נגר במודיעין

cr

New member
אפילו סלסלות קש יפות (יש עכשיו

מלא בהום סנטר..) מלבניות...

mic1511

New member
זה נכון אבל זה כבר מיקר מאד את

הספסל, כי אם רוצים לשים סלסלות קש אז צריך ליצור גומחות מהגבס, ואגב מאד קשה ליצור גומחות קטנות בשביל סלסלות. ומגירות עץ זה בכלל עניין יקר מאד. בוא נאמר שהכל שאלה של תקציב, ובכל מקרה כדאי לקחת איש גבס טוב.

א י ו ש י

New member
רעיון נחמד אבל מה שאנו מחפשים

זה לבנות ספסל במקום סלון (כן כן בית בלי סלון נהיה) עליו נרפד בכריות ונעטר אותו למטה באבנים אדומות כמו חומה...

mic1511

New member
לא כל-כך הבנתי, איך תרפדו את ספסל

הגבס
או שאתם מתכוונים לשים עליו כריות

mic1511

New member
נו אז אם ישימו כריות אז למה לא

לעשות אותו גם מקום לאיחסון.

דושניק

New member
חנטריש - יודע מה זה?

למה שלא תשים תמונה של החצי קיר המסכן שעשית לי? שי שרברבות - לא להתקרב!!! לא אמין!

דושניק יקירי...

נניח שעשיתי עבודה לא טובה אצלך...(נניח) אבל אני אספר את כל הסיפור...(ברשותך...או לא...) באתי אליך,נתתי לך הצעת מחיר על לבנות קיר גבס, סיכמנו על 300 ש"ח עבור קיר גבס שמידותיו אם אני זוכר נכון הם 60 ס"מ על 50 ס"מ ללא ספק קיר ענק... לכן הגעתי בוקר אחד אחרי שחשבתי אם המחיר הוגן.. והרכבתי את הקיר... אתה בהתחלה אמרת שאתה תצבע אותו.. אני עשיתי לך עליו שפכטל אמריקאי ואתה היית אמור לשפשף ולצבוע... אני עוד הצעתי לך שאני אשפשף ואם צריך אעשה עוד שכבת שפכטל...אמרת שלא צריך ואתה תעשה... אמרתי לך שאם תרצה אחזור או שאתן לך את החומר שתעשה לבד...מה שתרצה יהיה.. אתה לעומת זאת מעדיף לבכות ולהגיד שאינני אמין ואינני מקצועי... אני מצטער אם לא הצלחתי לרצות אותך...למרות שממש ניסיתי.. משאר ההודעות שלך בפורום אני מתחיל להבין שאי אפשר לרצות אותך ככלל ועיקר.. בסיכומו של נושא זה...לגביך, אני לא מבין על מה ולמה אתה מוציא אותי כלא אחראי ולא אמין אבל עדיין אם תרצה אני מוכן לבוא, לתקן את הקיר ואפילו לצבוע אותו שוב על מנת לרצות אותך...אין אני אוהב לקוחות לא מרוצים... ועוד אם אתה כ"כ לא מרוצה עד שככה אתה מכפיש אותי אני לא מבין למה לא התקשרת, למה לא אמרת מילה 1 כשפגשת אותי על הכביש ב443 ולמה רק כאן (וכשהייתי איש השבוע) הכפשת...וגם אז הצעתי לך את אותן הצעות...אבל אתה מעדיף להכפישני... לבריאות אני חי טוב עם עצמי ועם מצפוני ועם המקצועיות שלי... אתה יכול לפנות כאן ולראות אם יש עוד לקוח לא מרוצה שלי מאיזו שהיא סיבה ובכל מקרה... אני מבטיח לך שאתה היחיד. שי

דושניק

New member
אולי לדעתך

הלקוח אמור לרדוף אחרי בעל המקצוע, אבל לנו פשוטי העם זה לא נראה כך. אם נראה לך הגיוני שהלקוח ימשיך את העבודה שאתה התחלת, שיבושם לך. אני יצאתי לא מרוצה משירות שניתן לי, ולדעתי חשוב שאשמיע את קולי כאשר אתה מציג את עצמך כמומחה לכל. לא רוצה ממך שום-דבר, את הקיר בנה מחדש מומחה (היה עקום...את זה אתה זוכר? קיר כזה קטן וגם את זה לא הצלחת), ד"ר לעבודות גבס. ד"א, לידיעת המנהלות - זה בניגוד לחוקי הפורום לשווק פעילות מסחרית!

אתה יודע מה?

אני לא יכול עליך.... אתה צודק....אני מצטער אני כ"כ מצטער שאני בוכה... הצער שלי הוא על זה שבכלל באתי אליך....לא על שום דבר אחר ...אה ואולי גם על זה שהגבתי...לשטויות שלך...אני לא רציתי להגיב בכלל אבל אמרו לי שכדאי כי עוד יחשבו שאתה צודק אז הגבתי ואני לא חושב שהייתי צריך כי כמו שאמרתי אותך אי אפשר לרצות(לא קשה אלא אי אפשר) שי

דושניק אינו היחידי שלא מרוצה ממך

בלי להיכנס ליותר מידי פרטים כי באמת אין טעם בויכוח אבל אל תתרברב סתם!! אצלי בבית לא היית ך שאינני יכול להעיד ממקור ראשון אבל שמעתי הרבה תלונות ולכן לא הזמנתי אותך. שמעתי גם הרבה דברים חיובים אין מה להכחיש! אבל אל תתרברב שדושניק היחידי שלא מרוצה. ושמתי לב שכל פעם שמישהו מתנגד לדעתך אתה יורד עליו באופן אישי ללא קשר לביקורת העניינית שהושמעה - אנא קח זאת לתשומת ליבך

לא הוגן להעביר ביקורת המבוססת...

על שמועות, בעיקר לא בנושא מעין זה הנוגע לפרנסתו של אדם.

זו לא שמועה זה מראה עיניים שלי

כמו שאמרתי אני לא הזמנתי את הבן אדם אבל ראיתי עבודה שלו. אני מודע לזה שיש אחרים שמרוצים מהעבודה וסבבה להם אני ראיתי מקרה שלא מרוצים לא התכוונתי להעביר שום ביקורת על פרנסה פשוט הבן אדם התרברב כל כך ואמר שמי שלא מרוצה שיקום אז קמו מה לעשות... ובכל הנוגע לחלק השני של ההערה שלי לגבי הירידות על אנשים תדפדף אחורה בפורום ותראה - (ואת זה קראתי בעצמי..) חוץ מזה אין לי שום דבר נגד או בעד הבן אדם רק רציתי שהתמונה תהיה יותר שלמה ממה שהוא מתיימר להציג ו/או ממה שדושניק הציג ו/או ממה שאמברון הציגה סה"כ ניסיתי להגיד שלכל מטבע 2 צדדים ולכל משולש 3 קודקודים!!

אמברון

New member
דושניק, מה הבעיה שלך?

אתה מחרחר ריב כי משעמם לך? אתה כל כך פסימי שבכל דבר טוב או תמים אתה מיד רואה את הרע? לא הכל נסוב סביב תיאוריות קונספירציה. לא כולם נגדך. אני בטוחה שאם תחייך קצת לסביבה היא תחייך אליך בחזרה. ההודעה שלך נשמעת כמו: "אוי אוי אוי... שוב דפקו אותי..." (א-לה קצרים) או "המורה, הוא שוב עושה מה שאמרת לא לעשות..." (א-לה שלום כתה א'). לאיכות העבודה וטיב השירות של שי אני עריבה וחותמת על זה בעיניים עצומות. תפרגן קצת. זה לא כואב. זה אפילו מרחיב קצת את הלב. מסוגל?

ורדה 1

New member
אני לא מכירה את העבודה של שי, אבל אני (כמו הרבה אנשים כאן בפורום) כן מכירה את שי. לעומת זאת, אותך עדיין אף אחד כאן לא פגש, אבל הספקנו "לפגוש" הרבה הודעות "לא נחמדות" שלך בפורום. לכן, לי אישית קצת קשה להזדהות עם הצד שלך בסיפור. ולגבי ההערה האחרונה - למקרה שלא שמת לב, אני זו שכתבתי לאיושי ששי עושה עבודות גבס, ולא הוא בעצמו...

שמע...

באמת ששי לא צריך את ההגנה שלי - יש כאן לא מעט אנשים בפורום שנהנו מהעבודה שלו וממליצים עליו בכל הזדמנות. כלקוח מרוצה אני יכול רק להצטרף. השרות ששי נותן טוב מקצועי - אודטה, שאין לה אינטרס, הקדישה לו מאמר במדורה בו היללה את שי ואת עבודתו. הדברים מדברים בעד עצמם.

דושניק

New member
לסיכום

אז מה היה לנו שם? לקוחות מרוצים ולקוחות לא מרוצים שמביעים את דעתם. אז למה לכם מותר להלל אותו כשמישהו שואל אם מכירים פה טייח ולי אסור לבשר לו על ההתנסות הרעה שלי? לא יודע למה אתם אורים בזה התבכיינות, כי זה לא - הזמנתי את ד"ר גבס ועברתי הלאה. צפו להודעות נוספות בנושא זה בשרשורי טייח/טייס/נגר/ג'יגולו/מסג'יסט

למעלה