נגן שמשמיע דיבור לאט

נגן שמשמיע דיבור לאט

בו בזמן שאני מאזינה באמצעות הנגן winamp להרצאה מוקלטת, אני מקלידה את דבריו של המרצה בword לקובץ doc. אני שולטת על קדימה ואחורה בנגן וכן על pause, אולם זה לא בדיוק עוזר לי מפני שהיה עדיף אם הנגן היה משמיע לי את המרצה מדבר לאט יותר. האם קיימת תוכנה/נגן היודע להשמיע את הדיבור כאילו הדובר מדבר לאט יותר מבלי להפוך את קול הדובר לעבה (נמוך באוקטבה) ? האם תוכנה/נגן זה הם חינמיים ?

Hawkgirl

New member
תגידי, לא שאלת פה פעם שאלה דומה? @:

ואמרנו לך כבר שזה לא הפורום הנכון? בכל מקרה, בגלל שאני לא זוכרת אם זו את או לא, והחיפוש בתפוז, מאז שהוא שונה, התפגר לחלוטין. בכל מקרה, לא קיימת תוכנה כזו, כך שגם אין צורך לענות אם זה חינם או לא, כי לא קיימת תוכנה כזו. קיימת רק האפשרות להאט את קובץ המוזיקה(ואני קוראת לזה קובץ מוזיקה בגלל שזה בטח כפורמט MP3/WAV או לא יודעת, ולא בהכרח מוזיקה כי כמו שאת אומרת זו הרצאה) ולגרום לזה להישמע נמוך יותר ומעוות. שאלות בנושא הזה תשאלי בפורומים אחרים בתפוז, פורום מחשבים/תוכנות/עזרה טכנית או לא יודעת איזה עוד פורומים יש בתפוז. אבל לא פה @:

chen010189

New member
כן

חיפשתי את הניסוח המתאים וראיתי שזה לא הולך ועבר עליי יום שמח היום. אז ויתרתי סתם אבל באמת, אנחנו עובדים עם מיקרופון ואזניות אז זה נוטה להטעות SO NOT

miaBaby

New member
בכל וינדוס מדיה פלייר גרסא חדשה יחסית...

בתפריט למעלה תלחצי VIEW ואז ENHANCEMENTS ואז: SHOW ENHANCEMENTS יופיעו לך התוספות (ENHANCEMENTS) למטה בחלון של NOW PLAYING (החלון הראשי של מדיה פלייר) תעברי ביניהם (יש חצים ימינה ושמטלה לעבור תוספות) עד שתגיעי לPLAY SPEED SETTINGS ושם תוך כדי שאת משמיעה את השיר את יכולה להגביר ולהנמיך את המהירות של השיר בלי פיטץ' , רק המהירות. מקווה שזה עוזר, אופציה מגניבה

Hawkgirl

New member
הא חן חן לך

למרות שניסיתי את זה, וזה עדיין עם עיוותים, אבל אולי זה יספיק לה O: לול ושמעתי שיר שקוראים לו Rumba, ובהגברת המהירות נשפכתי מצחוק מאיך שזה נשמע XDDDD IT'S A RUMBA MADNESS! RUMBA! RUMBA! RUMBA! RUMBA! RUMBA! RUMBA! RUMBA! RUMBA! RUMBA! RUMBA! http://www.youtube.com/watch?v=nVAdCmQR3R0

miaBaby

New member
ראמבה?

יא קרועה XD בכל מקרה, כל תכנה בייתית זה לא יהיה מושלם איתה. בשביל ממש לשנות מהירות ושישמע סבבה, צריך פרו-טולס... ובשביל פרו טולס צריך כסף או שלאבא שלך יהיה אולפן P:

אני מוכנה לשלם כסף עבור תוכנה כזו

תוכלי לרשום לי את השם פרו טולס באנגלית ? אני מוכנה לשלם כסף עבור תוכנה שמאיטה את הדיבור מבלי לאבד את האיכות.

barlevy

New member
איכות תמיד תרד

היות והמחשב"משלים " אינפורמציה" כאשר מאיטים ממש כמו שמגדילים תמונה שצולמה ברזולציה נמוכה והבול נראה מפוקסל אבל למרות זאת כל עוד לא מגזימים העיוות עדיין נשאר בגדר "מובן" לאוזן -מה גם שמדובר בהרצאה ולא בעיבוד שיר לרדיו. בכל מקרה..לקנות פרוטולז לצורך העניין זה קצת מוגזם -זו תוכנה שבגירסתה הפשוטה ביותר עולה מעל 300$

למעלה