נגן למזרח

נגן למזרח

אשמח לקבל המלצות לגבי נגן שאוכל לקחת איתי לטיול הגדול דרישות- סביבות ה8 ג'יגה, אפשרות נוחה לסוללות, אפשרות נוחה לחיבור למחשב עדיף מהחברות הנחשבות, ואם יש אופציה לעברית נורמלית- עוד יותר טוב אשמח תלעזרתכם, תודה!

יאיר B

New member
איאודיו 7 זה רעיון טוב, חוץ מנושא הסוללות

הוא מגיע עם סוללה פנימית נטענת שמחזיקה בערך 50 שעות למוזיקה. היתרון שלו הוא העבודה עם תיקיות ושהוא מתחבר לכל מחשב ללא שום תוכנה. מכשירים עם סוללות לא מגיעים (למיטב ידיעתי) לקיבולות כאלה.

השאלה הטובה היא מה קורה אחרי זה?

אם אני צריכה להטעין אז אני צריכה גם שקע, וחיבור לחשמל מבחינה פרקטית לא עדיף פשוט נגן רגיל, עם סוללת טריפל A, וזהו? אני נוסעת לסביבות השנה, ויהיה קצת קשה לחפש כל פעם חשמל מתאים וחוץ מהנגן הזה יש עוד משהו מעניין? שיהיה לי אופציות להתלבטות? ו.... המון תודה על התגובות :)

tweeg

New member
תשובה

נגנים על בטריות(בארץ)מוגבלים לנפח של 4 ג'יגה אני ממליץ לחפש מטען לנגן שיעבוד על בטריות(קצת נדיר אבל קיים) חוץ מהנגן לא כ"כ אם את לא מתעניינת בוידאו (הגירסא הישנה שלו הf2,הm3,והe200 שלא מתקרבים אליו)

מה זאת אומרת

"מטען לנגן שיעבוד על בטריות"? לא כל כך הבנתי אותך אתה מתכוון לכך שלא יהיה צורך בחשמל אלא בעצם בבטריות בשביל המטען? נשמע בהחלט נדיר היית ממליץ על אייפוד או אייריבר? סאנדיסק?

מנגר 4

New member
דווקא לא כל כך נדיר

לי אישית יש אחד כזה בבית (קיבלתי אותו מתנה אז אני לא יודע כמה זה עלה) בעיקרון זה נועד לפלאפונים, אבל יש לו גם (בין יתר הפלאגים שלו) פלאג USB2 סטנדרטי... אז אני מאמין שאפשר לטעון איתו גם נגנים שנטענים דרך USB הנה דוגמא לאחד כזה משיטוט מהיר באינטרנט רק צריך לבדוק אם יש לו גם פלאג USB (סביר שכן.. כי זה נראה כמו מה שיש לי)

tweeg

New member
כן משהו כזה

אין כ"כ הרבה כאלה לפי הפעם האחרונה שחיפשתי ואני ממליץ על הi7 כמו ההודעה הראשונה שלי

למעלה