נגן MP3

Love benjosh

New member
נגן MP3

שלום, ההורים שלי בקרוב נוסעים לחו"ל וביקשתי מהם שיקנו לי נגן MP3, מכיוון שאני לא מבינה בזה, רציתי שאתם תציעו לי איזה נגן לקנות.. לא יקר מידי, שהמחיר יהיה באמצע.. ואני מבינה שמקבלים עם הנגן קבל כזה שאפשר להעביר שירים מהמחשב, זה נכון?

Love benjosh

New member
הנגנים האלה עולים הרבה?

איזה סוגים יש.. תפרטו קצת ותסבירו לי אם אפשר שאני אוכל להגיד להם מה לקנות לי..

weird dust

New member
תלוי איזה נגן רוצים

יש נגנים עם מעט זיכרון שבנוים על דיסק פלאש (שבב או כרטיס) שהם זולים והמקסימום שהם מגיעים זה לג'יגה אבל מה שלרוב מוצאים זה 512 מגה שניכנסים לשם בערך 118 שירים (בערך חשוב לזכור את זה). יש נגנים שהם יותר רציניים והם מכילים דיסק קשיח כמו במחשב ובם נעים בגדלים של בין 4 ל60 ג'יגה (זה מה אני זוכר שהיה לאחרונה) אני ממליץ על אלו של הדיסק הקשיח אבל הם יקרים יותר.

Love benjosh

New member
כנס../images/Emo26.gif

אני לא צריכה הרבה ג'יגה.. במחשב יש לי 230 שירים וזה כמעט ג'יגה אבל עדיין לא.. חסר ממש קצת.. כמה עולה הנגן ע- ה-4 ג'יגה? ואיך אני יכולה לברר עוד פרטים? או שפשוט שם ההורים שלי יגידו נגן MP3 על דיסק קשיח של 4 גי'גה ושם כבר יסבירו להם?!

weird dust

New member
כרגע אנחנו בפורום א פוד ולכן אמליץ

בעיקר על האי פוד מיני, מחירו בארץ הוא 1700 שקל ובאמריקה 250 דולר באירופה (אני יקח את גרמניה, זה כולל מיסים) 260 יורו. לאיזה חן"ל הם טסו? לא לשכוח שעל כל אי פוד וחבריו יש 33 אחוז מס במכס. ההצהרה עליו מחויבת בוק ובמקרה ולא הצהירו ונתפסו יש קנסות כבדים. המחיר לא יהיה זול בהרבה מהארץ ויכול להיות סיכוי שבאילת זול יותר. (באילת חייבים כרטיס תושב בשביל לקנות)

weird dust

New member
בדיוק חשבתי אז

של איזו ארץ לשים ואמרתי לעצמי אוסטריה או כרמניה ובסוף שמתי גרמניה באוסטריה המיסים יותר רציניים, 269,00 יורו לא לשכוח שאם את רוצה להצהיר עליו בארץ את יכולה לקבל חזרה בשדה תעופה את המיסים שלקחו האוסטרים.

Love benjosh

New member
טוב את זה כבר ההורים שלי יחשבו

אני יגיד להם לברר שם פרטים ונראה אם לקנות בארץ או בשדה תעופה... תודה על העזרה...

weird dust

New member
אין בשדה התעופה בארץ

אולי בשדה התעפה שם יש, בהולנד אני בטוח שיש בדיוטי פרי (ליד ה-MNMS
)

weird dust

New member
כן, מקבלים כבל חיבור למחשב

והוא ניקרא יו אס בי או סוג כבל אחר פחות נפוץ אצל המשתמשים הפחות עיניניים הוא הפייר וויר.

sivanlast6

New member
אם אני יגיד שקיבלתי את זה במתנה

מידיד, עדיין יחיבו אותי על מס?

weird dust

New member
כל מחשיר שהשוי שלו יותר מ200 דולר

מחוייב במס. כל מה שעולה מעל 200 דולר מחוייב במס כשהוא ניכנס לארץ. עכשיו על האי פוד יש 33 אחוז מס לפי מה שהוא מתוייג. לא לשכוח: מי שמתכוון לשלם מס שיקח את המס מהארץ שממנו הוא קנה את המכשיר בשדה תעופה.

sivanlast6

New member
מקסימום אני יוציא את המכשיר מהריזה

ואני יגיד שהבאתי את זה איתי מהארץ ויוותר על חווית הפתיחה של הקופסא=\

למעלה