נגן MP3

נגן MP3

יש לי במחשב ספרייה של קבצי מוסיקה MP3, הספרייה מסודרת לפי אמן או להקה ובתוך כל מחיצה יש שירים, שם הקובץ הוא בעברית.
לדוגמה: במחיצה "אריק איינשטיין" יש קובץ בשם "אריק איינשטיין - אני ואתה". יש לי גם שירים באנגלית, שמות הקבצים באנגלית.
אני מעתיק את כל ספריית המוסיקה לסמארטפון אנדרואיד. כשאני פותח את הנגן בטלפון אני רואה שחלק משמות הקבצים מופיעים בג'יבריש.
הרצתי אפליקציה שנקראת id3fixer וזה אכן תיקן חלק מן הקבצים אבל חלקם עדיין בג'יבריש.

נראה לי שהבעייה נובעת מכך שהאפליקציה מתקנת את שמות הקבצים אבל אינה יודעת לתקן מה שמופיע ב PROPERTIES של קבצי ה MP3

יש לכך פתרון?

שאלה נוספת באותו תחום

כאשר אני פותח את הנגן אני רואה בלגן... כלומר... השירים לא מופעים לפי סדר של אלבום (רק בחלקם) וגם לא ניתן להציגם במבנה הספריות שאני יצרתי.
הנגן מציג אותם לפי אמן או אלבום (אני מניח שמידע זה נלקח מן ה PROPERTIES של הקבצים).

האם יש דרך להציג את זה לפי ספרייה או בדרך מסודרת אחרת למשל לפי אמן? הבעייה היא שבחלק מהקבצים שם האמן לא רשום ב PROPERTIES
לכן חשבתי שאפשר אולי להציג לפי ספרייה פיזית.... (?)

ארזS

New member
אכן הבעייה היא

ב-PROPERTIES של קבצי ה MP3.
אני ניקיתי אותם ואז זה מסודר בסיפריה לפי שמות הקבצים.

שאלה נוספת

האם יש דרך לנקות את הפרטים הללו מה PROPERTIES מבלי להכנס ידנית לכל קובץ... ? זה מאות קבצים...
אולי יש איזה אפליקצה שעושה את זה על המחשב או על הנייד?

ועוד שאלה...
אחרי שניקית זה מופיע במבנה של ספריות או ברשימה אחת ארוכה לפי שמות הקבצים?

ארזS

New member
לפי הידוע לי הניקוי רק בעבודה סיזיפית במחשב.

וזה מופיע אצלי על פי שמות הקבצים.

POWERAMP

הורדתי את הנגן הזה והוא אכן פתר לי את הבעייה כי יש בו אפשרות להצגת השירים לפי תיקיות - מעולה !

סטלוס2

New member
אם הבנתי את שאלתך...

יש אפליקציה מצויינת שנקראת ITAG שאפשר לתקן איתה את זה. יש גם נגנים מסויימים שאפשר לתקן ישירות מתוכם (למשל POWERAMP שאני משתמש בו).

אבל, צריך לעשות כך אחד אחד. לא מכיר דרך להריץ על הכל אוטומטי.

סטלוס2

New member
תוספות

נכנסתי עכשיו ל-ITAG אצלי ונכנסתי לשיר בעברית - השיר שם מופיע בג'יבריש (ניתן כמובן לשנות) - א-ב-ל בנגן עצמו (POWERAMP) השיר מופיע בעברית תקנית על כל השירים - בזמנו תיקנתי את השמות עצמן ישירות מהנגן ומאז זה מופיע בצורה תקינה.

בקיצור, זה מורכב קצת אבל לדעתי אם תשחק עם האפליקציות / תנסה עם נגן חלופי - בסוף זה יסתדר.

amitp

New member
הדרך הפשוטה (והאוטומאטית)

היא על ידי תוכנה כמו TUNEUP. התוכנה מסתנכרנת מול ITUNES או WIN MEDIA PLAYER, עוברת על כל ספריית המוסיקה שלך, מזהה את השירים ע"פ החתימה הדיגיטלית שלהם (כמו SHAZAM) ומצמידה להם תגיות נכונות, מה שמאפשר קיטלוג נכון על פי אלבום/אמן וכו'. יש גם תוכנות חינמיות שעושות את זה, אבל אחרי שניסיתי כמה TUNEUP היתה היחידה שגם זיהתה שירים בעברית (בד"כ) כמו שצריך.

למעלה