נגן DVD מסוג DV6H LG

Deer Hunter

New member
נגן DVD מסוג DV6H LG

האם למישהו בפורום יש נסיון עם נגן DVD הנ"ל בעיקר לגבי ניגון בפורמט MKV אבקש לפרט האם הנגן מנגן מדיה DVD שעליה צרוב קובץ MKV ? או רק דרך דיסק און קיי ? והאם הוא יודע גם לזהות כתוביות ? קשה להשיג מידע באינטרנט לגבי נגן זה , כנראה שאין איתו נסיון רב תודה מראש לכל המשיבים .

גיליום

New member
DV6H זה אחלה מכשיר

לקח לי 0.44 שניות להשיג עליו מידע. כתבתי בגוגל: "dvd player LG DV6H" (בלי המרכאות)
תכנס לאתר של LG, יש שם קובץ מידע בפורמט pdf, אמנם באנגלית אבל לא מסובך מדי. המכשיר מנגן קבצי MKV וגם AVI, MPEG ועוד. הוא תומך בכתוביות, למרות שלא ברור אם גם בכתוביות בעברית. אם אתה קונה את המכשיר בישראל, הסיכוי רב לכך שהוא תומך גם בעברית, אך חשוב לוודא זאת עם היבואן/המשווק. המכשיר תומך ברזולציה של הפרדה גבוהה (HD). מנגן את כל סוגי המדיות הנפוצות CD ו-DVD מזהה את כל סוגי התקני הזיכרון מסוג USB (גם כוננים ניידים), בכל סוגי מערכות הקבצים הנפוצות (NTFS ו-FAT32), אינו מיועד להתחבר ישירות למצלמות דיגיטליות או למחשב! לקריאה נוספת, תכנס לאתר של LG בברכה, גיליום

Deer Hunter

New member
שאלתי לגבי נסיון

1. קודם כל תודה על התשובה 2. את מה שמצאת באינטרנט גם אני מצאתי 3. מה שלא מצאתי היא ביקורת של מישהו שהשתמש במכשיר לכן פניתי לבעלי נסיון אם יש כאלה.

גיליום

New member
לפי המדריך למשתמש..

לפי המדריך למשתמש שנמצא באתר של LG (בקובץ PDF), המכשיר הזה תומך ברזולוציה עד 1920x1080 וזוהי רזולוצית HD. אגב, כפי שנאמר לעיל, MKV יכול להכיל סרטים בכל הרזולוציות, MKV דומה ל-AVI בכך שהוא פורמט "מיכל" (Container), שמסוגל להכיל רצועות (Tracks) של וידאו ואודיו המקודדים בקודקים שונים והרזולוציה נקבעת על-ידי הקודק ולא על-ידי המיכל של הוידאו והאודיו. MKV הוא פורמט חדש יחסית ו"פתוח" ככל שאני זוכר (כלומר, הוא לא קניין של שום חברה מסחרית) ולכן בשנים האחרונות הפורמט הזה הופך להיות יותר ויותר פופולרי והרבה מפיצי סרטים (באינטרנט), בוחרים לעבוד איתו. באופן טבעי, סרטים חדישים מופצים ברזולוציות גבוהות יותר מאשר לפני 5 שנים למשל וכך נוצר מצב שהרבה מסרטי ה-MKV בהם ניתקלים באינטרנט, מכילים וידאו ברזולוציית HD. בכל אופן, לא מן הנמנע להתקל גם בסרטי AVI המכילים תוכן HD. בברכה, גיליום

זה טוב. זה אומר שיש התקדמות בתחום

ומכשירי DVD (צריך כבר לקרא להם מכשירי בלו ריי) כבר יודעים לנגן קיבצי HD. המכשיר שלי Apex - DVX-815 התקלקל ואני עדיין לא מצאתי לו תחליף. חשבתי על סטרימר, אבל אני רואה שכבר יש מכשיר DVD שיודע להפעיל קיבצי HD.

למעלה