נגן פשוט

נההה

New member
נגן פשוט

שלום, אני חדש פה.. החלטתי שהגיע זמני לעשות את השידרוג מיוחל מהדיסקמן הישן לנגן MP3.. באמת שקשה לי לעשות את המעבר כי אני חובב גדול של דיסקים ואולי מאחרוני הרוכשים. אני מתנגד בתוקף להורדת מוזיקה ברשת וכו'.. אבל זה בטח לא מעניין אתכם.. :) בקיצור, נגן MP3 זו הקנייה הבאה. אני אשמח לקבל המלצות, על נגנים טובים, אמינים וקטנים. כמובן שה-IPOD עלה כאופציה ראשונה, אבל אתמול ראיתי אחד והוא יחסית גדול (הוה היה כמעט בגודל של קופסאת סיגריות, אלא אם יצאו דגמים דקים יותר?!?!?) בכל מקרה, ראיתי אחד של SANDISK שנראה קומפקטי מאד.. אז אני אכווין אתכם מעט: קטן. אמין. רדיו. טייפ מנהלים (מקליט). מהיר (מהירות העברת מידע מהמחשב). ושידע לקרוא מספר פורמטים במקביל (MP3, WAVE וכו'..) תודה וסליחה שבלבתי במוח..

TheRealDeal

New member
אייפוד מיני, פיצפון, גודל של קופסת

גפרורים, אבל פחות מקום לאכסון, 4 או 6 ג'יגה. SANDISK לא נחשבים לאיכותיים מדי, אלא לתמורה טובה למחיר. אתה מחפש רדיו והקלטה, האייפוד לא נותן את זה אז אפשר למחוק אותו מהרשימה. זה קשה לכוון אותך ככה, תיתן תקציב, כמה מקום אכסון...

נההה

New member
צודק

אני אקנה את המכשיר בארה"ב, אז מסגרת התקציב מעט יותר גבוהה.. בכל מקרה, אני מעוניין להשקיע עד 100 דולר על מכשיר. אני חדש בתחום, אז אם תוכלו לענות בשני ערוצים זה יעזור לי מאד. פעם אחת, לגבי מכשירים איכותיים שלפי מה שהבנתי, מהתשובה הקצרה שלך, לא תומכים ברדיו והקלטה. ופעם שניה, לגבי מכשירים יותר פשוטים, שנותנים מענה למגוון צרכים, אבל באיכות נמוכה יותר. תודה..

weird dust

New member
האי פוד הוא פשוט נטול פיצ'רים

ישנם נגנים מצויינים של חברות אחרות שנותנות הרבה פיצ'רים וגם איכות ומחירם דומה או זהה לאי פוד.

tamtame

New member
איזה מכשיר לקנות?

על איזה נגן אחר (בעל נפח של לפחות 15GB) היית ממליץ? לאיזה פיצ'רים התכוונת ?

weird dust

New member
יש כל מיני

יש IRIVER H320, יש את אי אודיו שעכשיו יצא X5, יש את האי פודשהוא לא רע בכלל, יש את הרקוס שהוא קצת יקר אבל שווה. פיצ'רים כמו רדיו או הקלטה.

tamtame

New member
מהם היתרונות?

תודה על התשובה המהירה, בדקתי קצת,מבחינת המחיר ה IRIVER עולה כמו ה IPOD (אפילו יקר יותר בכמה עשרות ש"ח), האם הוא תומך בעברית ? אם כן - יתרון עצום... האם אפשר להוריד אליו תמונות מהמצלמה - להשתמש בו כhard disk ? אני טסה בעוד שבוע לתקופה ארוכה ורק עכשיו התפניתי לנושא הזה איפה אפשר לראות את המפרט של ה H320 או אולי השוואה בין שני המכשירים ?

bitonano

New member
תשובות

אין לא עיברית רשמית עדיין, אך כמו לאייפוד יש עיברית אבל לא רשמית. אפשר להורי תמונות הישר מהמצלמה ולהשתמש בו ככונן נייד. מפרט טכני חפשי פה: www.iRiver.com

weird dust

New member
ניראה לי שחשוב לצין משהו

ארקדיה בעבר טענה כי היא אינה מבטלת את האחריות אם מתקינים עברית. מומלץ לברר איתם בכדי להיות בטוחים לפני ההתקנה.

tamtame

New member
IRIVER בעברית

איפה אפשר למצוא/להוריד תוכנה שתומכת בעברית ל IRIVER ? אשמח לתשובה מהירה בגלל לחץ של זמן...

TheRealDeal

New member
תשובה ב2 ערוצים אני יכול לתת

אבל נגן ב2 ערוצים לא
(והמבין יבין...) וברצינות, אין מבחר גדול של נגנים במחיר הזה, בטח שלא איכותיים מדי, אבל כל מה שנכנס לקטגוריה מהנגנים הבאים יתאים: http://reviews.cnet.com/4521-6532_7-5021434-2.html?tag=subnav http://reviews.cnet.com/4521-6532_7-5021434-1.html?tag=subnav

weird dust

New member
אני ההיתי ממליץ על ה-IAUDIO

הוא קטן, גודל ג'יגה, מאוד איכותי ומכיל פונקציות לא רעות. עוד נגן מומלץ שלדעתי קצת יותר גדול היא נגן ריו שהוא איכותי, עיצוב מעניין (היחיד שעגול לדעתי), יש בו פונקציות טובות וגם אפשרות הרחבה בחלק מן הדגמים. הם יקרים, אבל שווים את מחירם. האי פוד מיני הוא כבר תחום אחר, בעל דיסק קשיח ויותר מקום. כמובן שהוא גדול יותר אבל הוא קל יחסית וגם קטן יחסית.

DrLecter

New member
בעיני האייפוד נהיה לסמל סטטוס...

ולא יותר. יש נגנים בשוק במחירים שלו ועם אופציות הרבה יותר מתקדמות, עצם היותו השליט הבלתי מעורער בכמה שנים האחרונות בשוק הנגנים הופך אותו ליקר ולא יותר מזה.זאת דעתי הכנה לפחות. אני מצטרף לאמירה של המנהל ומשבח את Rio נגנים מאוד איכותיים ובמיוחד סדרת הForge שבאה בדגמי 256,512 וג'יגה, נכון יקר קצת אבל שווה את המחיר. בהצלחה!

Tnid

New member
אולי... אבל...

נכון שחלק גדול מההצלחה של האי פוד נובעת מעצם הפופלריות שלו, והשם שהוא צבר... אבל יותר אפשרויות הן לא בהכרח מדד לאיכות... לדעתי היתרונות הגדולים ביותר של האי פוד לא באים לידי ביטוי במפרט הטכני וברשימת הפונקציות שלו... צריך להשתמש בו כדי לראות למה הוא נגן מצויין...

JustThomas

New member
השתמשתי, לא התלהבתי,

העיצוב המינימליסטי או הגישה הנוחה לא מספיק משכנעים אותי לקנות דווקא את האייפוד, כאשר באותו מחיר אני יכול לקבל נגן עמוס פיצ'רים באיכות לא נופלת (ואף מתעלה) מעל האייפוד.

נההה

New member
קודם כל תודה

בקשר לעיצוב.. ראיתי ב-EBAY נגן עגול של CREATIVE (נגן ספורטיבי או מש'ו בסגנון), סתם כדי להרחיב את האופקים.. בקשר ל-IAUDIO ול-RIO, איזה דגמים/ סדרות מומלצים בעיקר?

weird dust

New member
הנגנים המומצים

אנחנו מדברים על נגני פלאש אז נגן G3 של אי אודיו או נגן בשם FORGE של ריו. יש בו רדיו ויש לו אפשרות הרבה עם כרטיס פלאש SD (לדעתי).

נההה

New member
יש אתר שמשווה בין מכשירים?!?

אני לא מדבר על אתר כמו זאפ שרק משווה מכירים, אלא על אתר השוואות איכותית שעובר פונקציה-פונקציה ומסבר לאיזה מכשיר היתרון.. אני רוצה להשוות בין שני הדגמים שהצעתם (G3 ו-FORGE), אבל קצת קשה לי..

נההה

New member
ואגב, הם תומכים בעברית?!!?

זה חשוב לי כי אני שומע המון מוזיקה ישראלית..

weird dust

New member
ה-G3 אמור לתמוך בעברית הפוכה

ולא שידוע לי. אם מישהו יודע לתכנת אנחנו נשמח לבניה של בסיס נתונים ואתר לפורום
יש כמה פורמים שעשו את זה כמו פורום מחשבי כף יד.

למעלה