נגן ipod

ע ד ן 101

New member
נגן ipod

אני מבררת מחירים של ipod. הבנתי שיש כמה סוגי, ביררתי על ה- mini ipod והבנתי שהוא עולה בסביבות ה- 200, 250$ מכיוון שipod mini נראה לי קצת גדול ומגושם, אז החלטתי ללכת על ה ipod shufell' (יש דבר כזה נכון?), השאלה שלי היא כזאת, איפה הכי כדאי לקנות ipod, אם אני אקנה בדיוטי פרי, זה יוריד את המחיר, או שכדאי פשוט לקנות בחנויות, או אולי באינטרנט, והאם יש עוד סוגים של ipod שהם יותר קטנים. תודה מראש, לכל מי שיענה
וסליחה על הבילבולי מוח. יומטוב:)

מה זה מגושם?

איפוד מיני דווקא מאוד קומפקטי וקטנטן, בערך קופסת סגריות. מחיר נורמלי וזול משמעותית תמצא בארה"ב ברוב הדיוטיפרי המחירים אפילו יהיו יקרים יותר ובאירופה תלוי איפה.

ע ד ן 101

New member
אבל לאומת נגנים אחרים

הוא נחשב די גדול. למשל ה- ipod shuffle הרבה יותר קטן ממנו, ולי אישית יש mp3 של sun disk שהוא גם יותר קטן ממנו... לא יודעת, בכל זאת גם קופסת סיגריות זה די גדול בשבילי :-\

ע ד ן 101

New member
למה הכוונה נגן פלאש?

ובאמת אני אשמח אם תוכל להסביר לי מה ההבדל העיקרי בין ipod shuffle ל mini ipod. תודה :)

vertigo17

New member
ההבדל...

בנגני פלאש(כמו אייפוד שאפל) השירים נשמרים על שבבי פלאש, באיפוד מיני לעומת זאת, יש דיסק קשיח שעליו נשמר המידע, ומן הסתם יש בו הרבה יותר מקום(הכי הרבה מקום שתמצאי בשאפל זה גיגה, לעומת באייפוד מיני יש בין 4 ל6 גיגה, תלוי בדגם ויש גם דגמים של איפוד 40 ו60 גיגה)

weird dust

New member
עוד כמה דברים

פלאש זה זכרון שפועל על אותות חשמליים. דיסק קשיח הוא כמו במחשב ויש בו חלקים נעים, צלחות (דיסקים) ומחט. הנגן פלאש בעקרון עמיד הרבה יותר וקטן יותר לעומת הדיסק הקשיח שזוהי טכנווגיה ישנה יותר וזולה יותר אשר גם מאפשרת יותר נפח זיכרון. נגני פלאש קלים יותר וקטנים יותר. נגני פלאש רבים בשוק הם נגני מדבקה והם מוציאים שם רע לנגני הפלאש.

ע ד ן 101

New member
אז עכשיו אני מבולבלת... :\

טוף... בוא נגיד שאין לי בעיה של מקום, זאת לא ההתלבטות שלי, עד עכשיו הסתדרתי עם פחות מג'יגה.. ואני גם לא רוצה יותר מג'יגה. אבל אם אני הולכת על הipod shuffle, אז כדאי? זה ברור שהוא פחות טוב מהמיני.. אבל זה גם ענייני תקציב, המיני נורא יקר לדעתי. סליחה על הקשיי הבנה..

LinkTree

New member
מוצר זול מאוד שמיוצר בסין בדרכ

שכל ההבדל בין חברה לשניה זוהי המדבקה המודבקת עליו.

למעלה