נגן MP4 עם מסך גדול

maphisto324

New member
נגן MP4 עם מסך גדול

שלום לכולם, הייתי מעוניין לקנות נגן MP4 כאשר הדגש הוא על מסך גדול (משהו בסגנון ה-3.5" ). זיכרון המכשיר לא חשוב לי כל כך, העיקר שיהיו לו אופציית הרחבה ע"י כרטיסים. התקציב לעניין הוא כ-500-600 ש"ח ניסיתי לעיין קצת ב-ZAP אבל מצאתי עשרות נגנים וכמובן שאני לא יכול לדעת מה איכותי ומה לא. האם תוכלו לעזור לי למצוא נגן מתאים?

MrCola

New member
ובכן

ב"ה תראה השילוב הטוב שבין מסך גדול ואיכות של MP4 זה קרייאטיב(אבל רוב המחירים עומדים על 800+ בארץ),אבל בו אין חריצי זיכרון. גם דגם הiAudio D2 2GB יכול להתאים לך(2.5 אינץ') והוא עם חריץ הרחבה SD. בקשר לחריצי הרחבה,אין הרבה חברות שיש להם כאלה,החברה הכי טובה שמכילה נגנים עם חריצי הרבה היא Sansa והמסך של הנגנים שלה קטן מאוד אבל הם עם איכות. לסיכום, תחשוב יותר מה שחשוב לך ותדע שמסכים גדולים בנגנים מעלים מאוד את המחיר, אתה יכול להקטין את המסך,לשלם בזול וגם להנות(למשל בSansa).

maphisto324

New member
תוכל לתת דוגמא לאחד כזה?

אולי יהיה שווה התוספת הקטנה הזו, עבור לקבל את הדרישות. הנגן היחיד שאני ראיתי בפועל הוא נגן מבית CLIPPER שדומה בצורתו ל-PSP, יש בו רדיו מובנה,מסך של 3.5", מצלמה 2MP וחריצי הרחבה של כרטיסי SD ומחירו היה כ-600 ש"ח. יכול להיות שמבחינת חלק הוא "נגן מדבקה" אבל לפחות ממה שאני ראיתי הוא איכותי מאוד יחסית למחירו ונותן תמורה יפה מאוד. לפני שאני קונה רציתי בכל זאת לבוא ולשאול למומחים, אולי קיים נגן איכותי ועמיד יותר שיוכל לשרת את המטרות שלי ושאני לא אתחרט עליו לאחר מכן..

O

omerdav

Guest
חס ושלום

יש אולי 70 חברות שמוכרות נגנים,10 מהם הם חברות שכדאי לקנות מהם נגנים. בתקציב שלך יש 4 נגנים שיש להם אפשרות הרחבה: Iriver E100 4GB Creative ZEN 4GB Cowon Iaudio D2 2GB Sandisk Sansa View 8GB אני לא מבין מאיפה הצורך הדחוף לחריץ הרחבה? אם אתה מוותר בתקציב שלך על חריץ אתה מוסיף לרשימה שלך גם את Meizu M6 8GB. הערה אחת או שתיים למר קולה: מאיפה ההכללה הזו ש"שילוב טוב בין מסך גדול ואיכות של MP4 זה קריאטיב"? אתה יודע כמה עוד חברות מייצרות נגנים עם מסכים גדולים ואיכות לא פחותה? ומאיפה בדיוק ההכללה הזו ש"החברה הכי טובה שמכילה נגנים עם חריצי הרבה היא Sansa והמסך של הנגנים שלה קטן מאוד אבל הם עם איכות"? דבר ראשון לא לכל הנגנים שלה יש חריצי הרחבה (ע"ע Clip,M240) ודבר שני לסאנדיסק אין מסכים קטנים במיוחד בדגמי ה-MP4. ה-View מכיל מסך 2.4 שזה מכובד מאוד בהתחשב בתקציב של מאפיסטו.

maphisto324

New member
תודה רבה על התגובה

הצורך בחריץ הרחבה נובע מהייתרון של חיסכון במחיר בקניה של נגן עם זיכרון מכשיר נמוך, וקנייה של כרטיסי זיכרון מידי פעם שמאוד מאוד (מאוד) זולים היום. זוהי לא דרישה מוחלטת. דוקא הרבה יותר חשוב לי העניין של המסך- שיהיה גדול. שלצערי אין באף נגן שהצעת... אם נעזוב לרגע את עניין התקציב, על אילו נגנים תוכל להמליץ לי בעלי מסך של כ-3 או 3.5" לפחות?

O

omerdav

Guest
וכל אלה כמובן עולים מעל תקציבך

אחרת היית מציע לך...

maphisto324

New member
../images/Emo4.gif

תודה גם לך על התגובה, אבל האותיות והמספרים האלה לא אומרים לי שום דבר.. תוכל לכתוב את שם החברה והדגם המלא של כל נגן שציינת?

tweeg

New member
למה להתבאס?

גיגול,וחיפוש בזאפ היה פותר לך את זה בשתי דקות apple ipod touch microsoft zune2 cowon iaudio a2 cowon iaudio a3 archos 605 לדעתי רק אלא נמכרים בארץ (לא כולל את הq5w שלא מתאים,והyp2 או משהו בסגנון שלא נראה לי נמכר בארץ)

יאיר B

New member
אתה מודע לזה שיש הגבלה על קיבולת כרטיס

הזיכרון. כלומר, גם עם בעוד שנה יצאו כרטיסים עם יותר קיבולת, אתה לא תוכל להשתמש בהם כי המכשיר לא תומך. בדרך כלל החברה לא טורחת לטפל בבעיה (דורש עדכון בביוס בדרך כלל).

למעלה