נגר במודיעין הי מישהו מכיר נגר טוב במודיעין ולא שוחת במחיר??
Y yehielp New member 27/11/05 #2 אני לקחתי מישהו ממושב בית חורון הוא היה די טוב מחירים סבירים (לא לשכוח להמתקח על המחיר תמיד) שמו שמואל והנייד שלו 050-5812713
אני לקחתי מישהו ממושב בית חורון הוא היה די טוב מחירים סבירים (לא לשכוח להמתקח על המחיר תמיד) שמו שמואל והנייד שלו 050-5812713
א א י ו ש י New member 27/11/05 #3 מנצלשת מישהו שעושה קירות מגבס אנחנו רוצים לעשות בסלון מעין קיר כמו מדרגה גבוהה שניתן יהיה לשבת עליו (עם כריות תחליף לספה) מישהו מכיר / יכול לעזור למי לפנות?.
מנצלשת מישהו שעושה קירות מגבס אנחנו רוצים לעשות בסלון מעין קיר כמו מדרגה גבוהה שניתן יהיה לשבת עליו (עם כריות תחליף לספה) מישהו מכיר / יכול לעזור למי לפנות?.
ו ורדה 1 New member 27/11/05 #1 שי, איך אני בשבילך? בדיוק הלכתי לחפש את הפלייר הזה שלך, וגיליתי שהרגע כתבת כאן בעצמך... אגב, מתי שובל מגיעה לחוג אצלי?../images/Emo8.gif
שי, איך אני בשבילך? בדיוק הלכתי לחפש את הפלייר הזה שלך, וגיליתי שהרגע כתבת כאן בעצמך... אגב, מתי שובל מגיעה לחוג אצלי?../images/Emo8.gif
א א י ו ש י New member 27/11/05 #8 אבל שי זה לא סתם קיר זה ספסל בכל מקרה אם אתה עושה גם דברים כאלה אחלה, נהיה בקשר
ו ורדה 1 New member 27/11/05 #1 שימי לב לפלייר שצירפתי כתוב שם: עבודות גבס אומנותי. אין ספק שהספסל שלך עונה על ההגדרה.
M mic1511 New member 27/11/05 #16 דווקא ספסל יהיה הרבה יותר פשוט לעשות מגבס. לדעתי כדאי לך לעשות אותו חלול ומלמעלה להרכיב מדף עץ שנפתח וכך יהיה לך גם מקום איחסון מדהים.
דווקא ספסל יהיה הרבה יותר פשוט לעשות מגבס. לדעתי כדאי לך לעשות אותו חלול ומלמעלה להרכיב מדף עץ שנפתח וכך יהיה לך גם מקום איחסון מדהים.