נגרים ואומנים כנסו!

sasuke girl

New member
נגרים ואומנים כנסו!

יש לי עבודה לתיכון בעץ..ו...למרות שאני בתיכון מיוחד לאומנות..ושאני טובה כמעט בכל חומר.. אין לי מושג איך עובדים עם עץ..עזרה בבקשה!!! מיפ -____-

wildfire

New member
[email protected]

אני משתמשת בסכין יפנית עם שמן זית, זה מאוד שימושי לעבודה בעץ אם את צריכה לעקם אותו תשימי את העץ מעל מיים רותחים ואז תעטפי במגבת בצורה הרצויה בשביל שיראה חלק תעתמשי בפצירה ולא בנייר זכוכית אלו טיפים from the top of my head >> אם את צריכה הדרכה המסן שלי למעלה ^_^

sasuke girl

New member
...

חחח כבר יש לי מלאי בבית..תאמין לי -____- אני וחפצים חדים..או סתם חפצים תמימים לא הולכים ביחד

אולי...

את לא מתייחסת אליהם יפה ובגללל זה הם מתנכלים אלייך... תראי אולי תתני להם יותר תשומת לב תדברי אליהם תשירי להם, דברים כאלה.. בכל מקרה איזה עבודה בעץ את צריכה לעשות? אם את צריכה עזרה אני מבין קצת בעבודות נגרות א זאני יכול קצת לעזור [email protected] -> זה המסנ שלי למקרה שתרצי עזרה...

sasuke girl

New member
...

אני צריכה עבודת פיסול אחת..ועבודת רהיט אחת... ולשיר להם לא עוזר! בפעם הלכתי לי ושרקתי לעצמי...ואז קיבלתי מכה בזרת של הרגל מהקיר! חפצים פשוט לא אוהבים אותי

אם אתה רוצה...

יש לי פה מלא רהיטים שבניתי לבד... בעיקר מדפים וספריות קטנות כאלה... יצאו די יפה... והם זרוקים בצד חבל... אולי מישו רוצה לקנות???? חחחח כן בטח... בכל מקרה אם את רוצה את יכולה לקחת אותם אף אחד לא ידע חוץ ממני...

אהההה זה בעיה...

זה יפריע לך הרבה בחייים .... זה כמו שאומר המשפט הידוע "מי שלא נוכל לא אוכל".... או "מים גנובים ימתקו"... או ... טוב זהו מספיק...

למעלה