נגנים!

omrisu

New member
שלום!

אני עומרי סוברי מפ"ת ורציתי לדעת אם יש פה חברה מפ"ת, אני גיטריסט ובפ"ת מה לעשות, אין מוזיקאים (אני בן 15). אני אוהב לנגן פינק פלויד, גאנס, סטיב ואי, קלפטון וגם קצת מטליקה.

blabla17

New member
דרוש זמר ללהקת רוק ישראלי....

שלום לכולם, דרוש זמר בערך בגיל 16-17, ללהקת רוק ישראלי ממערב ראשון, למי שמעוניין לדעת פרטים נוספים, ניתן ליצור קשר דרך איי סי קיו או אי-מייל: איי סי קיו: 343760405 אי-מייל: [email protected] ביי

guitar studio

New member
למי שרוצה להתאמן בנגינה בהרכב-../images/Emo41.gif

" בגיטר סטודיו" בת"א, נערכים שעורים בסגנון אנסמבל (סיטואציה של הרכב – גיטרות, בס, תופים קלידים... ). עובדים ביחד על נגינה, קצב, ואלתור. החבר'ה נחמדים ויש יופי של אווירה . למידע ופרטים נוספים נא השאירו הודעתכם עם טלפון בכתובת : [email protected]

Kelly Rowlake

New member
../images/Emo41.gif

היי אני כותבת טקסטים לשירים ואני מחפשת חבר'ה שמנגנים\מלחינים בשביל להקים אח"כ הרכב ( עדיף היפ הופ ). למי שמעוניין: [email protected]

nurdetrol

New member
דרוש גיטריסט מתל אביב בלבד לפני צבא

דרוש גיטריסט מתל אביב בלבד, לפני צבא, ללהקת פרוגרסיב מטאל ההרכב כולל עכשיו: אני- נור מתופף ובעל ציוד יקר מאוד בחדר למוזיקה מיקסרים, אקוולייזרים וכו'....) בן 13 תומר- גיטריסט בן 14 דוד- בסיסט בן 14 אור- זמר בן 13 כמובןןןןן שההודעה פונה גם לבנות!!!! מי שרוצה- נור- 051-824931 [email protected] תומר- 055-841031 ביי תודה מראש

דרוש/ה נגנ/ית למופע חדש

שני אמנים מהמובילים בתחום בארץ בונים מופע חדש המשלב נגינה חיה, להטוטנות, אקרובטיקה ותנועה. אנו מחפשים מוזיקאי (או מוזיקאית) עם ראש פתוח ויצירתי, בעל/ת יכולת טכנית גבוהה וחוש הומור. נגינה על מספר כלים מהווה יתרון משמעותי, רצוי מאד גם על כלי מיתר. אין צורך בניסיון להטוטני או אקרובטי. לפרטים נוספים צרו איתי קשר באימייל - orr(at)juggler(dot)net או בטלפון 053-580204. איציק.

NinaH

New member
מחפשת מתופף ובסיסט (ועוד...)

כולם ירושלמים (או כאלה שמוכנים לעשות את המאמץ). מתופף - לרסיטל של ידיד, בסיסט - ללהקה של אחר, והרכבי נוער ירושלמים, לליין הופעות בצוללת, ברחבי העיר ובבירת הנוער (עם הקלטות ברמה סבירה ולפחות ארבעה שירים *מקוריים*. לא קאברים.)

cookiez

New member
בסיסט מחפש הרכב

מחפש אנשים רציניים לבנות הרכב מעניין. חומר מקורי. אזור ת"א. 20+

ganja man

New member
מעוניין להצטרף ללהקה...

או להקים להקה חדשה...באזור חולון(להקה שמנגנת רוק או בלוז) אני גיטריסט בן 15... מי שרוצה שישלח לי הודעה בפרטי

PurpleGoat

New member
נגנים! ../images/Emo168.gif

לכאן ירוכזו כל חיפושי הנגנים/ להקות... אתם מוזמנים כמובן לפרסם אותן גם בלוח הנגנים, שם הן ישארו יותר זמן. כי אהבה עושים בחומוס מיכל

WinterDay

New member
אני כבר נואש.. דרוש\ה קלידן\ית

להרכב מטאל... סגנון לא ממש ברור, אפשר לומר גותי\דת' מלודי

SideFields

New member
עדיין מחפשים...

ללהקת פופ - רוק בריטי מאיזור המרכז - שרון דרוש באסיסט. פרטים נוספים בטלפון 054-582582 או באימייל - [email protected] ניתן לשמוע שירים של הלהקה בלינק הבא: או ב: http://stage.co.il/Authors/21498

למעלה