חחחחחחח בול!
ל ליאור243 New member 28/2/13 #58 צעד,את מתקדמת יפה מאוד.. עוד חודש בפורום ואת מעלה כוכביות חופשי.. ד"א התרופה לכאבי חזה היא עיסוי ממושך באופן שווה לשדיים.. מחפשת מתנדב?
צעד,את מתקדמת יפה מאוד.. עוד חודש בפורום ואת מעלה כוכביות חופשי.. ד"א התרופה לכאבי חזה היא עיסוי ממושך באופן שווה לשדיים.. מחפשת מתנדב?
W wish2 New member 28/2/13 #62 רק לגילוי נאות אני מתעבת אייקונים. כל המשתמשים בהם בצורה מוגזמת ובעיקר המשתמשות מכונות פוסטמות אייקונים. (ליאור גם אתה חוטא בזה,תרגיע). אבל אם משהו ממש מתבקש. אז הוא מקבל אייקון איכותי ומדוייק.
רק לגילוי נאות אני מתעבת אייקונים. כל המשתמשים בהם בצורה מוגזמת ובעיקר המשתמשות מכונות פוסטמות אייקונים. (ליאור גם אתה חוטא בזה,תרגיע). אבל אם משהו ממש מתבקש. אז הוא מקבל אייקון איכותי ומדוייק.
W wish2 New member 28/2/13 #70 חחחח אתה חתיכת זבל שמשתמש בפוסטים שלי נגדי. ואני לא ידעתי שהאבנים של הדג הנקרופיל שלי יסתמו את הכיור!! וזה הילד הטיפש שאמר לי איך לפתוח את הסתימה ואז השתחחרה לי שם הגומיה ועד היום יש לי נזילה!!! איפה זיקן??
חחחח אתה חתיכת זבל שמשתמש בפוסטים שלי נגדי. ואני לא ידעתי שהאבנים של הדג הנקרופיל שלי יסתמו את הכיור!! וזה הילד הטיפש שאמר לי איך לפתוח את הסתימה ואז השתחחרה לי שם הגומיה ועד היום יש לי נזילה!!! איפה זיקן??
W wish2 New member 28/2/13 #72 הבלונדינית החלולה לא מבינה שהיא סותמת את הצינור כל פעם שהיא מנקזת אל הפתח את הבוץ. היא פותחת סתימה ואז שוב מורידה את הבוץ פותחת סתימה ושוב מורידה את הבוץ עכשיו עליך תשלום צביעת השורשים שלי.
הבלונדינית החלולה לא מבינה שהיא סותמת את הצינור כל פעם שהיא מנקזת אל הפתח את הבוץ. היא פותחת סתימה ואז שוב מורידה את הבוץ פותחת סתימה ושוב מורידה את הבוץ עכשיו עליך תשלום צביעת השורשים שלי.
ל ליאור243 New member 28/2/13 #73 תסתכלי שוב תתאמצי להפעיל את הראש קצת(רק קצת..תנוחי הרבה אח"כ) ותחזרי אחי עם תשובה נכונה.