נגעתי בשמיים...

בלוז10

New member
בכוונה הקצנתי אבל אם הרגשות של שתיהן ימשיכו

מישהו בהחלט יפגע,וזה כן עלול להגיע לזה,ככה זה מתחיל בהתחלה ואני מדברת מנסיון אישי גם אנחנו חשבנו בהתחלה כך כל אחת תמשיך לחיות את חייה אבל מהצד נמשיך אבל מהר מאוד זה לא עבד שינו נסחפנו רגשית ואת מאבדת שליטה אבל אני כן רציתי להתגרש למענה וגם לא פרייר לחיות חיים כפולים לא כלפי אף אחד מהצדדים .אני לא מצטערת שהתגרשתי אהבנו אחת את השניה ועד היום היא אחת הנשים היקרות לי אפילו שאנחנו לא יחד בזכותה ידעתי מה זאת אהבה אז תחשבו למה אתן נכנסות וכן מי שנפגע ועד היום לא סולח לי זה האקס שלי על שבגדתי בו ויש צדק גם בכעס שלו מקווה שיום אחד יסלחו לי אלה שכועסים עלי שיהיה שבוע נפלא לכולם

אין ברירה אחרת?

תמיד יש ברירה... תמיד יש אפשרות בחירה... יכול להיות שהברירה הנוספת קשה יותר.. או כואבת... או מחוללת תהפוכות שאנו לא מצפות ומתכננות... שינויים שקשה לנו להתמודד איתם... או שאנחנו מפחדות להכניס אותם לחיינו.. ובכל זאת... יש ברירה אחרת.. שכוללת להיות כנים לכל הסובבים אותך, ובמיוחד לעצמך... ולא. אני לא חושבת שזה הוגן כלפי בן זוגך שאת מתרגשת ככה מאדם אחר... וזה עושה אושר אדיר לקרוא אותך, כי אני ועוד רבות אחרות, יודעות איפה את נמצאת כרגע... ואני יודעת שסביר להניח שאת מרחפת מעל האדמה במקום ללכת.. ועדין. את בוגדת. ותמיד יש ברירה אחרת. היא פשוט קשה יותר. הרבה יותר. אבל יש אפשרות אחרת. שבוע נפלא ומלא קסם

פאמקי

New member
אם את שואלת אותי...

אז אני חושבת שעוד קודם פגישה עם אשה, אנו צריכות להיות כנות וישרות. ממש לא דיברתי על גירושין. אם לא הייתי ברורה... דיברתי על בירור פנימי ולא חיצוני. ושוב, זו רק דעתי, ולא הטפה לכלום.

נוגה301

New member
אז ככה..

התכוונתי שאם משהו צריך להפגע אז עדיף שזו תהיה אני מאשר בעלי וילדיי, לא רוצה שאף אחד יפגע, אני לא מחסירה שום דבר ממשפחתי , אני אוהבת אותם ואני בסך הכל רציתי לשתף חוויה לדבר עם משהו על כל הפרפרים האלו שיש לי בבטן וישר התחילו פה דיבורים על הבעל... על הילדים... על גירושין?! לא לזה התכוונתי למרות שמותר לכולן פה לאמר את דעתן אני כולי נרגשת מהגילוי ומהחוויה, לעולם לא הרגשתי כך, אני מסכימה בכך שאם זה ימשיך אני צריכה להיות ישרה וכנה עם משפחתי הכל כזה מפחיד.. אך יש בזה קסם..

אז מה אם זו רק פגישה אחת...

אם בת הזוג שלך תגיד לך שהיא יצאה לפגישה עם משהי או מישהו, זה לא יפגע בך? לא יכעיס אותך? ויותר משמחות על הפגישה הנפלאה.. על התעוזה... על הנכונות ללכת אחרי הלב.. אבל היא עדין משקרת לבעלה ואי אפשר להתעלם מזה... אני בכל אופן לא יכולה שלא להגיב על זה.. וזו דעתי האישית בלבד...

נוגה301

New member
נגעתי בשמיים...

נפגשנו בחוף הים ישבנו בבית קפה... העברנו שיחה נעימה.. אהבתי להסתכל עליה.. היא כל כך יפה וסקסית.. סיימנו לשתות ירדנו לחוף.. טיילנו ברגל המשכנו לדבר.. שתינו נשואות יש לנו ילדים כל אחת דברה על השמפחה שלה חלצנו את הסנדלים שיהיה יותר קל ללכת בחול.. נעצרנו השלב מסויים הלכנו בשביל להגיע לשום מקום.. התיישבנו על החול היינו נבוכות זו הפעם הראשונה שלנו.. הסתכלנו אחת על השניה היא התקרבה אליי.. החלה לנשק אותי.. הרגשתי פתאום מן השלמה כזו שזה כל כך נכון היה כל כך נעים.. התנשקנו התלטפנו.. נגענו אחת בשניה במקומות אינטימיים היה מדהים לא רצינו להפסיק... נשכבנו על החוף היינו מלאות חול.. עם כל הבגדים היפים שלנו.. הריח שלה המגע הרך.. עד עכשיו יש לי צמרמורת נעימה שעוברת לי בגוף כשאני נזכרת בערב הזה.. זה היה כל כך אמיתי בשבילי זה היה כל כך נכון והרגשתי כל כך טוב... פשוט נגעתי בשמיים..

vulkan10

New member
וואי

נראה לי באמת יצלחת לגעת בשיים תחושות מדהימות, זה טוב שמצאתם אחד את שנייה

נוגה301

New member
מקווה שבקרוב..

אני לא יודעת מתי ניפגש... זו בעיה.. לכל אחת יש משפחה... ילדים.... אני מקווה שנתראה בקרוב, אני מחכה כבר לגעת בה שוב, זה היה מדהים!!

בלוז10

New member
את היית מוכנה להתגרש עבורה והיא עבורך?

פני שמתחילים להתאהב ולהרוס ולפגוע באנשים אחרים האם כדאי לך שווה לך? תחשבי טוב טוב עדין לא מאוחר את בהתחלה ואפשר לעצור הרבה יוצאים פגועים וחבל שיהיה לך שבוע נעים

נוגה301

New member
היי בלוז10

אני לא מתכננת להתגרש ובהחלט לא היא, מה שקרה זה הגשמת חלומות ורצונות... לא פוגעים עם זה באף אחד,.

פאמקי

New member
היי נוגה

את באמת חושבת שלא פוגעים באף אחד/ת, כשמנהלים שתי מערכות יחסים במקביל? את באמת מאמינה כי ניתן לשלוט בזה, ושמה שנכון לכן עכשיו, יהיה נכון לכן, גם בעוד זמן מה, כשהתשוקה תוסיף פאן של עומק והאהבה תתעצם?

נוגה301

New member
הי פאמקי..

אני באמת לא יודעת מה לעשות.. עדיין אין מערכת יחסים עם האישה הזו, זו הייתה פגישה ראשונה.. לא יודעת מה יהיה בהמשך. אני רק יודעת שאני לא יכולה לשקר לעצמי יותר, יש לי מערכת יחסים ממש טובה עם בעלי יש לנו ילדים ואני באמת לא רוצה שמשהו יפגע.. אבל אני יודעת שאם אני לא אגשים את הרצונות שלי אני אפגע.. עשיתי המון ויתורים בחיים, נתתי לכולם חוץ ממני להיות עצמי.. הגעתי לשלב בחיים שאני ב"הכרה מלאה" לרצונות שלי אני יודעת שאי אפשר לרקוד על כמה חתונות וזה לא הוגן כלפי אף צד, אני אדם רגשי וזה מפחיד אותי להתאהב.. אני כבר לא יכולה להתעלם מהתחושות האלה, זה המהות שלי, ואם משהו יפגע אז זו כניראה תהיה אני.. אולי זה עדיף מאשר משהו אחר. בקיצור אם אני לא אהיה עצמי אני בטוח יפגע... ואם אני אהיה אני ואהיה גם עם אישה אז אולי גם אפגע... באמת קשה... אני רק יודעת שבחיים צריך להעיז.

פאמקי

New member
מסכימה איתך

את לא צריכה לשקר לעצמך! את רוצה להגשים את הרצונות שלך, לא לוותר עלייך, לתת לעצמך לא פחות מהנתינה שלך לאחרים... ואני הראשונה שאעודד אותך לזה. אך, אני מאמינה (וזו רק דעתי, כמובן) שזה לא מצריך ממך לשקר לסובבים אותך. אני מאוד מסכימה איתך שבחיים צריך להעיז. אך אני מאמינה שנכון להשתמש במשפט הזה, כשמה שעומד לנגד עיניינו זה- יושר וכנות. עם עצמנו ועם הסובבים אותנו. את רוצה להעז? שתפי את אישך במה שעובר עלייך. נכון, צריך תעוזה כי יש סיכוי שהוא לא יבין, שלא יקבל, שיכעס, שיפגע... אך זה משנה? את בכל מקרה רוצה ללכת אחרי ליבך. ומה המטרה שלך? לבדוק אם את באמת נמשכת לנשים? לדעת שיש לך אהובה שמחכה לך ורק אז ללכת עם הדברים עד הסוף? רק אז תפרקי את הזוגיות שלך? אם כן, אז מה שאת מבקשת, זו "תעודת ביטוח". ובאהבה, אין דבר כזה. ברגע שאת בטוחה שכך חייך אינם שלמים, את לא יכולה להבטיח לך זוגיות עם אשה לפני שסיימת את הזוגיות הנוכחית. את יכולה.. אך את בוגדת בו, בילדים ובעצמך. נסי לחשוב רגע... אם בן זוגך היה בא אלייך ואומר: "אני רוצה לנסות משהו בחוץ, אני רוצה לצאת לברר..." או שהוא היה בא ואומר: "ניסיתי משהו בחוץ, יצאתי ובררתי..." מה מבחינתך נסבל יותר? הבירור צריך להיות עם עצמך פנימה. ואם את רואה את חייך עם נשים, אף אחד לא צריך להיות שם כ'ברירת מחדל'. זה לא הוגן כלפיו ולא הוגן כלפיי ילדייך. ויקירתי, לומר "אולי גם אפגע" זה לטמון את הראש בחול. בטוח מישהו יפגע! מקווה שתכילי את הישירות. מקומך כאן כמו כל אחת אחרת, כדי לשתף, לשמוע ולהחליט בעצמך- את הטוב ביותר עבורך. בהצלחה
.

vulkan10

New member
הי

כן,לצערי הרב את בהרבה צודקת ואיך שלא נסתכל ,משהןא מצדדים יהיה מאוד כואב כי בכל זאת מרגשים,מפתחים רגשות ולא תמיד יש שליטה עליהם אבל מה לעשות לפעמיים דחפיים פנימיים יותר חזקים שגם עליהם לא פשוט להשטלת נראה לי מאבק תמידי רק באמת עצוב ,שיש קורבנים בדרך

תגובה לנוגה 301

אשמח אם תפני אליי לתיבת המסרים. יש לי כמה מילים חשובות לכתוב לך...

למעלה