נגנים בנפח 20 gb

elior bm

New member
נגנים בנפח 20 gb

האם את Zen Vision וCreative יש גם בנפח של 20 gb? ובכלל, על איזה נגנים בנפח הזה אתם ממליצים (עד 1000 ש"ח..) תודה רבה רבה וחג שמייח!! =]

אני לא מתכוון להיות גס רוח,

אבל אתה מוכן להפסיק כבר לדחוף את D2 לכל מי שמחפש נגן? הבנו, יש לך את הנגן הזה ואתה מאוהב בו אבל זה נראה כאילו אתה אפילו לא קורה את הפרמטרים של המבקשים לפני שאתה מציע אותו. הבנאדם ביקש נגן בנפח 20 ג'יגה, לא נגן בנפח 8 ג'יגה עם SD של 16 ג'יגה.. ושוב, מצטער על הגסות רוח.

tweeg

New member
אין לי בעיה עם דעות

כל עוד הם נכונות תמצא לי עוד 2 נגנים שמגיעים ל20? ולא הM5 והX5L ישנים מדי הA2 יקר מדי האיפודים לא קרובים בנפח לאיריבר אין דגמים למיזו אין דגמים הZVM כבר בקושי(אם בכלל)נמכר הארכוסים לא מתאימים ולא במחיר אין סאנסות אין הבדל בין נגן עם 4+16 לנגן של 20,פשוט שום הבדל משמעותי הנגן שלי הוא הG3 למקרה שרצית לדעת,והבא (תחזיק את עצמך) יהיה כנראה הזן אין לי בעיה אם לשון ההודעה שלך ואני באמת לא חושב שזה גסות רוח ("הבנו, יש לך את הנגן הזה ואתה מאוהב בו" למרות שאת זה היית יכול לנסח אחרת
) אין לי בעיה לקבל ביקורת כל עוד יש לך רעיונות יותר טובים שאתה פשוט שולל...

elior bm

New member
ראשית תודה רבה...

דבר שני, אני בת אדם.. :p ולגבי הd2, הבנתי שאפשר להוסיף לו הרחבה של עד 8 ג'יגה..אני מחפשת 20 ג'יגה...... והזן, יש מלא סוגים לפי מה שאני יודעת... האם הכוונה היא לסוג שרשמתי בהתחלה? אני מצטערת שאני נודניקית,פשוט אם אני כבר משקיעה בנגן אז אני מעדיפה שהוא יהיה משהו טוב ושישמש אותו להרבה שנים.....

Son Gocu

New member
אתה יכול

להשקיע עוד 300 ש"ח, ולקנות את iAudio i7 16GB פלאש. נכון... זה לא עשרים, אבל זה פאקינג 16G פלאש...(זה לא בלטה) הוא הגיע לארץ, יש בבאג. המשך יום טוב(לך עליו, אני בטוח שלא תתאכזב) :) חג שמח

את יכולה לנסות ipod video דור 5.5 30 ג'יגה

http://zap.co.il/model.asp?model_id=371689 זה מעל התקציב שלך קצת, אבל אם את מצליחה למצוא ipood video דור 5 20 ג'יגה יש מצב שהוא יהיה בתקציב. אבל אני לא בטוח שעדיין מוכרחים אותו, לא מצאתי אותו בזאפ.

elior bm

New member
ומה לגבי ה- M5 וiAudio/Cowon?

והאם את Zen Vision וCreative יש בנפח 20 ג'יגה?

tweeg

New member
למה את סגורה על 20?

יש את הזן ויזןM שאליו נראה לי את מדברת של 30 יש את האיפוד קלאסיק של 80 במחיר ממש טוב הM5 והX5L הם נגנים ישנים ופחות מומלצים מהZVM לדעתי הקלאסיק אם יש לך מה לעשות עם הנפח או הZVM אם אין לך

למעלה