נגר במודיעין

תיקון...

לקוחות מרוצים ולקוח לא מרוצה. ועוד אחד ששמע שמועות סותרות. לגיטימי. מההודעות כאן אני סבור ששי עשה מעל ומעבר ע"מ לרצות אותך (הציע לבוא ולתקן וכו' - הרבה יותר ממה שאנשי מקצוע עושים בד"כ.). בכל מקרה, הודעות בסגנון "חנטריש" ו"לא להתקרב!!! לא אמין!" נשמעות עצמן חסרות אמינות וקנטרניות בתוך ים המחמאות. גם ביקורת אפשר לתת בצרה הוגנת.

דושניק

New member
תיקון לתיקון

1. לקוח שראה עבודה ולא רק שמע 2. שי הציע מעל ומעבר - לטענתו. לא-אמין כבר אמרתי? 3. מה שהקפיץ לי את הפיוז זה שבן-אדם שלא הצליח לעשות חצי-קיר מסכן שם תמונה של איזה נישה מפוארת שכביכול עשה. בפועל על החצי קיר אצלי בבית הוא התקשר פעמיים לאחיו בשביל ייעוץ. אבל..אולי הוא השתפר מאז..

בואו נעשה לזה סוף

אני מבקשת שאתה לא תגיב להודעות של שי והוא לא יגיב לשלך. לנטע ולי אין כוח וחשק להיות משטרה או גננות כאן בפורום. יש דרך להגיד דברים, ומתקפות אישיות, מילים בוטות והשמצות הן לא דרכים מקובלות. הבנו שאתה לא מרוצה ממנו. אני לא חושבת שיש מישהו שלא הבין. מותר גם לאנשים שכן מרוצים להביע את דעתם. זוהי דרכו של העולם, תמיד יש כאלה שיהיו מרוצים וכאלה שלא. זה לא הופך אדם מסויים לנפלא או לנורא. אני מקווה שבזה הנושא תם ונשלם.

למעלה