נגצים חשוב לקרוא

נגצים חשוב לקרוא

לצערי הרב זו הפעם השניה שחובב ציון מבטל את דברי אין בדעתי להכנס לויכוח או ריב איתו .אין אני נוהגת להתריע על מפגעים כתחביב או הרגל. העופרת היא חומר רעיל ולא רק שיש להיזהר בה אלא להפסיק להשתמש בה לחלוטין ישנם תחליפים ואין צורך להסתכן לשוא. שימו לב: ונסו לקרוא או לחפש חומר על העופרת אנימפנה אתכם לפורום איכות הסביבה . דבר נוסף חשוב משרד הבריאות האמריקני ,הישראלי והמשרד לאיכות הסביבה אסר על שימוש בעופרת אפילואת העתונים אין מדפיסים יותר בעופרת בעפרונות אין עופרת .ובבקשה אל תתנו לשרלטנים להוליך אתכם שולל .בידקו! ולא תצטערו.

Ros3mary

New member
אבל את יודעת

הפסולת העיקרית היום של העופרת נמצאת דוקא בכל ציוד המחשבים ולא רק עופרת,אלא חומרים מסרטנים רבים! רק צג המחשב מכיל רבע אחוז עופרת...לידיעתך. אז מה? לא תגלשי יותר? לא מוותרים על תחביבים כל כך מהר. בכל תחום שאנחנו עובדים בו יש סכנה זו או אחרת,למשל,סכנת הקרינה מהסלולאריים או מאנטנות של חברות הסלולארי. אז את מוותרת גם על הסלולרי שלך? ואם אני יתחיל ברשימת הסכנות הנוספות,אז אצטרך לכתוב לפחות 200 דפים...

lilachh

New member
../images/Emo45.gifכן| גם זיהום האויר שבו את חיה

יום יום מסוכן...חצי מהאוכל והשתיה שאת מכניסה לפה לא בריא ויכול לגרום לנזק....בקיצור כמו שורד אמרה..אם נתחיל למנות לא נצא מזה...ליצור מדי פעם משהו עם פסי עופרת...אני לא רואה בזה בעיה..זה לא שאנחנו עובדות בפס ייצור של יומיום על בסיס קבוע.

../images/Emo45.gif נכון בכל דבר אפשר למצוא משהו

מסוכן. אפילו הצ'יפס של מקדונלד נמצא מסרטן וקולה זה משהו שממיס אפילו שיניים (וגם טיקטים מעל צנצנות ליוצרים), האויר שאנחנו נושמים ואם אמשיך לתת דוגמאות אשב פה כל היום. זה נכון שעופרת מסוכנת זה ידוע שהרומאים השתמשו בצנורות עופרת ורבים חלו, אבל לכל דבר צריך להתייחס בפרופורציה.

Ros3mary

New member
מה שחשוב

לשטוף את הידיים לאחר שמסיימים את העבודה, ולא לגעת באוכל במהלך העבודה. כפפות גומי מסוכנות,כי אם את מקבלת כוויה,הגומי רק מזיק יותר. אם את ממש רוצה ונוח לך ,אז כפפות בד. ומסיכת אב"ך:- D סתאאאאאאאאאאם.

שמש א

New member
../images/Emo25.gif

אני גם ככה לא מתכוונת לעבוד עם כפפות, שאלתי בשביל לדעת ...

Noga222

New member
אני יודעת שאצלנו

אמצעי המיגון הראשי (שוב, לאנשים שעובדים עם זה כל היום!!!!) זה יונקי אוויר. אמרו לי שאם עובדים עם מאוורר זה גם מספיק, במיוחד בשימושים של הנגצים.... נחכה לשבוע הבא לעצת המומחה....

../images/Emo132.gif מה לעשות שהחיים לא מתנהלים לפי המזהירים בשער. אנחנו בדרך כלל חוטפים אותה מכיוונים לא צפויים......

העניין הוא שכעבדים בחומרים מסוכנים

זה נכון לעבוד עם אביזרי מיגון למיניהם עם זאת צריכה להיות שאיפה לעבוד בנוחיות מקסימלית ואביזרי מיגון בדרך כלל מכבידים .לכן אני מחפשת וחוקרת אפשרויות שונות פחות משסוכנות לבריאותנו שממילא כבר נפגעה ואולם אין צורך להכביד ולהוסיף על כך.

למעלה