נג"ש.....גם כן נג"ש

spiderM

New member
נג"ש.....גם כן נג"ש

פשוט תחרות חובבנית...מרשלים בני 12 שלא יודעים מהחיים שלהם. כבישים מלאים שמן ממסעיות....פשוט מתעסקים עם חובבנים. המסלול לא היה מסומן כמו שצריך. פשוט בושה אני ממש התבאסתי. גם כן...למה עפולה ? בואו נעשה תחרות בעזות תעשייה של לוד. (סתם בשביל ההקצנה). אני עדיין מעוצבן מזה אבדתי איזה 20 שניות בגלל ה"מקצוענות" של התחרות הזאת

aabramovich

New member
מנק' מבטו של צופה-

טוב, אז כמו ש"איימתי" א' הילדים ואני הינו. למעשה הינו הצופים היחידים כמעט. האמת? אתחיל בשלילי - לא היתה טיפת צל. שני הילדים שלי רצו בשמש (המון קרם הגנה). א' ואני התבשלנו. המים שהבאנו נגמרו. אפילו גזלן ראוי לא היה. שלא לדבר על מים חמים של נביעות "זה רק לרוכבים". ולחיובי - בשורה התחתונה נהננו. החברים רכבו, הביאו תוצאות טובות יותר/פחות. כן, שמענו בפודיומים מדוע זה נראה כמו שזה נראה. למה המשאית עמדה בשיפוע שלילי. אני הרגשתי שאני בארוע "מחתרתי". שאני שייך לארגון סודי. המממ... האם זה טוב? בואו ואומר במפורש - חבל. ציפיתי ליותר. בעיקר לאור החמאות ששמעתי לגבי התחרות האחרונה. אבל זה השאיר טעם של עוד. כי בסופו של דבר לראות את החברים רוכבים, מזיעים, נותנים את הכל זו חוויה. אז באמשכ'ם - פאשלות קורות. אבל צל? אפילו לרוכבים שממתינים בתור לא היה. מים? אם היתי גזלן היתי יכול היום בערב לפרוש לגמלאות על המכה שהיתי מביא. טוב. העברתי ביקורת. וניסיתי להיות עדין. תמשיכו ותשתפרו לטובת כולנו. כי התחרות הזו היא חלק מפני הענף. ולגבי מי שיש לו טענות לגבי המיקום - שימצא לעצמו חיים. מעבר הגבול בצומת כפר סבא-רעננה הוא רק וירטואלי.. לא באמת צריך דרכון. התירוץ של "הצפון הרחוק" מעיד בעיני רק על חובבנות. מי שלא בא ובדק את המסלול מראש. מי שהתעצל (כן, אני עומד מאחורי זה גם בכיוון דרום) ובסוף טעה בגלל מרשל חובבן ככל שיהיה - שיבוא בטענות רק לעצמו. כי גם מאיפה באה הרוח לא היה לו מושג. ומי שהיה שם היום והופתע - אז זו הרוח באזור 90% מהימים. בוקר טוב. יאללה. ניפגש בתחרות הבאה שתהיה בשעה נורמאלית, ואני אהיה בארץ.
עזריאל

aabramovich

New member
מים. קרטיב. מים אמרתי?

זה גזלן? זה גזלן של צנחנים. אני רציתי גזלן של מסייעת גולני. כזה עם מיים, קרטיבים, טילונים וקולה. או... היתי הורג רוכב בשביל קולה.

Gal isr

New member
לא ראית אותי הולך עם 1.5 ליטר עליי?

רק היית מבקש

Gal isr

New member
האמת שהיה גזלן...באזור כינוס

כמעט שנות אור מהזינוק-סיום.

MTB nc

New member
דווקא spiderM גר "בצפון הרחוק"

אבל אתה עדיין צודק. למרות שלי לא הייתה בעיה עם המסלול, (רק מדי פעם האטתי בכיכרות, כדי לא לפספס חלילה את היציאה הנכונה - טוב, אולי זו כן בעיה) שמעתי על כמה שהחליקו בסיבובים כי הכביש ספוג סולר. ולגבי האיחור, לדעתי היו צריכים לשים על הלוח זינוקים שלט ובו כתוב "15 דק' איחור" או משהו כזה, כדי שכל רוכב יהיה מאופס על השעה שלו.

ItsikH

Member
כפי ששמעתי מטריאלטים (בלי שמות) וכפי שידוע לי היטב, איגוד האופניים מפגר שנות אור אחרי איגוד הטריאתלון בכל הקשור לארגון שלא לדבר על דיברור ויחצון. כמות הקהל, גם בארוע הזה וגם באליפות בשבת שעברה, היתה מביכה. לגבי המסלול - אין צורך לרכב אותו, מספיק לשנן את המפה ולעקוב אחרי הסימונים והמרשלים. הסיפור האמיתי היה הרוח כמובן. כמעט בכל הארץ, בכל חודשי הקיץ, החל מהבוקר המאוחר יש רוח מערבית בניואנס כזה או אחר, שמתגברת אחה"צ. למעשה עליה בניתי כשבחרתי את זמני המטולת האחרון והמופלא שלנו. אבל העוצמה הפתיעה אפילו אותי, ואופני הנג"ש הנפלאים שהבאתי לא ממש תרמו עם קסטה 19 ופלטה 55../images/Emo178.gif

Infin1ty

New member
דווקא אני נהנתי מאוד

ולפי דעתי הארגון היה אחלה. מלבד הבעיה של ה 10-14 דקות איחור, הכל היה מעולה ותיקתק לפי דעתי האישית יפה מאוד.

spiderM

New member
למי שלא היה בעיות היה טוב אבל...

מי שכתב (הצופה עם הילדים) אתה לא יכול להגיד שזאת בעיה שלי או איתי שהתבלבלתי במסלול.....עם היו שתי אנשים שהתבלבלו אז בסדר אין מה לעשות אבל המון אנשים התבלבלו..עבדו שניות ודקות....ומיקומים הצל זה הפרט שפחות חשוב...זאת תחרות אופניים לא מופע לקהל הרחב !!! זאת אליפות הארץ התחרות הכי יוקרתית בשנה...אי אפשר שהיו טעויות...אף אחד לא צריך לבוא לבדוק את המסלול...המסלול צריך להיות מובן גם ב190 דופק ובלי חמצן במוח. ועם כל הכבוד אתה מתפשר על המקום...המקום היה עלוב לתחרות כזאת...אולי אתה רגיל לחובבות פה בארץ אבל דברים כאלא לא יכולים להיות באליפות הארץ נגד שעון !!!!

natibergman

New member
מתן אתה טועה

1. קודם כל כל אחד רואה מהצד שלו משהו אחר ולעזריאל שבא כצופה הפריע שלא היה צל לו ולמשפחתו ושירותים נלווים אחרים. זכותו ואל תשפוט אותו על כך - להיפך תשמח שהוא בא לראות אותך ולתת לך כבוד. 2. המסלול היה טכני בחלקים שעברו בתוך עפולה וכבר דובר על זה בשנה שעברה. זה התפקיד שלך(!!!) לדעת את המסלול בעל פה והמרשל הוא כדי להזהיר אותך לפני מכשול/סיבוב לא לכוון אותך כמו עיוור. במקום להאשים את המארגנים ולהתלהם תחשוב איפה אתה טעית ותפיק לקחים לפעם הבאה. תכיר את המסלול כי זה משמעות של להתכונן כמו מקצוען - החובבן פה זה אתה ולך יש את הבעיה כי לא התכוננת כמו שצריך. בעיקר אם אתה אומר שהחשיבות של התחרות כה גדולה עבורך. 3. המסלול היה מצויין!!! בניגוד לשנה שעברה שהיה עליו לכלוך (זכוכיות) השנה הוא היה די נקי. סולר על הכביש? זה כבישים ראשיים לא וולודרום מפרקט...אמנם היו רוחות מאד חזקות אבל אם היית מתכונן מראש זה לא היה בא לך בהפתעה. לסיכום הביקורת שלך לא במקום. במקום לצעוק תחשוב איפה אתה טעית. אני לא אומר שהכל היה מושלם אבל אני די בטוח ש-95% מהרוכבים נהנו מהחוויה. בהזדמנות זו ח"ח לאיגוד ובתקווה שבשנה הבאה יהיו יותר תחרויות נג"ש בלוח התחרויות.

אם כבר מדברים על אתמול...

מישהו יודע מתי ואיפה יהיו תוצאות ואם הוא מושא אז שישלח לכאן קישור... תודה מראש שחר...

MTB nc

New member
תוצאות, ותגובות

התוצאות, ב-4sport http://4sport.co.il/cgi-bin/Es?Id=SKqzJl5QP6JoDYfciVifkLLC6W3a&SId=4 דבר ראשון, יחס לקהל (צל, מים/גזלן, אולי אפילו מקום לשבת) זה אחד הדברים שצריך לדאוג להם בכל תחרות, ובטח באליפויות. ולגבי המרשלים - כן, הם היו צריכים לכוון אותי כמו עיוור! אני למשל, ידעתי מה המסלול (לפי המפה, לא תכל'ס על הכביש) אבל לא ידעתי באיזו כיכר אני צריך להמשיך ישר ובאיזו אני פונה שמאלה. לדעתי היו צריכים לשים חצים לפני כל כיכר וU-turn. ולגבי המסלול עצמו - היו צריכים לפחות להזהיר על זה, אז מה אם דיברו על זה שנה שעברה, זה לא אומר שכולם ידעו על זה.

:תוצאות , ברכות ותודות-אליפות ישראל

ברכות חמות לכל הרוכבים והרוכבות אשר השתתפו באליפות ישראל אתמול בעפולה. תודות לכל הספורטאים שהתאמצו והתאמנו והוציאו מעצמם מעל ומעבר בתחרות קשה, מאתגרת ומעניינת . תודה לנמרוד כהן על ההנחיה הקיצבית , לעירית עפולה , לספונסרים- נביעות, טראק, ביג בוקס ויורו ספורט האלופים החדשים : גברים עילית : 1. גלי רונן - City Cycling Club -31.54.50 – מהירות ממוצעת של 44 קמ"ש 2. מקסים בורולוצקי – VC חולון ישראל – 32.10.70 3. צחי בוייגן – VC חולון ישראל - 32.12.85 נשים עילית : 1. שני בלוך- רוזן מינץ ת"א - 36.53.25 מהירות ממוצעת של 38 קמ"ש 2. ענבר רונן- City Cycling Club - 37.46.10 3. חגית נאור – רוזן מינץ ת"א - 38.20.95 נוער עילית : 1. תומר בוכר- מסטרס חיפה- 33.15.10 2. חן קימחי – מסטרס חיפה - 34.36.60 3. אלון גפן- רוזן מינץ 34.55.45 נוער בנות : 1. ליאור כספי- IWCC- 37.42.20 2. רוני ארבל VC חולון ישראל - 38.04.00 3. ברבי דניאל -IWCC - 39.14.70 קדטים בנות : נעם כהן- רוזן מינץ – 31.34.25 בוגרים ספורט : סרויה שוקי- עצמאי – 35.15.45 ספורט נוער בנים : אלירז יניב IWCCאיילות - 38:41.15 מסטרס א' גברים : גיא גיל-VC חולון 35.42.40 מסטרס ב' גברים : עמית לוינזון – מסטרס חיפה 33.57.30 מסטרס ג' גברים : נגל יוסי – עצמאי – 32.44.95 מסטרס ד' גברים : גינדין אבא – עצמאי – 35.21.15 מסטרס א ' נשים : ג'רבי טל – עצמאית – 35.43.05 מסטרס ב' נשים : שלומית דב- מומנטום – 40.09.60 מסטרס ג' נשים : רחל גלעד וולנר- רוזן מינץ- 42.50.95 אפרוחים : תום מדן- City Cycling Club – 11.18.50 אפרוחיות : מגאן בלצר – בכל אופן גולן – 13.19.90 ילדים : טל גבאי- בכל אופן גולן – 16.43.15 ילדות : לוי דניאלה – טים מצמן – 36.40.10 הערה קטנה : התכנון המקורי היה כי נקודת ההזנקה והסיום יהיו בשטח המוצל של השוק - אולם ברגע האחרון משטרת ישראל הכריחה להעביר את הנקודה. ברכות לכל הזוכים , תודה לכל המשתתפים ולהתראות בתחרויות הבאות

למעלה