### נגנב אופנוע ###

lior133

New member
### נגנב אופנוע ###

נגנב אופנוע שטח DR-650 ב-14/4/03 מרחובות. רישוי 38-883-24. לכל המוצא פרס כספי. 057-258473 (ניר).

quadracer

New member
אחי

הסיכוי שתמצא את האופנוע זה כמו הסיכוי שאני ימצא את הטרקטורון שגנבו לי לפני 3 חודשים אחי אני מצטער להגיד לך לא נראה לי שיש לך סיכוי גבוהה למצוא אותו

אתה ממש מנחם אותו!

מה אתה מצפה שירים ידיים מראש??? תן לבחור לפחות לנסות, אולי הוא ימצא אותו, כבר קרו מקרים מעולם ואני אישית מכיר כמה שמצאו את האופנוע הגנוב שלהם!!! וחוץ מזה שאין דבר שעומד בפני הרצון, אם הוא ממש יתאמץ הוא ימצא אותו... ולבחור שגנבו לו את האופנוע, אל תתיאש, תהיה חזק, אני מקווה שהיה לך לפחות ביטוח... מוות לגנבים!!!

Vקינג

New member
משתתף בצערך.

דיווחת למשטרה? לפעמים הם מוצאים ומחזירים. מקווה שאתה תהיה בין ברי המזל המעטים.

augustushill

New member
תקשיב טוב

לפני מספר שנים גנבו לי DR350. דיווחתי זאת למשטרה, למרות שלא האמנתי ביכולתה למצוא אותו. שלושה ימים לאחר שקמתי מהשבעה, קיבלתי טלפון ממשטרת נהריה (!!!) שמצאו את האופנוע שלי כשאח של הגנב נוסע עליו. הכנופיה נעצרה והאופנוע חזר אלי במצב טוב. אל תאבד תקווה, קרו דברים מעולם. שיהיה רק טוב וחג שמח

natla

New member
משתתף בצערך.

פירסמת את ההודעה כבר בלוחות ? אן לא, פרסם ודווח כאן.

Fighting Nir

New member
../images/Emo18.gif חפש אותו במקום הבא...

מנסיון... האופנוע נגנב ברחובות! ובד"כ אופנועים דו שימושיים שנגנבים מאזור ראשל"צ והסביבה מגיעים בימי חופשה יפים למשטח החולות ליד "אגני החימצון" בראשון (סמוך למתחם הסופרלנד). נסה להסתובב שם. בהצלחה
WWW.TOPBIKER.COM

למעלה