נגן MP3 - חלק ב'

masterform

New member
נגן MP3 - חלק ב'

שלום לכולם, כזכור לכם לפני איזה חודש ומשהו קניתי נגן MP3 של 512MB ובקשתי מכם רשימות של שירים מומלצים. אחרי שסוף סוף הצלחתי למלא אותו בשירים, עשיתי את הלא צפוי והחזרתי אותו לחנות (לא היתה בו פנקציית RANDOM שהיא לדעתי החשובה ביותר). בכל מקרה, לפני יומיים קניתי נגן חדש - וזה אומר שאני צריך עוד 512MB של שירי החלקה ברולר היות והנגן הנוכחי הוא בנפח של 1GB..... אז יאללה, תרגישו חופשי לכתוב שמות של כל שיר שעושה לכם את זה תודה. נ.ב. מי שאוהב אותי - הוא לא יקטוף אותי (שלכם, דם המכבים)

Explize

New member
הנה לך!

כבר כתבתי פה גם המלצות תחפש קצת יותר למטה... אבל אני אנדב לך קצת להקות שיש אלבומים שלמים שהם פשוט קלאסים(אל תחפש לי שירים בודדים כמו כוסית...תוריד אלבומים או דיסקוגרפיות..או תקנה!!!!): אלטרנטיב: system of a down, prodigy,luciana coil,skunk anansie,smashing pumkings,rob zombie,rammstien,korn, slipknot(ומכאן אנשים ימשיכו) רוק קלאסי: guns n roses, aerosmith,bon jovi, metallica,garbage,dire strairs,pearl jam,RHCP,bodycount,guano apes,u2,nirvana רוק ממש קלאסי: the shadows, elvis,little richard, blacksabath,led zepplin, pink floyd, beatles,hendrix, deep purple גותי:haggard, night wish,dream theater' דאנס , 80ת 90: תחפש באימיול אוספים של " הטוב של 90 " או " הטוב של 80" ת יש פשוט המון להקות של להיט אחד שהיו נפוצים בזמנו ישראלי: הרשימה ארוכה מכדי שנפרט: החל מכוורת דרך פורטיס ומינימל קומפקט עד לברי , ממשינה דרך הקספרים ועד היהודים, אינפקציה, בנזין גזוז, שלמה מזרחי, ארז נץ,אראיל זילבר, מאיר אריאל, גידי גוב , שלום חנוך,אריק אינשטיין ועוד ועוד!!!!!

נעם11

New member
קודם כל

לא משנה מה השיר עדיף לך שיק קצבי זה ימריץ אותך (דרך אגב אני נועם בן11 מפ"ת אני חדש כאן)

WinterPerson

New member
סיריון היקר שנות ה-80 הן הכי טובות

להחלקה. זה קונצנזוס ידוע בקרב מחליקים רבים בכל הארץ. אלמוג (madbull) שלח לי רשימה מכובדת וטובה מאוד של שירי שנות ה-80. להנאתך ולהנאת כולם.

למעלה