבו ללבן את הדברים אני מבינה שהדברים נופלים על אוזניים ערלות אני מודה לאיגוד על שאיפשר לי להוכיח לעצמי נקודה חשובה על שאיפשר לי לשוב ולהגיע לעפולה (למרות שלא קנינו גרעינים) על שאיפשר לי לתת כבוד לחברים שלי (ולפגוש כמה ניקים חדשים) והכי חשוב על האפשרות להשלים את השיזוף בידיים מעבר לכך זה יהיה פשוט שחזור של ההודעה של שנה שעברה ולא בא לי ששוב יקראו לי טרולית... או שיעלבו בי ...

shahar boim

New member
"אבל היה מספר שיא של רוכבים"

חחח זה עצוב המצב שזה מצחיק.. לא.

ItsikH

Member
טריאתלון אילת סוגר עיר שלמה בשישי בבוקר ולא רק שזה לא עושה שום נזק ל"מרקם היחסים", להיפך. למה? מפני שזה נעשה בשיתוף פעולה מלא של כל הגורמים הרלבנטיים ובעידוד העיריה כחלק מעידוד תיירות הספורט בעיר. בעברית - זה מביא כסף. אתה יכול בצדק לטעון שמן הראוי שבארוע כזה (כמה מאות ולא כמה עשרות רוכבים, ביניהם טובי הרוכבים בארץ) ישתתף קהל רב בהרבה, ושהוא ינוצל כראוי כמנוף לקידום הענף מחד והמסחר בעיר מאידך. זה אכן לא קרה.

alonaski

New member
../images/Emo6.gif אילת... ../images/Emo3.gif גם כן עיר! ../images/Emo8.gif

יחי ההבדל הקטן בין אילת לעפולה: אילת נמצא בקצה קצהה של המדינה!! עיר תיירותית פרופר! עפולה - נמצאת בדיוק בלב ליבה של הארץ על אחד הכבישים הכי ראשיים שמובילים ממרכז הארץ צפונה והפוך! כלומר - כל מי שיתקע בעפולה בזמן שיסגרו את העיר לתנועה, לא יהיו רק עפולאים שלו יוכלול לצאת או להכנס אליה... אלא הרבה אחרים שעשו דרכם מכביש ואדי ערה צפונה ואלה שירצו לחזור הביתה מהצפון! יחי ההבדל הקטן...

natibergman

New member
../images/Emo31.gifאלונה למה סתם לקשקש שטויות?

סגרו את צ. יזרעאל והשוליים של עפולה. אולי אי נוחות קלה לתושבים אבל לא מעבר לכך. זה דבר מקובל בכל העולם - שמעתם על מרתון לונדון? מרתון ניו יורק? כביש הסרגל שכולם עוברים בו כעורק התנועה הראשי היה פתוח לרווחה. תעשי שיעורי בית בתור אחת שלא הייתה שם. יחי ההבדל הקטן...

alonaski

New member
ומי שרוצה להגיע לכינרת או רמה"ג

או לצפון הארץ ובחר בואדי ערה (יש שני צירים עיקריים להגיע לצפון הארץ - ואדי ערה או ואדי מילק) ולא שמע שאיגוד האופנים מארגן תחרות אופנים וסוגר את העיר... כנראה יגיע לעפולה ויגלה את זה שם! כשיתקע בפקק...
כמו שכבר ערכנו דיון דומה בפורם טיולי אופנים על המוגבלות של המשטרה ואנשי מע"צ לשלט כבישים חסומים ולתת לאנשים להתקע בפקקים מיותרים שיכלול למנוע בקלות אם היו משלטים צומת אחת קודם...

אשחר01

New member
שימו לב!

אלונה כתבה הודעה מלאה עם סמיילי אחד ויחיד ולא 80 כמו תמיד

alonaski

New member
לא יכול להיות!!! ../images/Emo12.gif תספור שוב!!

בטח התבלבלת!!!

alonaski

New member
אופס... ../images/Emo163.gif ../images/Emo9.gif לא שמתי לב שזה

"תפוז" ולא Yנט...
שכחתי שרק ב Yנט מותר לקשקש שטויות ורק... לסוקרי תחרויות עולמיות...
אכן - לא הייתי שם! ושיעורי בית מעולם לא עניינו אותי (גם לא בתקופת הבצפר)! אבל... אני ערה לנאמר סביבי ותמיד עניינו אותי דעת הציבור ולזה התייחסתי! אם הבחור טען שזה יצר פקקים בעיר וכעס מצידו ומצד נהגים אחרים... אז - WAKE-UP!!! כנראה שהמשטרה לא איפשרה מעבר רציף כמו שנדמה לך שהיה שם...
כי אם התנועה היתה כ"כ זורמת כמו שאתה מנסה לתאר כאחד שהיה שם... אז כנראה שלא היה מתלונן כאן אף אחד על הפקק!
- אם לא הבנת את ההקשר - תתקשר! אסביר לך שוב!

scottman

New member
"אי נוחות קלה..."../images/Emo4.gif אם כל הקללות

ששמעתי שם היו מתגשמות היו "נגמרים" כל רוכבי האופניים בארץ...
נראה לי שאתה לא עשית שיעורי בית, אני הייתי שם! השוטרים (המסכנים) סובבו אותי ועוד הרבה נהגים בתוך העיר עד שלבסוף ויתרתי ולא הגעתי לאן שהתכוונתי, כעפולאי (לשעבר) וואללה ניסיתי כל שביל אפשרי. והקטע הזה שמשווים את עפולה, בירת העמק, לאילת, לונדון, ניו יורק ממש מחמם את הלב, אני מתחיל להתחרט שעזבתי... הלו בוקר טוב הייתם בעפולההההה....

323

New member
הבעייה באיגוד!!

חבר'ה אתם צריכים לבוא בטענות לאיגוד בלבד כי מה הבעייה לשים שלט בכניסה לעיר שבוע או שבועיים לפני המירוץ ולרשום בו אליפות ישראל נגד שעון ואז מה אם זה עולה כמה שקלים האיגוד יכול לגרד את זה מאיזה מקום....ועוד דבר כמו שהבן אדם שאני הכי מעריך שקשור לספורט רון קופמן אומר צריך להעיף את כולם כי הדבר הזה שנקרא איגוד האופניים זה קולקציה של כלום(מי שלא מכיר כדאי שיכיר אותו.הוא אורמ את זה על האתאחדות לכדורגל) בהצלחה לכולם ונקווה שהאיגוד יתחיל לעשות את העבודה אחרת לא יהיו לנו מירוצים יותר בארץ נקודה למחשבה חבר'ה

alonaski

New member
אה ועוד דבר: כן! שמעתי על מרתון

ניו יורק ומרתון לונדון!!
ותראה מה זה... - אני ישראלית החיה בארץ!!! האם בניו-יורק או לונדון שמעו על נג"ש עפולה???!!!!
- לדעתי לא! ואתה יודע משהו?... לדעתי גם רוב העפולאים לא שמעו על הנג"ש הזה ושינויי התנועה הכרוכים בו!
וזה כי - ככה נוהגים בארץ שלנו. אם אני אלונה, מישראל שמעתי על מרתון לונדון וניו-יורק - אני בטוחה שתושבי אותם ערים שמעו עוד לפני, קיבלו מידע לגבי תאריך הקיום של התחרות ומידע מדוייק על השינויים בתנועה המלווים את האירוע עד למועד סיומו!! ואני בטוחה שגם הלונדונים וגם הניו יורקים מתכננים את יומם אחרת ומראש לקראת האירוע הכ"כ מפורסם וידוע מראש הזה!
בארץ - פשוט לא מספיק חשוב לגורמים האחראים לאירוע ולניהול התנועה בו ליידע בצורה מספיק טובה את כלל התושבים!

ItsikH

Member
במלים אחרות הביקורת המוצדקת היא על העדר פרסום, יחסי ציבור, שום ניצול של הארוע החשוב לקידום הענף וגם העיר המארחת וכו', וכמו תמיד - הערכות לקויה. אין כל קשר לבחירת המיקום וחסימת הכבישים - זה היה נכון בכל מקום אלא אם כן היו עורכים את אליפות ישראל על, נאמר, כביש הגבול המערבי (כביש הגבול עם מצרים - בין הגמלים למסתננים) - שם באמת לא נפריע לתנועה שאיננה אבל מצד שני מבריחי הזונות והסמים עלולים אף הם להתנגד להפרעה. ארוע חשוב כמו אליפות ישראל אמור להערך במיקום שיאפשר חשיפה מירבית לציבור, גם אם זה כרוך באי נוחות מסוימת שאותה יש לצמצם במידת האפשר.

למעלה