נגנים...

נגנים...

ממ מישהו יודע מי הנגנים שינגנו עם ווטרס בארץ? שמות/מידע וכו'...

שמות הנגנים בהופעה של ווטרס

רשימת הנגנים - הלהקה של רוג'ר ווטרס: הארי ווטרס (הבן של רוג'ר) - קלידים קייטי קיסון - זמרת ליווי פ.פ. ארנולד - זמרת ליווי קרול קניון - זמרת ליווי סנואי ווייט - גיטרה חשמלית ג'ון קארין - קלידים, שירה, גיטרה אקוסטית גרהאם ברוד - תופים, כלי הקשה אנדי פרוות'ר-לו - גיטרה, בס איאן ריטצ'י - סקסופון רוג'ר ווטרס - בס, שירה, גיטרה אקוסטית דייב קילמינסטר - גיטרות, שירה המידע לקוח מכאן

holo

New member
חחח זה כבר מתחיל להצחיק

לכל מקום הוא דוחף את האתר שלו

כן, אני עושה מליונים

בעמוד הזה של רוג'ר ווטרס צפו עד כה 22,967 אנשים. סימן שהוא כן עוזר לאנשים... מלבד זאת, רשימת הנגנים התפרסמה שם מזמן, ולפי כמות השאלות בפורום על הרכב הנגנים - הדף הזה באמת מועיל והיה יכול לחסוך הרבה דיונים מיותרים.

avki

New member
הפורום הוא משמש גם כמרכז מידע,

אבל לא כתחנת מודיעין.

הפורום אינו מרכז מידע אלא מרכז דיון

הפורום משמש כבמה לדיונים, אבל אינו יכול להחליף את האינטרנט. אני מסתובב בפורומים מאז שנת 1999, ותמיד נהוג לשתף את הגולשים בפורום בקישורים חיצוניים. אם למעלה מעשרים אלף גולשים מצאו את העמוד שאליו קישרתי שימושי ומועיל, אז גם חברי הפורום הכתום הזה ימצאו את העמוד (הגדוש במידע) מועיל מאוד.

ובאותה הזדמנות גם יעלו את הרייטינג

שלך בגוגל, התלוי במספר הקישורים בו. אגב, בפעם האחרונה שבדקתי, הפורום שלנו היה חלק מהאינטרנט. אורי, אני שמחה שהאתר שלך מצליח, ומאחלת לך המשך הצלחה. חבל רק שאתה מרגיש חסר בטחון, ומשתמש בפורום שלנו - ובפורומים ואתרים אחרים - על מנת לפרסם את אתרך. אם כל כך הרבה אנשים מוצאים את האתר שלך, בוודאי אין לך צורך לעשות זאת על חשבון אתרים אחרים. עלה והצלח.

רייטינג היא מילה שגויה בהקשר הזה

רייטינג היא מילה של מפרסמים, המשתמשים במספר הצופים כמדד למחיר של פרסומות. מכיוון שהאתר שלי ***איננו מסחרי*** ו***אין בו פרסומות*** (בפעם האלף, ובתקווה שכולם יפנימו את האמת הזאת), אז אין לי רייטינג ואין לי שום אינטרס כלכלי לקדם את האתר. אני עושה זאת מפני שאני אוהב את פינק פלויד ואת רוג'ר ווטרס. "חבל רק שאתה מרגיש חסר בטחון" לא חסר ביטחון - יש לי מוטיבציה לקדם תכנים שאני מאמין בהם. גם קישרתי לקופת כרטיסים למרות שאין שום קשר לתחושת חוסר הביטחון שלי, נכון? "אם כל כך הרבה אנשים מוצאים את האתר שלך, בוודאי אין לך צורך לעשות זאת על חשבון אתרים אחרים" זה לא בא על חשבון פורום פינק פלויד. הפורום הזה חי וקיים, יש בו דיונים, אנשים שואלים שאלות ומקבלים תשובות. צירוף לינק רלוונטי בסוף ההודעה זה יופי של דבר, והלוואי שעוד אנשים יעשו את זה. תנסי פעם לגלוש בפורומים אחרים, ותראי שזה דבר מאוד מקובל ברשת.

avki

New member
אתה לא הבנת את הנק' שלי.

מלכתחילה, הפורום הוא מקום לדון בו. לזה אין עוררין. חוץ מזה, בגלל שזה מקום שגם נמצאים בו הרבה אוהדי פינק פלויד וגם בגלל שמקום עם דיונים צריך את מאגר המידע שעליו דנים מול עיניו אז יש בפורום גם מידע יבש על הפלויד, מידע שלא בהכרח ידונו עליו (במקרה הזה אין מה לדון על המידע הזה).לכן הפורום משמש גם כתחנת מידע, שאחרים יכולים להיעזר בה, ולא כתחנת מודיעין, שכל מי שרוצה יכול לזרוק שאלה, שהתשובה שלה ברורה, חד משמעית, וכבר כתובה במקום מסויים. אני בטוח שלמנהל הפורום יש סיבה למה סוג כזה של 'שירות' בפורום מפריע להתנהלות הנכונה של הפורום.

אני פחות בטוח ממך

"אני בטוח שלמנהל הפורום יש סיבה למה סוג כזה של 'שירות' בפורום מפריע להתנהלות הנכונה של הפורום" אני פחות בטוח. היה לנו ויכוח ארוך על זה, ואף פניתי להנהלת הפורומים בעניין. כאשר מדובר בקישור מועיל למידע מועיל, אין שום סיבה לצנזר אותו. במקרים רבים, אין ברירה אלא לתת קישור - ואם המידע הטוב ביותר נמצא מחוץ לפורום, אז צריך לקשר החוצה. אנשים יחזרו לפורום בכל מקרה, כדי להתדיין בעתיד, כך שזה לא פוגע בפורום בשום צורה שהיא.

חרטושה

New member
מזותומרת לא פוגע?!

יותר ממה שמפריע לי הלינקלוק חסר האחריות הזה, מפריעה לי היד הקלה על ההקלקה כאילו שהאינרנט זה רק פאן ושעשועים. אתה שומע אותי?! אל תקליק על שום לינק! ואל תגיד שלא הזהרתי אותך, היזהרתי, בדיוק ברגע זה. קח בחשבון שיום אחד תתחרט על זה. אולי לא היום, אולי לא מחר , אבל יום אחד.

מדליק מי שמקליק ראשון

תארי לעצמך שאת מחפשת ראיון עם דיויד גילמור, אבל בפורום יש בלגן ואי אפשר למצוא את הידיים והרגליים. אז מסתבר שאיזה פושע נכלולי תיכנן קונספירציה בינלאומית להגברת הרייטינג של האימפריה המקוונת שלו. הוא הולך להשתלט על העולם, והוא שואב את כל הגולשים אליו כמו מערבולת אימתנית. זה נורא!

לא כל קישור מותר, לפי הנהלת תפוז

ואם פנית אליהם, אתה בוודאי יודע זאת. "המידע הטוב ביותר נמצא מחוץ לפורום" - האמנם? רשימת הנגנים בטור עם ווטרס? דיונים על משמעותם של שירים? שוב, הטיעונים שלך הם שחור/לבן, ללא התחשבות בגווני האפור, מהם מורכבים חיינו - כולל ניהול פורום זה. בכל מקרה, ולאחר התייעצות עם הנהלת "תפוז": אם תמשיך להפריע להתנהלות הפורום, אני אנקוט באמצעים.

Lather

New member
אכן

לתפוז יש תקנון וגם לפורום יש תקנון וכמובן כל פורום מחוייב לחוקי מדינת ישראל (זהירות קישור חיצוני), אם הלינקים של מר בריטמן מנוגדים לאחד מהם, אנא מחקי, אבל אפילו את תקנון הפורום לא טרחת לעדכן בעניין, אז למה לתת תחושה מזויפת כאילו נעשה כאן משהו שהוא מעבר לבעיית אגו אישית מאוד של מישהו (מישהי?). סליחה שהפרעתי לדיון המרתק.

למעלה